Astrologie

#horoscop #zodii # horoscop femei #limbajul trupului #limbajul trupului zodii

Limbajul trupului la ea, in functie de zodie

Femeia Taur se intinde ca o pisica pe un fotoliu lung si confortabil, acasa, in intimitatea caminului. Este felul ei de a se relaxa si de a-si admira trupul senzual. Limbajul trupului dezvaluie mai multe despre firea ei, in functie de zodie.

Femeia Berbec

Femeia Berbec merge apasat, increzatoare in ea. Nativa ii priveste pe oameni direct in ochi, deoarece nu stie ce este timiditatea. Sincera si directa, pe chipul ei poti citi supararea sau bucuria cu usurinta. Cand este furioasa, se poate vedea de departe cum gesticuleaza agresiv si cum se pregateste de atac.

Gemeia Taur

Femeia Taur are miscari molcome, senzuale, fara o urma de graba. Ochii ei profunzi par sa strabata toata fiinta celui privit. Cand se aseaza undeva, femeia Taur isi cauta cel mai confortabil loc, insa pozitia ei nu denota nicio clipa lene, dimpotriva, este perfecta pentru a-i scoate in evidenta albul pielii si rotunjimea sanilor plini.

Femeia Gemeni

Femeia Gemeni nu pare sa fie constienta de puterea pe care o exercita prin formele trupului ei. Acest lucru se intampla deoarece nativa obisnuieste sa se miste moderat si sa se exprime mai mult verbal. Rasul ei poate fi dintre cele mai sincere sau dintre cele mai sarcastice, dupa caz. Spre deosebire de barbatii Gemeni, nativa nu gesticuleaza prea mult.

Femeia Rac

Femeia Rac pare sa priveasca mai mult inauntrul ei decat in exterior. Pasul ei este unul linistit, care pare sa incerce sa nu deranjeze pe nimeni. Nativei ii place sa se ghemuiasca intr-un colt in care se simte cel mai bine pentru a rasfoi o carte sau pentru a desfasura o alta activitate care o captiveaza pe deplin.

Femeia Leu

Leoaica are mersul sigur si privirea atenta. Leoaicele cu parul lung sunt imposibil de ignorat, gratie frumusetii coamei. Desi multe Leoaice prefera imbracamintea sport, acestea pot straluci si in cele mai elegante tinute. Leoaica are picioare lungi si zvelte, de adevarata sportiva.

Femeia Fecioara

Fecioara poate fi foarte usor trece nevazuta deoarece nu este genul care sa se manifeste. Discreta, aranjata, Fecioara da dovada de bun simt in orice situatie. Cand este suparata, putini sunt cei care observa, iar cand rade, o face moderat, ca si cand nu ar vrea sa cada in ridicol.

Femeia Balanta

Femeia Balanta poate fi una dintre cele mai feminine fapturi sau, dimpotriva, una dintre cele mai neingrijite. Balanta se deplaseaza molcom, fara sa se grabeasca niciodata. Cand nu se simte in largul ei, din gesturi se vede imediat. Pe chipul unei Balante se poate citi starea sufleteasca, desi uneori nativa incearca sa camufleze acest lucru.

Femeia Scorpion

Scorpioana isi pune in evidenta piciorele prin niste pantaloni mulati, uneori de piele neagra. Mersul si gesturile ei sunt studiate, avand intotdeauna un scop. Intregul ei trup emana incredere, energie si putere. Privirea unei Scorpioane poate fi destul de greu de suportat, mai ales atunci cand mintea ii este traversata de ganduri mai putin ortodoxe.

Femeia Sagetator

Femeia Sagetator se poarta natural, este energica, iar pe chipul ei se poate citi bunadispozitia care o insoteste aproape intotdeauna. Imbratisarea si strangerea de mana sunt sincere intotdeauna. Nativa prefera tinutele sport, confortabile, care ii permit sa se miste liber, insa hainele sunt corect alese pentru a-i pune in evidenta trupul bine croit.

Femeia Capricorn

Capricoarna nu iese in evidenta prin vorba, deoarece este o fire tacuta dar poate sa se faca remarcata prin tinuta ei. Bijuteriile, parul, fardul sunt cateva dintre lucrurile care ii confera frumusete si un look particular. Capricoarna nu gesticuleaza niciodata mult, pentru ca nu doreste sa atraga atentia asupra ei.

Femeia Varsator

Femeia Varsator nu atrage atentia prin prezenta fizica decat atunci cand este imbracata elegant si aranjata. In functie de starea de spirit i se schimba si comportamentul si, implicit, limbajul trupului. Varsatoarea poate sa se transforme de la o zana tacuta si visatoare la o fiinta agitata, care bate din picior si tranteste usile. Strangerea de mana si privirea ii sunt sincere.

Femeia Pesti

Femeia Pesti pare cel mai putin preocupata de felul in care arata si nu obisnuieste sa se exprime fizic. Timida sau pur si simplu retrasa, nativa Pesti zambeste cald numai in fata prietenilor foarte apropiati si a familiei. Gesturile ei nu sunt studiate, pentru ca nu incearca sa impresioneze pe nimeni, in niciun fel.

Foto : telegraph.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului