Astrologie

#curiozitati #zodiac #astrologie #horoscop #zodii #curiozitati zodii

Curiozitati amuzante despre zodia ta

Stii deja ca ai "primit" la nastere o serie de predispozitii dictate de contextul astral in care ai venit pe lume, insa ai reusit pana acum sa descoperi toate secretele despre zodia ta? Probabil ca nu, de aceea ti-am si pregatit cateva lucruri noi si interesante despre semnul zodiacal care te reprezinta in horoscop. Iata cateva curiozitati amuzante din zodiac!


Berbec

Rosul te incanta si te reprezinta in acelasi timp, te intelegi de minune cu Berbecii, Leii si Sagetatorii, iar zodia ta opusa este Balanta. Cel mai mult iti place sa fii pe primul loc, sa initiezi lucruri si sa treci la actiune, preferabil inainte ca altcineva sa o faca inaintea ta. Urasti sa astepti, sa iti accepti propriile greseli si detesti oamenii dependenti.

 

Taur

Culoarea care te reprezinta cel mai bine este rozul, esti foarte compatibil cu Fecioarele si Capricornii, iar semnul zodiacal opus tie este Scorpionul. Cel mai mult iti place sa te plimbi in aer liber, sa manuiesti obiecte si sa iti petreci timpul in familie. Urasti instabilitatea, superficialitatea, nu suporti sa fii pus sub presiune sau sa traiesti intr-un spatiu inchis.


Gemeni

Culoarea reprezentativa pentru Gemeni este verdele, iar zodiile compatibile cu tine sunt Balantele si Varsatorii. Zodia opusa Gemenilor este Sagetatorul. Adori sa citesti, sa scrii, sa fii mereu ocupat si in miscare, adori varietatea si noul. In schimb, urasti singuratatea, plictiseala, cenzura in exprimare si conformismul.


Rac

Culoarea reprezentativa pentru zodia ta este argintiul, iar cel mai bine te intelegi cu Scorpionii si Pestii. Semnul opus Racului este Capricornul. Iti adori familia, ai mereu un hobby special si te simti bine la petrecerile restranse, doar cu cei apropiati. In schimb, detesti opozitia, esecul, ordinele si orice fel de sfat care ti se ofera (bun sau rau).


Leu

Culoarea care sa te reprezinta cel mai bine nu putea fi alta decat auriul. Cele mai compatibile zodii cu tine sunt Sagetatorul si Berbecul, iar semnul zodiacal opus tie este Varsatorul. Iti place drama, adori copiii, stilul de viata luxos si demersurile speculative. Nu poti sa suporti mediocritatea, oamenii ingusti la minte, zgarcenia si orice te tine in loc.


Fecioara

Maronul este culoarea reprezentativa pentru tine, iar cel mai bine te intelegi cu Capricornii si Taurii. In schimb, zodia opusa tie este Pesti. Cel mai mult iti plac animalele, frumusetea, mancarea sanatoasa si ordinea. Nu poti sa suporti stangacia, haosul, indecenta si ideea ca nu ai avea dreptate intr-o anumita privinta.


Balanta

Culoarea care iti reprezinta cel mai bine zodia este albastrul. Te intelegi excelent cu Varsatorii si Gemenii, iar semnul zodiacal opus tie este Berbecul. Iti place armonia si adori sa imparti lucruri cu ceilalti, gentiletea si calatoriile. Nu poti sa suporti nedreptatea, violenta, conformismul si oamenii barfitori.


Scorpion

Visiuniul este culoarea zodiei tale, iar Pestii si Racii sunt nativii cu care te intelegi in mod desavarsit pe toate planurile. Pe de alta parte, nu acelasi lucru poate fi spus despre Taur, zodia opusa tie. Cel mai mult iubesti adevarul, faptele concrete, flirtul si prietenii de-o viata. Urasti superficialitatea, oamenii lingusitori si ideea ca cineva profita de tine.


Sagetator

Culoarea zodiei tale este movul, iar zodiile cu care te intelegi cel mai bine sunt Leul si Berbecul. Stai departe de Gemeni, zodia opusa tie, deoarece nu aveti nimic in comun. Iti place viata atunci cand poti sa calatoresti, cand esti liber si poti sa filosofezi in voie. Nu-ti plac detaliile, responsabilitatile, legile si socrii.


Capricorn

Culoarea care te reprezinta cel mai bine este maroul-brun. Te intelegi de minune cu Taurii si Fecioarele, iar zodia opusa tie este Racul. Adori viata de familie, munca si traditiile, dar detesti erorile frivole, excesele de orice fel si lipsa de punctualitate.


Varsator

Culoarea reprezentativa zodiei tale este turcoazul si cel mai bine te intelegi Gemenii, Balantele si alti Varsatori. Zodia opusa tie este Leul si cel mai mult iubesti sa te distrezi cu prietenii, sa ii ajuti pe altii si adori conversatiile intelectuale. Urasti limitele, singuratatea, promisiunile nerespectate si banalitatea.


Pesti

Culoarea zodiei tale este verdele marin, cel mai bine te intelegi cu Racul si Scorpionul, iar zodia opusa tie este Fecioara. Iti place la nebunie sa dormi si sa visezi, adori misterul in toate formele sale, romantismul si muzica. Nu iti plac oamenii care cred ca le stiu pe toate si detesti sa fii criticat.

Sursa foto: westconsin.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului