Astrologie

#astrolog #astredamus #astrolog astredamus #casnicie #compatibilitate

Ne vom impaca? Ce spun astrele?

Claudia, 12 mai 1984 nascuta in Bucuresti ora 22:30, partener 27 octombrie 1975 nascut in Bucuresti: Daca mai exista cale de impacare intre noi doi?

Astrolog Astredamus: Doamne, cum ati reusit sa va casatoriti, sa aveti o viata de familie? Aspectele astrale nu aduc in aceasta relatie decat o imensa agresivitate, tensiune si o competitie intre voi.

Daca ati fi fost concurenti intr-o competitie, atunci cu siguranta v-ar fi motivat relatia sa obtineti rezultate remarcabile. Dar in casnicie... Cu toate astea, un singur lucru bun v-a adus in viata. V-a readus ceva in suflet sau in fapt, posibil un bun imobiliar. Ceva care va apartinea demult, si acum este al dvs. Ce anume, singura puteti da raspunsul.

Din punct de vedere astrologic, nu se vad sanse de impacare, dar veti sta in aceasta stare de incertitudine inca aproape doi ani, pana in toamna lui 2012. Abia atunci situatia dvs isi va gasi rezolvarea. Un sfat , lasati impulsivitatea deoparte, si scoateti in evidenta feminitatea Dvs, si mai ales armonia in comunicare.

Victoria, 11-03-1980 ora 11.55, Marius 11-02-1984: As vrea sa stiu daca suntem compatibili in relatie sau o posibila casatorie.

Astrolog Astredamus: Relatia cu Marius este placuta, si o casatorie cu el este de asemenea posibila. Este o relatie motivanta pentru ambii. Aspecte majore, care sa aduca dificultati in parcurgerea unui drum impreuna, nu sunt. Dimpotriva, inclusiv micile asperitati care, nu-i asa (?) sunt inerente oricarei relatii, tocmai ele va motiveaza pozitiv.

Totusi, vreau sa va intreb inca ceva, si nu e neaparat nevoie sa-mi raspundeti. Unde este primul sot? Daca a existat si acum sunteti libera, casatoriti-va cu Marius. In caz ca nu ati fost casatorita, viata va va arata calea de urmat. Dati frau liber sentimentelor. Nu fiti atat de retinuta si calculata. Comunicati cu incredere, deoarece puteti sa straluciti in orice conversatie. Problemele din ultimii ani au trecut, si aveti in fata un nou capitol al vietii.

Andra, 09.08.1991, ora 03:00-04:00, locul nasterii Adjud, iubitul meu 25.04.1984, Iasi: Tine la mine?

Astrolog Astredamus: Andra, ai pus intrebarea  pe care nu ai voie sa o pui niciodata, nimanui. Ma refer strict la Dvs, si nu in general. Nu am sa va raspund la aceasta intrebare, deoarece nu doar ca nu aveti voie sa vi-o puneti, ci raspunsul la ea nu va aduce linistea  pe care o asteptati.

Pe acest domeniu al partenerului in casnicie, altceva trebuie sa stiti, si e obligatoriu sa urmati. Rar oblig prin sfat pe cineva. Dvs, daca vreti sa aveti liniste si implinire sufleteasca, trebuie sa daruiti iubire neconditionata, sa nu asteptati niciodata nimic in schimbul sentimentelor pe care le investiti. Nu va va fi usor, dar in acest fel, veti reusi sa treceti peste neimplinirile pe care le simtiti.

Inca un lucru, nu il certati si nu il criticati, deoarece veti ingreuna si mai mult situatia. Dvs personal il veti impinge spre exact temerile pe care le aveti. E dificila relatia cu el, si nu are importanta daca sunteti sau nu casatoriti, dar acest OM va aduce norocul de a trece tocmai peste temerile pe care le aveti. Inveliti in uitare aceste intrebari din minte, deoarece ele vor salaslui acolo intreaga viata, si vor fi cauza multor suferinte.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro