Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #stilul zodiei tale

Partea ta atragatoare si cea respingatoare, in functie de zodie

Fiecare zodie are o latura atragatoare si una respingatoare, care marcheaza cele doua extreme ale spectrului de calitati si defecte pe care le avem cu totii. In spatele capitolelor la care excelezi, se afla si reversul medaliei: un chip al tau intunecat, care iti afecteaza reputatia si perceptia altora despre tine. Te roade curiozitatea sa afli care sunt bilele albe si bilele negre in cazul tau? Atunci arunca un ochi in horoscop si afla!


Berbec

Partea atragatoare: esti irezistibil pentru cei din jur, gratie entuziasmului tau molipsitor fata de viata in general si increderii de sine pe care o emani pretutindeni.

Partea respingatoare: te aprinzi din orice nimic si transformi conflictele minore in adevarate batalii pe viata si pe moarte.


Taur

Partea atragatoare: prin natura ta protectoare si gentila, ii coplesesti pe cei din jur cu acte de iubire si altruism.

Partea respingatoare: la primul semn de boala, iti inchizi telefonul, iti scrii testamentul si te comporti de parca lumea se afla pe cale sa treaca prin Apocalipsa.


Gemeni

Partea atragatoare: iti exprimi mereu sentimentele, imprastii vorbe calde in jur si ai un optimism molipsitor.

Partea respingatoare: te contrazici cu ardoare si nu accepti parerile altora, chiar si atunci cand nu ai dreptate.


Rac

Partea atragatoare: ii pretuiesti pe cei dragi, dai dovada de loialitate deplina si imprastii cu generozitate gesturi afectuoase in jur.

Partea respingatoare: iti exprimi des nesiguranta si cersesti reconfirmari la orice pas.


Leu

Partea atragatoare: emani energii pozitive si traiesti pentru a-i bucura pe cei apropiati.

Partea respingatoare: te plangi constant si te transformi intr-o fiara cand nu primesti aprecieri si laude.


Fecioara

Partea atragatoare: esti un om de incredere, inarmat mereu cu rabdare si cele mai bune sfaturi pentru cei din jur.

Partea respingatoare: iti faci griji din orice nimic si complici inutil lucrurile, cu obiceiul tau de a despica firul in patru.


Balanta

Partea atragatoare: stii sa scoti la suprafata partea pozitiva din oameni si faci orice situatie sa fie confortabila, armonioasa si placuta.

Partea respingatoare: obisnuiesti sa ii manipulezi pe cei din jur prin tertipuri iscusite, iar acest lucru iti afecteaza destul de mult reputatia.


Scorpion

Partea atragatoare: daca cineva drag tie a fost ranit sau i s-a intamplat o nedreptate, vei face absolut tot ce iti sta in putinta sa remediezi situatia, chiar daca acest lucru inseamna sa iti sacrifici propria persoana.

Partea respingatoare: tratezi orice decizie, cat de mica, cu atat de multa seriozitate, incat fiecare pas pe care il faci se transforma intr-o chestiune de viata si moarte.


Sagetator

Partea atragatoare: firea ta optimista si prietenoasa te face persoana care ar putea, realmente, sa faca lumea un loc mai bun.

Partea respingatoare: esti foarte perfectionist/a si obsedat/a de control, incat daca cineva face un lucru contrar vointei tale, protestezi in mod agresiv.


Capricorn

Partea atragatoare: ai o fire calda si protectoare, care ii face pe cei dragi tie sa se simta in siguranta alaturi de tine.

Partea respingatoare: daca lucrurile nu merg intotdeauna conform planurilor tale, te pierzi cu firea, te cuprinde panica si incepi sa nu mai raspunzi pentru faptele tale.


Varsator

Partea atragatoare: esti gata oricand sa oferi o mana de ajutor celor care au nevoie, apropiati sau straini, indiferent de ce se intampla in viata ta la un anumit moment.

Partea respingatoare: crezi cu tarie ca ai cea mai logica perceptie despre lume, de aceea nu stii cand sa taci si sa asculti, in loc sa oferi sfaturi si sa iti supraevaluezi credintele proprii.


Pesti

Partea atragatoare: esti o persoana deschisa, diplomata si atenta cu cei din jur, lucruri extrem de apreciate in cercurile sociale, dar si in relatiile intime.

Partea respingatoare: ti se intampla deseori sa te "blochezi" intr-un ritm incetinit si ai nevoie de trei ori mai mult timp decat altii sa duci o sarcina la bun sfarsit, oricat de usoara ar fi aceasta.

Sursa foto: hairfinder.com

Autor: Adelina Dobrin

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului