Astrologie

#casatorie #relatie #astrolog

Libertatea in cuplu, in functie de horoscop

adriana, data nasterii 15.09.1981,ora 10.45, Bucuresti, partener, data nasterii 07.07.1976 Bucuresti: Cum sa actionez in privinta lui, pentru a avea o relatie serioasa cu el, deoarece nu ma prea cauta.

Astrolog Astredamus
Pregateste-te sa intri intr-o perioada de cativa ani dificila pentru tine. Dificila in sensul ca tot ceea ce iti vei propune sa realizezi pe termen lung nu are sorti de izbanda. Insa va fi o perioada plina de invataminte, care ulterior iti vor fi de mare ajutor. Esential este ca in acesti ani a iti finalizezi studiile, indiferent care sunt acestea, ori poti sa iti desavarsesti studiile prin diverse diplome superioare.

Doar atat vei putea face. In rest, orice proiect vei incepe, el se va finaliza inainte de termenul pe care ti-l propui, sau inainte de a-ti atinge scopul propus. Referitor la casatorie sau relatia cu Stefan, ori cu altcineva, ia-ti gandul de la asa ceva, mai ales daca doresti ca relatia sa fie pe termen lung. Ai putina rabdare sa treca aceasta perioada, si ulterior vei face ceea ce iti doresti.

ancutza, 9 octombrie 1990, la ora 0 (12 noaptea), partenerul 12 august 1988. Ambii nascuti in Galati: Intrebarea mea este ce reusita are aceasta relatie.

Astrolog Astredamus
A spune cu cine suntem compatibili , este extrem de complex, deoarece a fi compatibil pe un segment de viata, nu exclude a fi incompatibil pe alt segment. Depinde de astrograma personala a celuilalt, depinde de anumite aspecte personale ale Dvs... sunt multi factori in ecuatie.

Doar dupa Soare (zodie) este irelevant. Pe acest partener il puteti lua de sot. De altfel, fericirea in viitoarea Dvs familie tine de libertatea pe care o veti acorda lui. Sunt multe de spus, si sunt aspecte grele, pentru Dvs (in general) si nu doar cu el in mod special. Cu el, cel putin veti reusi sa depasiti aspecte tensionante legate de sanatate. Si ma refer la boli karmice pe care le puteti depasi. Fiti deschisa la tot ce e modern, si nu ingraditi liertatea partenerului. Tineti mult la ceea ce inseamna institutia familiei, si greu veti aduce la lumina. Ganditi asa... libertatea lui inseamna sanatatea Dvs.

una_ ralucutza, sex feminin 22.11.1989 ora 11.30, partener, sex masculin, nascut pe 31.03.1990 ore 23.30, declarat pe 1.04.1990: Ne vom mai impaca si daca da care sunt sansele ca relatia noastra sa se oficializaze cu o casatorie?

Astrolog Astredamus
Sanse de a va impaca in viitorul apropiat exista, inclusiv de a va casatori. Riscul de a divorta de el este de asemenea prezent. Sanse reale de casatorie si fericire cu el, eu nu prea le vad.

Insa, in pofida tuturor acestor aspecte, daca tineti neaparat sa va casatoriti cu el si sa aveti o familie fericita exista o singura posibilitate. Dvs sa faceti o cariera in meseria de doctor, si sa dati pe acasa, cat mai putin timp cu putinta. Restul timpului petrecandu-l cu pacientii la spital.

Aveti aceste aptitudini . Altfel nu va recomand sa il mai cautati sau asteptati. Fericirea alaturi de el este invers proportionala cu timpul petrecut impreuna. Aveti liberul arbitru de a alege.
 


 

 



Sursa foto : womens-relationship-success.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii