Astrologie

#karma #casatorie #astrolog

Karma si sentimentele in relatie

Petruta Vio, femeie nascuta pe 29.06.1971 ,in jur de 6 dimineata, in Constanta: As vrea sa stiu in ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora In tema ta descendentul se afla in Capricorn, ceea ce daruieste maturitate si seriozitate in relatii, te face sa te implici mai greu cu adevarat, chiar daca ai tendinta de a te implica in legaturii bazate pe o atractie erotica puternica. Capricornul poate sa indice si singuratate si renuntarea la ideea unei casatorii legale, pentru ca in timp vei constata ca-ti este mai bine singura decat in doi.

Venus in Gemeni da si ea tendinta la instabilitate si la legaturi simultane, dar indica o fire vesela, foarte adaptabila, dorinta de a avea un anturaj numeros ca si abilitati de comunicare, de dialog. Toate acestea te pot face sa depasesti inclinatia catre singuratate si posibila izolare relationala care va surveni in a doua parte a vietii.

Daca deja esti casatorita, relatia ta matrimoniala nu va fi niciodata foarte pasionala, in schimb este stabila si ofera multa siguranta afectiva, chiar daca poti avea impresia uneori de raceala din partea partenerului. Una din principalele lectii de viata este echilibrarea individualismului cu altruismul – sensul vietii catre Varsator – ai Soarele in casa karmica 12, care presupune curatirea karmei in aceasta existenta ca si sacrificii pentru a-ti atinge obiectivele.

 Mai curand as spune ca nu ai neaparat o karma sentimentala de depasit, ci una personala, in care tu trebuie sa-ti descoperi calitatile ascunse si sa integrezi/folosesti mai bine ceea ce numim defecte. Insa in cea mai mare parte a ei, aceasta karma personala si emotionala a ta se rezolva in relatiile sentimentale si in cele de familie.

Milu, 05.03.1953; ora 05, loc Bistrita, jud. B-N., masculin: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora Milu, cu Luna neagra in casa casatoriei una din lectiile tale karmice este legata de relationarea in plan afectiv, de indatoririle si compromisurile care sunt iminente intr-o casnicie ca si de responsabilitatile pe care le ai de asumat, atat tu cat si partenera. Acest marcaj poate sa insemne inclusiv divort. Dar arata cel putin unele probleme de relationare si de adaptare, in sensul ca nu-ti place sa-l servesti pe celalalt, ca te simti legat de partenera, esti aproape dependent de ea, chiar daca nu este femeia cea mai potrivita pentru tine.

Pe de alta parte Luna neagra mai poate insemna si atractie catre o femeie smechera, care te atrage enorm, dar care te poate insela fara regrete. Karma ta relationala este intregita de prezenta lui Saturn retrograd in Balanta, care te face sa te comporti cu superioritate fata de sotie, fara sa constientizezi ca prin aceasta vei atrage izolarea si singuratatea in viata ta.

Planeta indica un comportament dictatorial in alte vieti, care daca se manifesta si astazi mai puternic, se ajunge la rupturi definitive, la instrainare, la divort si/sau scandal. Daca si partenerul are o karma relationala grava, se poate ajunge chiar la vaduvie la anii maturitatii, si nu la batranete. Aceasta pozitie marcheaza o karma relationala speciala, dificila, dar nu imposibil de rezolvat. Este necesara o renuntare la egoism, pentru ca altfel, exista o mare probabilitate de a trai singur pana la sfarsitul vietii.

Silvia Sylvya, 19.10.1984, ora: 18:10 Rep Moldova, Chisinau: Va rog sa-mi spuneti despre karma mea sentimentala si casnicia.

Astrolog Amphora Sylvya, karma ta sentimentala este indicata mai ales de conjunctia nodului sud lunar al sensului vietii cu Venus, in casa casatoriei. Aceasta semnifica lectii de viata neinsusite in trecutul tau karmic, atat ca responsabilitati in cuplu cat si ca daruire afectiva.

Marcajul indica vieti trecute in care ai avut parte de mult afectiune fara sa daruiesti si tu la fel, iar in prezent se poate sa experimentezi contrariul, sa gasesti parteneri mai reci afectiv sau pretentiosi, care, la fel ca tine candva, iti vor cere mult fara sa daruiasca acelasi lucru. Karma ta se va imbunatati pe acest plan atunci cand vei accepta aceasta. Cand aparenta indiferenta a celuilalt nu te va mai afecta si cand vei intelege ca daca tu iubesti mult, celalalt nu este obligat sa te iubeasca la fel.

Descendentul in Scorpion te orienteaza catre relatii pasionale, poate chiar catre un tip de sot puternic in plan psihic de aici rezultand anumite jocuri de putere intre voi, catre un sot foarte senzual, dar posibil si orientat catre spiritualitate. Cum Iunona se afla in Fecioara, semn dublu, s-ar putea sa ai parte de doua casatorii in viata, cu atat mai mult cu cat si Uranus este pozitionat in casa casatoriei, ceea ce semnifica separare brusca.

 


 

 

 

Sursa foto : w3.org
 

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top