Astrologie

#Karma Gemeni #Dharma zodiei tale #karma

Maria Sarbu, astrolog: Karma si Dharma zodiei tale - Gemeni

Maria Sarbu, astrolog: Karma si Dharma zodiei tale - Gemeni

Suntem in zodia Gemeni, traversam o perioada importanta si m-am gandit sa va ofer informatiile valoroase ale acestei zodii, in speranta ca va vor ajuta sa nu va rataciti, pentru ca tocmai acesta este riscul acestei luni.

Pentru moment incercarea acestei zodii este cea a haosului care ii reorganizeaza. Specifica lor din inceputul anului 2000 si pana in finalul anului 2024, zodia Gemeni va avea aceasta lupta interioara care ii va ajuta sa isi inteleaga karma si dharma si care le este cel mai bun sau cel mai drastic ghid.

Legenda spune ca acesti nativi sunt din doua lumi diferite, cu virtuti diferite. Unul este cel pamantean si unul este cel spiritual. Unul il trage in jos pe celalalt si el il ridica pe cel cazut. Precum lupul pe care il hranesti, lupta dintre ei ii echilibreaza sau ii dezechilibreaza pe nativii Gemeni din viata noastra.

An de an ei isi incep povestea catre spiritual sau catre pamantean si se reediteaza in termeni noi sau vechi. 

Karma lor este ratacirea sau oscilarea aceasta care ii duce in depresii; autodistructivitatea prin ignoranta.  Mare parte din lucrarile de psihologie ii au ca protagonisti pe nativii Gemeni pe care rand pe rand toti incercam sa ii ridicam, sa nu ii lasam sa se dezechilibreze sau pur si simplu ii iubim pentru ca sunt dintre cei mai carismatici.

Cei care au aspecte si marcaje in ambele stele impotante ale acestei zodii vor fi cei care se salveaza singuri. Cei care au mai multe marcaje pe unul dintre gemeni, atunci luptele lor interioare vor fi de a nu repeta aceeasi greseala si de a se echilibra.

Curiozitatea si setea de cunoastere impreuna le sunt karma pentru ca ei uita sa puna in practica ceea ce au invatat. Si in general uita.

Dharma zodiei Gemeni este iesirea din confortul oferit de stiinta si cunoastere prin punerea in practica, prin pragmatism si impamantare. Mai pe scurt: concentrarea, focusarea pana inventii. Fie prin creativitate, fie prin alte inzestrari si haruri ei pot ajunge la genialitate.

In viitor ei aleg ce isi doresc sa faca si incotro, liberul arbitru. 

Ce este interesant in evolutia lor urmeaza in scurt timp, in anii 2020-2021. Atunci va exista o perioada de constientizare si revelatii, iluminare in masa pentru aceasta zodie si pentru toti nativii care au aspecte si marcaje in aceasta zodie.

Anul 2024 va fi unul de eliberare, iar 2025 vor porni intr-un nou ciclu karmic si de data aceasta o karma mai apasatoare.  (2025- 2065).

Despre pasii acestia va voi povesti in viitor, pentru a lasa loc acum prezentului si karmei actuale.

Asadar, daca ai marcaje in aceasta zodie, atunci in karma ta regasesti probabil tendinta aceasta de a te indeparta de subiect, de pamant, de sine. Lipsa de concentrare, de focusare sau de apreciere poate reprezenta un mare dusman sau o mare incercare in aceasta viata.

Interesant este raspunsul la intrebarea: “Daca ratacirea este de placere, atunci de ce ea genereaza depresii?“.

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •