Astrologie

#dragoste #partener #zodie #intalnire #locuri de intalnire

Locuri surprinzatoare in care sa iti gasesti un partener cu zodia potrivita

Stii exact cu cine esti compatibil din punct de vedere astral, dar nu cunosti acele locuri in care ai mai multe sanse sa iti gasesti partenerul nascut sub protectia astrelor potrivite? Poti sa te bazezi pe faptul ca vei gasi un Berbec la o expozitie auto, un Leu la o competitie de poker sau o Balanta intr-un magazin de bijuterii. Afla unde sa iti cauti jumatatea nascuta in zodia potrivita!


Berbec

Berbecii sunt intotdeauna acolo unde se intampla ceva maret, care implica si multa actiune: un maraton sportiv, un spectacol aeronautic sau o drumetie pe munte. De asemenea, il poti gasi si la un targ de animale dragalase si pufoase, de rasa, pentru ca are o slabiciune pentru ele. Prezinta-te intr-un astfel de loc si prefa-te foarte implicat si interesat de ce se intampla: Berbecul va veni singur la tine!


Taur

Cauta un reprezentant al zodiei Taur la o gradina botanica sau la un targ de alimente traditionale bio, intrucat acesti nativi adora sa admire frumosul, sa cumpere mancare de calitate si sa prepare mese delicioase acasa. Stii in oras vreo sera de orhidee? Acolo vei sigur un Taur care sa le admire, pentru ca aceste flori simbolizeaza stabilitate si gingasie, doua puncte sensibile pentru nativi.


Gemeni

Stralucirea si zgomotul unui cazino vor atrage Gemenii ca un magnet, care se bucura nespus sa castige, dar sunt fericiti chiar si cu conversatiile spumoase din aceste locuri. Mai gasesti nativi in Gemeni pe terenuri sportive, trasee de ciclism, baruri, cafenele sau la banala sala de fitness.


Rac

Racii sunt indragostiti de obiectele de arta si vechituri valoroase, de aceea ii vei gasi cu siguranta la muzeu sau la un targ de profil. De asemenea, petrecerile tematice, care imita balurile Evului Mediu sau presupun costumatii iesite din comun, sunt locuri in care sigur vei gasi un Rac romantic si indragostit de istorie.


Leu

Pentru ca le plac locurile exclusiviste, vei gasi cu siguranta un Leu in cele mai scumpe magazine din mall si in cele mai luxoase restaurante din oras. Vei gasi un Leu intr-o decapotabila pe faleza, la malul marii, admirand peisajul si lasandu-si pletele sa fie rasfatate de briza blanda. Atras de animale salbatice, merge des la gradina zoologica si in excursii exotice.


Fecioara

Tacticosi si indemanatici, nativii in Fecioara se relaxeaza deseori in barurile unde se joaca biliard, bowling sau ping-pong. De asemenea, ii poti gasi in publicul unui meci de scrima, suficient de elegant si "curat" incat sa placa unei Fecioare. Intr-un restaurant fast-food, persoana care isi mananca hot-dog-ul atat de calculat incat nu scapa nicio picatura de mustar, este cu siguranta in zodia Fecioarei!


Balanta

O Balanta cu spirit aventurier este atrasa de lucrurile frumoase, dar incitante in acelasi timp. Cauta un astfel de nativ in zonele de agrement unde se practica, de pilda, surfingul sau scufundarile. Vei mai gasi Balante la targuri de bijuterii, prezentari de moda sau la shopping, in magazine de renume.


Scorpion

Vei gasi cu siguranta cel putin un Scorpion la o conferinta pe teme SF sau la o intalnire a celor pasionati de misticism. Cel care isi expune cel mai vocal parerile si tinde sa nu fie de acord cu nimeni, este cu siguranta un nativ Scorpion. De asemenea, mai poti gasi un reprezentant al zodiei in cluburi, la "vanatoare", imbracat impecabil si cu o atitudine indiferenta.


Sagetator

Este foarte simplu sa "depistezi" un Sagetator la petreceri: este cel care danseaza cu toata lumea, se imbata primul si spune cele mai bune bancuri. De asemenea, mai poti gasi Sagetatori in barurile care difuzeaza meciuri sportive sau pe partia de ski, in drumetii si in parc, pe traseul biciclistilor.


Capricorn

Masinile clasice au marele "dar" de a cuceri inimile Capricornilor, cele cu motoare puternice, cu multi cai in dotare. Mai gasesti Capricorni la biblioteca, in sala de lectura, la muzeul de istorie sau de arta ori la un concert de opera.


Varsator

Varsatorii vor fi primii spectatori la o piesa de teatru despre perioada Renasterii sau la cinema, la difuzarea unui documentar despre istoria omenirii. Acesti nativi sunt realmente obsedati de suferinta stramosilor, de modul in care au trait vechile civilizatii si de felul in care trecutul influenteaza viitorul omenirii.


Pesti

Ceainariile sunt locuri intens frecventate de Pesti, pentru ca ofera un cadru intim de conversatie. Ii mai gasesti la slujba de la Biserica duminica sau de sarbatori, la expozitii de arta sau la un cenaclu literar, unde pot schimba idei inteligente cu oameni culti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro