Astrologie

#calitati zodii #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Pentru ce te plac oamenii in functie de zodie

De cele mai multe, motivul pentru care apatinem unor grupuri sociale este acela ca dispunem de cateva calitati pe care cei din jurul nostru le gasesc placute si potrivite cu ei si personalitatile lor. La randul nostru, si noi admiram persoane pentru anumite calitati ale acestora. Afla de ce te plac ceilalti in functie de semnul tau zodiacal!

 

Berbec. In mod cert, oamenii te plac datorita spontaneitatii tale. Lumea adora faptul ca niciodata nu stie la ce sa se astepte din partea ta si ca esti condimentul fiecarei situatii. in relatiile cu persoanele din jur dati dovada de inventivitate si reusiti constant sa ii surprindeti, iar prin acest fapt va faceti placut de multe persoane.

Taur. Oamenii te plac deoarece esti o fire sociabila si simt ca se pot baza pe tine. Esti o persoana despre care au certitudinea ca le va fi mereu alaturi la rau si la bine si in fata carora isi pot deschide sufletul ori de cate ori doresc. De asemenea, esti o persoana dornica de a face multe lucruri de dragul celor din jur, fapt remarcat si apreciat de ei.

Gemeni. Persoanele din jur te plac pentru inteligenta ta. Acestia stiu ca pot conta pe tine si ca ii poti ajuta atunci cand au probleme deoarece esti cea mai potrivita persoana sa le ofere sfaturi sau solutii. Acest fapt are loc datorita modalitatii tale diferite de a vedea si interpreta lucrurile.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului