Astrologie

#final de an #zodie #viata

Lucrul pe care ar trebui sa-l faci pentru a-ti imbunatati viata la finalul anului 2019, in functie de zodie

 

Semnul tau zodiacal te va ghida sa faci aceasta schimbare.

BERBEC

Este timpul sa lasi deoparte indoielile care te-au macinat in 2019 pentru ca in noul an sa te simti in siguranta si puternic.

TAUR

2020 nu trebuie sa fie o repetare a anului 2019. Poti transforma anul in orice doresti. Inceteaza sa-ti fie frica si sa-ti asumi acest risc.

GEMENI

Nu te mai gandi ca 2020 va fi oribil. Deschide-ti mintea si gandeste-te ca totul poate fi, intotdeauna, mai bun. Ai sperante mari pentru noul an si pentru tine.

RAC

2019 se termina si este posibil sa simti in continuare acea durere care te-a insotit tot anul. Nu pune prea multa presiune pe tine si nu lasa pe altii sa-ti spuna ce ar trebui sa simti sau nu. Aminteste-ti ca este bine daca procesul de vindecare este lung, pentru ca asa vei reusi.

LEU

Sfarsitul anului este un moment bun pentru a reflecta asupra a ceea ce ai facut cu viata ta, dar nu ar trebui sa te simti rau daca anul a fost mai putin productiv decat al prietenilor sau colegilor tai. Fiecare merge in ritmul propriu. Nu ar trebui sa tratezi succesul ca pe o competitie.

FECIOARA

Desi sfarsitul anului este un moment bun pentru a te gandi la obiective noi, nu uita ca poti face o schimbare in orice moment. Nu trebuie sa astepti pana in ianuarie pentru a incepe.

BALANTA

In aceasta perioada a anului te poti simti singur, dar nu este asa. Aminteste-ti ca exista intotdeauna cineva care te iubeste neconditionat. Daca crezi in asta, va fi permisul tau de a imbunatati restul zilelor anului.

SCORPION

Unii ani sunt mai dificili decat altii, iar 2019 poate ca a fost mai greu pentru tine. Ai credinta ca lucrurile se pot schimba si ca 2020 va fi mult mai bun in toate felurile posibile.

SAGETATOR

In 2019 nu ai iesit in pierdere. Ai realizat mai multe decat crezi ca ai facut. Tine cont de asta si te vei simti mai bine.

CAPRICORN

2019 aproape ca s-a terminat. Asa ca inceteaza sa te concentrezi asupra a ceea ce ai gresit anul acesta. Este momentul sa te concentrezi pe ceea ce doresti sa faci bine anul viitor.

VARSATOR

In 2020, nu iti vei mai aminti de momentele incomode pe care le-ai trait in 2019, asa ca inceteaza sa te pedepsesti pentru ei. Daca iei totul cu calm, vei scapa de aceasta mare greutate.

PESTI

Desi au fost cateva momente nefericite in 2019, nu le poti uita pe cele frumoase. Deci, este timpul sa respiri si sa multumesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului