Astrologie

#zodii #horoscop dragoste #stil zodie #horoscop cuplu #defecte zodii

Partile intunecate ale zodiilor in relatia de cuplu

Momentele tensionate din relatia de cuplu sunt firesti si educative, insa doar in cazul in care nu depasesc o frecventa normala si nu incalca respectul necesar in orice raport interpersonal. Astrele au un cuvant de spus si in comportamentul indragostitilor, favorizand anumite predispozitii nefaste in acest sens. Iata care sunt partile intunecate ale zodiilor in viata sentimentala.

Berbec

Daca ar exista un trofeu pentru cel mai dificil nativ al zodiacului in relatia de cuplu, acela va merge cu siguranta catre zodia berbecului. Critica ii starneste furia si ostilitatea, motivele de gelozie il face suspicios pentru eternitate, este impulsiv, agresiv si razbunator atunci cand se simte neindreptatit. Persoana iubita trebuie sa se ridice in permanenta la nivelul asteptarilor sale.

Taur

Nativii din zodia taurului sunt dominati puternic de instinctul fizic, de aceea certurile cu ei se pot concretiza in aruncari de obiecte in aer. Impulsivi si directi, taurii nu tin cont de limitele celuilalt si isi recapata cu greu cumpatul. Sunt incapatanati, energici si gelosi, un amestec periculos de explozibil pentru partener.

Gemeni

Gemenii exceleaza prin replici usturatoare, deseori nedrepte, care lezeaza in cel mai profund mod orgoliul partenerului de viata. Sunt nelinistiti, irascibili, adora discutiile in contradictoriu si pun deseori paie pe foc de dragul conflictului. Nu au pic de tact si nu tin cont niciodata de argumentele celuilalt, oricat de pertinente ar fi.

Rac

Racii sunt dificili in relatia de cuplu din pricina schimbarilor dese de comportament si dispozitie. Cateodata sunt atat de colerici, incat pot fi cu greu insotiti in avant, iar alta data sunt melancolici, apatici si chiar depresivi. Aprigi la manie si suparaciosi, racii arunca fara menajamente replici dure . Deseori, isi ignora partenerul si refuza sa ii vorbeasca ore in sir in urma unei disensiuni .

Leu

Leii vor sa aiba intotdeauna dreptate, chiar si atunci cand nu este cazul. Sunt mandri, impunatori, orgoliosi si foarte rigizi. Au un dar special de a-si jigni jumatatea atat de subtil si usturator, incat nici nu sunt nevoiti sa foloseasca termeni triviali. Leii nu dau multe explicatii, ci trec direct la actiune, fara preaviz.

Fecioara

Reprezentantii zodiei fecioara isi pierd cu greu cumpatul, insa atunci cand o fac dau dovada de o agresivitate iesita din comun. Nu accepta usor greselile celuilalt, fie ca vorbim de infidelitate sau neglijente privind igiena personala. Foarte critici si acizi, nativii din fecioara se desprind cu maxima usurinta de o relatie care nu functioneaza.

Balanta

Balantele sunt fiinte echilibrate, care pot convietui in armonie cu persoanele alaturi de care impartasesc aceeasi viziune asupra vietii. In cazul in care li se perturba ordinea prestabilita, lucrurile incep sa ia o forma mai putin convenabila. Incep sa emita un ocean de reprosuri, amenintari si avertismente despre modul in care isi va pedepsi partenerul la o doua abatere de acelasi fel.

Scorpion

Scorpionii sunt impulsivi, gelosi, mandri, egoisti si razbunatori. Simt nevoia sa isi ia mereu revansa asupra lucrurilor pe care le-au pierdut, nu renunta la goana dupa reglarea conturilor si se detaseaza emotional rapid. Jignesc fara menajamente si pot fi chiar agresivi, daca sunt abordati intr-o maniera vulcanica.

Sagetator

Sagetatorii sunt buni sau rai, in raport cu atitudinea partenerului. Mai exact, le trece supararea daca celalalt se relaxeaza. Daca nu, stau zile in sir suparati, arunca sageti otravite pe alocuri, devin capriciosi si ironici. Nu iau initiativa impacarii niciodata.

Capricorn

Imprevizibili si impulsivi, capricornii renunta la scrupule cand vor sa isi faca singuri dreptate. Ambitiosi si deloc flexibili, acesti nativi nu sunt niciodata corecti in discutiile contradictorii, sunt conflictuali si inconstanti.

Varsator

Varsatorii vor sa detina mereu controlul, sunt avizi de atentie si nu dau niciodata explicatii. Fac din tantar armasar, se aprind puternic si nu uita niciodata greselile pe care le face partenerul, nici dupa ani intregi de relatie. Daca se simt ingraditi, varsatorii devin ostili si razbunatori.

Pesti

Aparent "de zahar", pestii isi ascund cu brio impulsivitatea si gelozia la inceputul relatiei . Pe parcurs, incep sa-si testeze partenerul treptat, sa ii intinda curse si sa ii verfice e-mail-ul periodic. Daca se simt tradati sau neindreptati, vor "rasplati" vinovatul cu aceeasi moneda, fara retineri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului