Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma si sacrificiul in iubire

Ambra, 09.01.1979, ora 16:30, Com. Plenita Jud.Dolj ( Craiova), sex.feminin. In ce consta karma sentimentala ce o am de platit acum?

Astrolog Amphora: Ambra, ai descendentul in Capricorn, ceea ce te orienteaza catre sentimente profunde dar pe care nu le exprimi pe deplin, catre un partener mai in varsta sau casatorie dupa 30-35 de ani. Nu te implici sentimental pana cand nu esti sigura pe ceea ce-ti poate oferi partenerul si de obicei ori tu manifesti prudenta in relatii, ori partenerii tai se lasa mai greu cuceriti. Avand Soarele si Marte pe sectorul casatoriei rezulta ca vei intalni mai ales parteneri care seama fizic sau ca atitudine cu tatal tau si indica un sot bine situat social si material. Insa cum Saturn, stapanul descendentului, este retrograd, inseamna ca in aceasta viata karma relationala a ajuns la un punct in care trebuie reglata indiferent de vointa ta, fie prin a avea parteneri cumva inferiori tie, ca educatie sau origine sociala, fie printr-un fel de sacrificiu in iubire. Faptul ca Saturn se afla intr-un semn dublu, si ca sunt doua planete personale in casa 7, din care una este Marte, o planeta care chiar si bine aspectata genereaza conflicte, inseamna ca exista o probabilitate destul de ridicata sa ai doua casnicii in viata.
 

Caty, 9 noiembrie 1985 Calafat, Dolj, ora ar fi intre 5.40 si 6.10 (dimineata). In ce consta karma sentimentala din viata mea?

Astrolog Amphora: Caty, ai descendentul in Taur, acesta este un semn bun relational vorbind, pentru ca predispune la legaturi stabile si la parteneri care-si doresc stabilitate in viata sentimentala. Dar Lilith se afla in casa casatoriei si astfel inseamna ca influenta ei este puternica, atat karmic, facandu-te sa te simti atrasa de parteneri cu care ai mai relationat in trecut, dar fata de care ai datorii delicate de platit, insa in acelasi timp te aduce in preajma unor legaturi nesatisfacatoare alaturi de oameni care te pot trada intr-un fel sau in altul. Pentru o relatie matrimoniala acest indiciu poate sugera cel putin o criza majora daca nu cumva chiar un divort. Venus, stapana casatoriei in tema ta, aflandu-se in casa karmica 12, orienteaza catre sentimente foarte profunde, catre o mare putere de a te implica si de a te darui in relatii, fara sa ai parte neaparat de o iubire reciproca din partea celui drag. Intalnesti mai ales persoane care ti-au fost inamici in trecut, iar sensul vietii catre casa casatoriei indica faptul ca unul dintre scopurile majore ale acestei vieti este renuntarea la afirmarea de sine in favoarea sustinerii celui de alaturi.
 

Ralu_240, 24.03.1984 ora 08:30, Bucuresti. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Daca ora nasterii tale este exacta inseamna ca ai descendentul in Scorpion, ceea ce te predispune la relatii pasionale, dramatice chiar, la parteneri karmici, fata de care simti in primul rand o atractie irezistibila. In acest caz Marte se afla exact pe descendent si fiind co-guvernator al casatoriei orienteaza catre o legatura mai dinamica, energica dar si presarata pe ici pe colo cu unele neintelegeri. Din pacate aceasta pozitie da o mare probabilitate de separare , chiar daca Marte este bine aspectat, asa ca in tema ta. Daca insa te-ai nascut mai devreme de ora mentionata, ai avea descendentul in Sagetator , ceea ce te-ar predispune la doua casnicii si la partener de la distanta. In oricare dintre cazuri, Uranus se afla in casa casatoriei, asadar o separare bursca poate inteveni intre tine si sot, mai ales datorita unui gust dezvoltat pentru independenta relationala al unuia dintre voi doi.



Foto: www.sodahead.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului