Astrologie

#horoscop paste #horoscop #zodii #meniu de paste #predictii de paste

Meniul de Paste preferat in functie de zodie

Afinitatile culinare sunt influentate in mare masura de influentele astrale, prin urmare si meniul de Paste preferat variaza in functie de zodie. Unii nativi ai zodiacului nu simt cu adevarat sarbatoarea Invierii Mantuitorului daca nu consuma pasca si drob de miel, pe cand altii ar prefera mai degraba sa iasa din tipare cu meniuri exotice si neasteptate.

Berbec

Berbecii vor fi bucurosi sa participe la procesul propriu-zis de gatire, fara sa le pese foarte mult tipul de mancare pregatit. Acesti nativi indragostiti de nou si provocari au o placere deosebita in a realiza lucruri admirabile cu propriile maini, astfel ca meniul lor preferat de Paste este cel pe care l-au gatit chiar ei.

Taur

Taurii vor ca meniul de sarbatoare sa fie neaparat extrem de gustos, fiind unii dintre cei mai mari gurmanzi ai zodiacului. Nu sunt foarte deschisi curcanului in loc de miel sau piureului de avocado in loc de drob, asadar este de preferat sa fie serviti cu feluri de mancare traditionale.

Gemeni

Indragostiti de nou si deloc fani ai rutinei, salata de boeuf si ciorba de miel nu ii mai incanta de multa vreme pe nativii din gemeni. Vor fi incantati sa savureze retete exotice si sofisticate, rulade din bucataria internationala si deserturi iesite din comun.

Rac

Racii vor consuma cu drag felurile de mancare pe care le primeau in copilarie de la parinti, preferabil pregatite in acelasi stil specific mamei lor. Nu sunt mari fani ai diversiunilor, insa se vor simti minunat gustand friptura si stufatul in cea mai delicioasa forma, dupa reteta folosita de familia de origine.

Leu

Leii au gusturi regale cu adevarat, asadar mancarea trebuie sa fie multa, pregatita cu cele mai scumpe ingrediente si asezonata cu condimentele lor favorite. Meniul de Paste pentru lei este important si din punctul de vedere al servirii, intrucat nu vor suporta decat locul principal la masa si pahare de cristal.

Fecioara

Nativii din zodia fecioarei sunt perfectionisti si in materie de mancare, de aceea vor fi nemultumiti daca preparatele sunt putin arse, cu prea multa verdeata sau zahar insuficient. Traditionaliste in mare parte, prefera sa guste din hrana conventionala pentru a fi "in randul lumii", insa nu sunt refractare nici in fata retelor noi si inovatoare.

Balanta

Balantele au gusturi rafinate si exotice, asadar vor fi impresionate de meniuri din bucatariile internationale elegante, asa cum este bucataria franceza. Nu se dau in vant dupa felurile de mancare traditionale si nu simt nevoia sa consume ceea ce toata lumea mananca de Paste.

Scorpion

Scorpionii nu pun mare pret pe tipul de mancare pe care il servesc, nici macar la mesele speciale. Ei vor sa isi potoleasca foamea cu lucruri gustoase, indiferent ca sunt de sarbatoare sau nu. Asadar, un meniu multumitor pentru ei poate fi si o portie zdravana de cartofi prajiti cu friptura, chiar daca preparatul in sine nu este tocmai festiv.

Sagetator

Sagetatorii adora surprizele, mai ales pe cele care au implicat un efort special. Mananca la fel de bine ciorbele si salatele traditionale romanesti, precum savureaza preparate chinezesti, tailandeze sau de alta nationalitate. Prajiturile si dulciurile ii incanta in mod deosebit.

Capricorn

Capricornii sunt cu adevarat conservatorii zodiacului, motiv pentru care de Paste vor dori neaparat sa manance miel si pasca, altfel nu simt sub nicio forma sarbatoarea. In plus, daca nu sunt pregatite in cel mai reusit mod cu putinta, nemultumirea este la fel de mare.

Varsator

Varsatorii sunt prea putin preocupati de mancare, incat sa asocieze spiritul Pastelui cu festinul in sine. Daca ii intrebi ce ar prefera totusi sa savureze, iti vor raspunde ca pot fi surprinsi cu preparate noi, inventive, cu o poveste interesanta in spate. Daca informatiile insotesc cu succes felurile de mancare, atunci satisfactia varsatorilor va fi deplina.

Pesti

Pestii vor un meniu pregatit cu dragoste, in functie de nevoile lor. Nu sunt impresionati de specificul preparatelor in mod special, nici macar de reusita gatitului. Ei vor sa simta afectiunea cu care ele au fost puse in farfurie. Acesti nativi vor prefera intotdeauna o masa romantica in compania iubitei, in locul unui festin de proportii in familie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului