Astrologie

#amphora #astrolog #astrologie #karma #karma sentimentala #sensul vietii

Lectii karmice si karma sentimentala

Laura – 15.03.1982, ora 11.50, intrebare karma: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai uitat sa spui localitatea nasterii, asa ca raspunsul poate fi usor diferit de realitate. Asadar in primul rand in tema ta natala sunt 5 planete retrograde, adica ai lectii karmice de parcurs mai ales la capitolele relatii sentimentale, sanatate, serviciu, mosteniri.

Sensul vietii catre Cancer, casa personalitatii, releva ca ai de realizat un echilibru intre cariera si familie, cu accent pe viata de familie, si ai o karma foarte importanta cu parintii tai. In trecut ti-ai neglijat familia pentru a face cariera, acum va trebui sa ai grija mai mult de parinti/sot si copii, in detrimentul propriei satisfactii profesionale.

De asemenea va trebui sa inveti sa actionezi, pe cat posibil, singura, sa inveti sa-ti atingi scopurile fara ajutorul si sprijinul efectiv al celor din jur. Ai un spirit hotarat sa descarce o mare parte din karma in aceasta viata si lectiile tale sunt detaliate iar liberul arbitru in cadrul acestor experiente este destul de redus. Ai parte de circumstante adeseori venind in contradictie cu dorintele tale – daca iti doresti bani, evenimentele din afara te vor forta sa fii altruista; daca iti doresti o relatie sentimentala facila, vei intalni pe cineva care se va atasa foarte mult de tine si te vei indragosti si tu pana la urma.

Acest tip se numeste karma plutoniana si este foarte dinamica, nu depinde de vointa ta, te face sa suferi, sa ai parte de experiente neobisnuite, dar te face sa evoluezi spiritual foarte mult. Ai parte de multa durere, pana cand inveti cum sa echilibrezi dorintele tale cu ceea ce-ti ofera realitatea, dar si recompensele vietii sunt pe masura.

Ala-bala. Sex feminin, 17 ian 1982, ora 20.00, Dragasani: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai planeta Venus retrograda in tema natala , asa ca intrebarea ta este cat se poate de fireasca. In alte vieti ai trecut prin una sau mai multe experiente amoroase deceptionante, in urma carora a ramas o cicatrice greu de vindecat.

Ai tendinta de a-ti ascunde sentimentele, da a nu avea incredere in iubire si de a fi aparent mai detasata, cu atat mai mult cat Venus natal se afla in Varsator, semn al detasarii. Viata ta afectiva se va dezvolta mai tarziu decat la ceilalti oameni si cu mai mult efort. Ai nevoie de multa independenta in relatii, ceea ce va face ca partenerul sa creada ca nu ai sentimente pentru el.

Casa casatoriei peste Pesti semnifica o karma de sacrificiu in domeniul sentimental, vei intalni parteneri duali sau vei duce tu greul casniciei, ca si responsabilitati. Esti predispusa la doua casatorii, pentru ca este important pentru tine sa inveti din experientele relationale, chiar si din acelea de scurta durata, si este important sa inveti lectia increderii in celalalt si a prieteniei.

Rider_on_the_storm, sex feminin, 26 martie 1986, ora 18.30 Suceava: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Sensul vietii in Taur, casa 8, a mortii si a sexualitatii. Lectiile principale de viata se refera la tot felul de resurse, la posesiuni si la un abuz sexual dintr-o alta viata care azi te face sa privesti sexualitatea ceva mai detasat.

In prezent ai tendinta de nu a lua viata prea in serios, de a dori sa te simti bine pe Pamant fara prea multe complicatii si chiar iti va reusi acest lucru. Ai de parcurs lectii privind banii, averea si posesivitatea sentimentala. Uneori vei fi interesata de latura ascunsa a vietii, de spiritualitate in general, poate chiar de ocultism, ceea ce va fi benefic pentru evolutia ta si pentru echilibrul necesar in viata.

Regentii karmici indica 2 tipuri principale de karma, ambele excelente: una solara, care iti permite sa te dezvolti ca personalitate pe deplin si sa ai parte de recompense financiare stabile si consistente in viata si o karma de Rac, care permite reusita pe toate planurile si suportul celor din familie, succese facile, fara sa depui prea mult efort. La tine totul vine usor si se intampla usor. Ai un spirit care a invatat mult in alte vieti, iar in prezent existenta actuala este ca un fel de vacanta, de recompensa pentru efortul depus in trecut. 




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top