Astrologie

#relatie #casnicie #astrolog #karma

Karma si relatiile extraconjugale

Neffertiti, 29 05 1980  ora 14:00 Bacau, barbat 25 10 1966, Bacau: Ce datorii karmice exista intre mine si fostul meu prieten?

Astrolog Amphora: Neffertiti, in primul rand tu ai tendinta de a te implica in relatii sentimentale de tip karmic , tendinta marcata prin Venus retrograd.

Sinastria cu fostul prieten scoate la iveala o nepotrivire a zodiilor de nastere. Scorpionul este o zodie de apa, imprima posesivitate si magnetism, iar Gemenii, zodie de aer, sunt maestri ai comunicarii, dar si schimbarilor cvasipermanente.

Cu Marte al lui care se afla in casa 12 a ta, si cu Saturn + Lilith ale lui, care se situeaza in casa 7 a ta, rezulta ca datoriile karmice dintre voi vin din vieti in care ati fost cel putin rivali declarati, daca nu chiar dusmani in ascuns unul fata de celalalt. Ati avut vieti in care ati fost poate chiar sot si sotie sau cel putin amanti si in care legatura s-a rupt la un moment dat in imprejurari misterioase, lasand in urma durere si chiar doliu.

Cum in tema lui Saturn este retrograd, rezulta ca datoria karmica din prezent este mai mult a lui, el venea sa plateasca ceea ce a gresit candva, dar parerea mea este ca daca legatura voastra s-ar fi concretizat in casatorie, ar fi fost probabilitate mare de divort ca si de relatie matrimoniala frustranta pentru tine.

VIOLETA, partener, 27 septembrie 1957: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Violeta, persoana despre care doresti relatii are o karma mai deosebita. Sensul vietii avea mers direct in momentul nasterii si se spune despre spiritele care vin la reincarnare in aceste momente ca nu doresc ajutor divin in viata, ci isi asuma intreaga responsabilitate pentru faptele lor.

Sensul vietii, Venus si Luna se afla in semnul karmic al Scorpionului, ceea ce orienteaza persoana catre o rezolvare a karmei in plan sentimental, erotic, financiar, dar si in ceea ce priveste un posibil interes pentru spiritualitate si esoterism.

Are de parcurs situatii transformatoare, desi poate dureroase, despartiri de fiinte dragi, pierderi de bani dar si mari avantaje financiare daca nu devine obsedat de siguranta materiala. Insa are parte de schimbari dese in planul relatiilor sentimentale, este atras de aventurile erotice si are o tendinta pronuntata catre legaturi multiple, chiar daca sufera din iubire.

Marte din Balanta il predispune la relatii pasionale, in care ii place sa domine, dar prin natura sa instabila sentimental persoana genereaza si conflicte, chiar casnicia sa putand fi amenintata cu ruptura la un moment dat.
In prezent si viitorul apropiat persoana are niste decizii importante de luat atat pe plan socio-profesional cat si personal. Are de facut fata unei situatii neasteptate sau neobisnuite care-i poate afecta pozitia sociala si/sau reputatia, daca ia o decizie inteleapta, dupa luna octombrie va culege roadele fericite ale alegerii sale.

EMANUELA, data nasterii 13 ianuarie 1965 ora 6.40 dimineata, feminin: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata in conditiile in care sunt casatorita insa m-am indragostit de altcineva?

Astrolog Amphora: Emanuela, ai Venus in Capricorn, zodia ta natala, cu Ascendentul tot in Capricorn si deci casa casatoriei in Rac.

Predispozitiile tale sentimentale se indreapta catre multa stabilitate in cuplu si catre mai multa prudenta pe care o manifesti atunci cand cunosti pe cineva, inainte sa te implici afectiv. Desi sentimentele tale pot fi foarte profunde, in afara le arati mai putin, ceea ce poate fi luat drept raceala de catre partener.

Dar natura ta este completata de o Luna in Taur, care spune ca ai nevoie de multa siguranta afectiva si cauti partener de viata pe cineva care sa-ti poata oferi aceasta siguranta. Iunona in Capricorn alaturi de Lilith spune ca nu esti predispusa la doua casnicii si ca fata de acela care iti este sot ai unele datorii karmice de reglat.

Chiar daca exista momente delicate in viata ta matrimoniala, cai de rezolvare a lor exista, insa trebuie sa vrei sa le vezi. In perioada urmatoare traversezi o problema sentimentala, poate chiar o ruptura, datorita unor factori din afara, a unei persoane sau vesti de la distanta care afecteaza echilibrul casei tale. Solutiile radicale sau vorbele foarte directe sunt de evitat. Iti recomand sa soliciti un studiu de compatibilitate personalizat.

 

 

 

 

 

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare