Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma solara si implicatia ei in evolutia ta ca individ

Maytte, Slobozia, jud.Ialomita, 2 aprilie 1977, 5.00. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Mayette, ai pe Saturn retrograd in Leu, casa sanatatii si a serviciului, ceea ce indica vieti in care ai fost prea orgolioasa, dominatoare, importanta prin pozitie si avere. Nu ai stiut sa fii toleranta si nu ai colaborat cu ceilalti de pe pozitii de egalitate, nu ai acceptat colaborarea decat verbal. Este posibil sa fi avut meserii in medii izolate, inchisori , spitale, alt gen de locuri mai retrase. Ai fost un om care uneori si-a batut joc de colegii de munca si de prieteni, la modul intentionat, care i-a expolatat si a fost total indiferent la nevoile celuilalt. In prezent se poate ca aceste trasaturi de personalitate sa fie mai accentuate sau mai difuze, dar ele se regasesc in comportamentul tau si ar fi bine sa-ti manifesti vointa si poate talentul intr-un domeniu de creatie sau in activitati care depind mai mult de tine decat de altii, si sa respecti mai mult personalitatea celor din jur. Ai nevoie sa-ti dezvolti spiritul de echipa. Aceasta karma se poate regla prin boli cronice sau printr-un serviciu intr-un mediu rigid, plicticos, searbad. Venus retrograda indica o karma sentimentala si prin aspectele sale arata ca in primul rand tatal tau este o persoana cu care ai relationat in trecut si care acum ti-a directionat, constient sau nu, preferintele si atitudinea sentimentala. Mayette, ai o tema foarte interesanta karmic vorbind, sunt multe elemente de analizat, dar spatiul nu-mi permite sa dezvolt mai mult.

 

Mariuca, 03.09.1979 in Targoviste ora aprox. 17:15. In ce consta Karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai descendentul in Leu, ceea ce imprima atractie catre un partener generos, bine orientat in viata mai ales ca pozitie sociala, dar care poate fi si plin de sine, depinde de tine pe cine alegi. Insa ai in casa casatoriei nu mai mult de 5 planete plus sensul vietii si Luna neagra. Asta se numeste stelium si de obicei este o configuratie care te trage foarte sus ca evolutie spirituala, dar poate fi greu de trait, prin cele cateva experiente de viata tracasante pe care le propune, bineinteles, in domeniul relatiilor afective. Din fericire nu ai planete retrograde, iar Soarele, care este si regent karmic al horoscopului tau indica o karma solara, adica o karma in totalitate pozitiva, care te face sa reusesti ceea ce-ti proprui si sa ai in ansamblu o viata cu mai multe sanse si deschideri decat marea majoritate a oamenilor. Asadar, sentimental vorbind esti predispusa la a te implica mai greu in relatii, dar a fi ulterior relativ inconstanta. Este foarte probabil sa experimentezi doua casnicii ori chiar mai multe. Viata personala are un mare rol in evolutia ta.

 

Flauza 15/08/1974 ora 16.30 Chisinau R.Moldova. In ce consta karma mea sentimentala in aceasta reincarnare?

Astrolog Amphora: Cu Descendentul in Gemeni rezulta ca relatiile tale sunt atinse de instabilitate. Te plictisesti repede sau iti place ca intr-o relatie sa fie mereu ceva nou. Partea foarte buna a lucrurilor este ca te bazezi pe puterea ta de comunicare si asta face ca in situatiile delicate sa poti trece cu usurinta peste conflictele cu partenerul. Esti predispusa la doua casatorii dar si la cateva deceptii pentru ca foarte usor imaginatia ta se avanta si ti se pare ca vezi in partener calitati pe care nu le are. Cu Venus in Fecioara ai capacitatea de a sta langa cineva mai putin potrivit in viata, asta te ajuta mult sa treci peste dificultati. Dar Venus, ca si Iunona, se afla si in casa a 8-a a karmei erotice, ceea ce te face sa fii atrasa de iubiti din alte vieti, fata de care simti o atractie deosebita si cu care intensitatea trairilor poate fi la cote maxime. Aceasta Venus in casa 8, pe de alta parte, te poate orienta catre excese sexuale si catre mai multe relatii in acelasi timp. Cum si descendentul anunta acelasi lucru, adica posibilitatea legaturilor multiple, este recomandabil sa-ti temperezi impulsurile si sa-ti controlezi instinctele sau sa-ti sublimezi o parte din energia erotica inspre spiritualitate .
 


 

Foto: www.discoveryenterprise.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare