Astrologie

#astrologie #zodii #suflet pereche #seductie zodii #atuuri seductie

Nu arati excelent, dar vrei sa iti cuceresti sufletul pereche? Zodia ta iti spune cum!

Chiar si cand nu arati excelent, ca un model international de succes, ai suficiente atuuri insuflate de astre care sa te ajute sa iti cuceresti sufletul pereche. Un aspect fizic impecabil nu este niciodata mai important decat o atitudine irezistibila sau un gest facut la locul si momentul potrivit. Iata ce iti dezvaluie zodia ta despre puterea de seductie pe care o detii!

Berbec

Ca un veritabil nativ in Berbec, stii ce vrei si nu te dai batut pana nu reusesti. Foloseste-ti din plin increderea in fortele proprii, simtul umorului, ambitia si chiar incapatanarea cand curtezi pe cineva. Poarta-te de parca fiecare flirt ar fi ultima ta sansa la dragoste, flerul si intuitia te vor ajuta sa cuceresti pe oricine iti doresti alaturi.

Taur

Chiar daca nu esti tocmai Brad Pitt sau Angelina Jolie, ai destule arme ale seductiei pe care sa le folosesti in favoarea ta. Inspiri incredere, ai o inteligenta iesita din comun, stii sa te imbraci astfel incat sa te avantajeze, privesti oamenii direct in ochi si te faci usor inteles. Comporta-te de parca nu ai fi suferit niciodata o dezamagire in amor!

Gemeni

Pune-ti la bataie iscusinta de a folosi cuvintele si aerul jovial, relaxat si spontan. Oricum ai arata, cand incepi sa vorbesti si sa iti demonstrezi spiritualitatea, nu poti decat sa fii irezistibil. Joaca-te cu cuvintele, fa complimente cum doar tu stii, zambeste si nu da niciun semn de timiditate: ai un farmec nativ de neegalat!

Rac

Sensibilitatea si caldura sufletului tau ti se citesc in ochi, gesturi si cuvinte. Emani o candoare si o bunatate aparte, la care orice fiinta omeneasca tanjeste si viseaza. Nu-ti cenzura pornirile tandre si romantice, chiar daca asta inseamna sa reciti si o poezie: sufletul tau pereche iti va aprecia unicitatea sensibila si va dori sa iti fie alaturi!

Leu

Si ce daca nu ai cele mai lungi picioare sau cel mai tonifiat abdomen? Oricum tu stii sa te comporti de parca le-ai detine, deci nu renunta la atitudinea ta increzatoare, controlata si usor aroganta. Stii sa cuceresti prin aerul tau superior, dar adorabil, pe care il poti folosi oricand vrei sa intri in gratiile sexului opus.

Fecioara

Eleganta, bunul gust si tinutele tale impecabile sunt motive suficiente sa cuceresti pe oricine, chiar daca nu ai trasaturi de zeu sau de zeita. Arata-i celui cu care flirtezi ce gandire profunda ai, ce cultura generala solida detii, cat de multa maturitate ai in gandire si cat de bine stii sa te comporti in societate!

Balanta

In cazul tau, usurinta cu care treci peste aspectele negative, aerul pozitiv si usor visator, simtul umorului si simtul estetic deosebit sunt atuurile pe care trebuie sa mizezi atunci cand flirtezi cu cineva. Ai o personalitate fascinanta, care da realmente dependenta. Fii tu insuti si vei cuceri pe oricine!

Scorpion

Nu iti cenzura vreodata sex-appeal-ul incredibil, el te face cea mai atragatoare persoana din lume, chiar daca nu arati excelent conform canoanelor generale de frumusete. Aerul tau misterios, glumele cu substrat, pasiunile personale si atitudinea usor retinuta te ajuta sa intri in gratiile persoanei pe care o crezi a fi sufletul tau pereche.

Sagetator

Cu o personalitate ca a ta, nu poti sa treci neobservat niciodata. Profita de simtul tau al umorului deosebit, de aerul relaxat si jucaus pe care il emani, dar si de ideile geniale de distractie pe care le pui in practica. Vei transmite imediat ca dragostea alaturi de tine este intotdeauna excitanta si intensa!

Capricorn

Daca nu arati impecabil, sigur te poti lauda cu multe alte aspecte ale vietii tale. Probabil studiezi un domeniu respectabil, ai o meserie foarte bine vazuta si platita, ai puncte de vedere mature si originale, precum si o atitudine de "voi ajunge sa conduc lumea". Foloseste toate aceste caracteristici proprii pentru a-ti cuceri jumatatea!

Varsator

Cine are nevoie de un partener care sa arate ca un top model, cand poate sa te aiba pe tine: o persoana spirituala, libera, originala, care spune intotdeauna tot ceea ce trebuie, se comporta excelent in societate si isi controleaza trairile perfect? Ai atat de multe resurse intelectuale la dispozitie, pe care le poti folosi oricand vrei sa intri in gratiile cuiva.

Pesti

Ai un aer "cuminte", decent si elegant, care te transforma instant intr-o partida buna pentru o relatie pe termen lung. Marturiseste de la inceput ca esti o fire sensibila, generoasa, iubitoare si loiala, fa mici gesturi romantice si nu isi ascunde latura amuzanta. Vei fi sigur pe placul jumatatii tale!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro