Astrologie

#lucruri de imprumut #imprumut #astrologie #ghinion #Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici: 5 lucruri pe care nu este bine sa le imprumuti sub nicio forma

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat de ce nu este bine sa imprumuti anumite lucruri din casa. Este vorba despre cateva obiecte pe care nu trebuie sa le dai niciodata altor persoane deoarece vei avea ghinion. Asadar, iata care sunt sfaturile celebrului numerolog:

 

1. Sarea – e cel mai mare captator de energii negative. Dar este si cel mai mare captator de energii pozitive, e purtator de informatii. Curatarea casei se face cu sare, daca e o bijuterie si vrei sa o cureti o bagi in apa cu sare. Nu dam sare din casa. In momentul in care ai dat, ai renuntat la energia locuintei, la energia ta. Poti sa primesti in schimb la sarea respectiva negativitate si lucruri care ti se pot intampla cand tu, practic, ai dat scutul casei.

2. Ustensile de bucatarie, tacamuri, vesela – sotia a dat unei vecine o cratita uriasa in care facem gemurile si dulceturile. Ne-a adus-o afectata, ne-a lipit-o. Ca dovada, ca iti poate trimite inapoi si acea negativitate de care vorbim.

3. Lucrurile personale, haine, bijuterii – le dam de tot. Astea chiar vin cu niste incarcaturi mai ceva decat sarea. Daca am dat, am dat de tot.

4. Matura – Se incarca cu cele mai multe energii. Pai vrajitoarele pe ce zboara? Cate fire de pai sau de plastic sunt in matura, atatea rele sau energii negative se strang acolo. O dam de tot, daca o dam.

5. Painea – Trebuie data painea fara colturi. Doar miezul. Daca ai dat coltul, dai si bunastarea. Colturile definitiveaza un intreg.”, a declarat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro