Astrologie

#plante #astrologie #horoscop #predictii #zodie

Plante care iti schimba pozitiv starea de spirit, in functie de zodie

Fiecare semn zodiacal are particularitatile sale: de la personalitate si pana la lucrurile si obiceiurile din care obtii satisfactie, de la felul in care preferi sa te imbraci si pana la animalele de companie pe care le adori. Zodia determina o mare parte din preferintele tale, iar aceasta se reflecta chiar si in alegerea florilor preferate. Afla ce plantele iti imbunatatesc starea de spirit in functie de zodia sub care te-ai nascut.

Berbec

Berbecul este temperamental si coleric, iar printre plantele care il "domolesc" se numara petunia, crinul tigrat, azaleea, menta, ceapa, stejarul si orice arbust cu spini.

Taur

Taurul este un element stabil si dedicat planurilor sale. Il vor ajuta sa se concentreze si sa nu se abata de la acestea urmatoarele plante: margareta, narcisa, ciubotica-cucului, manusa doamnei, violeta, afinul, marul, parul, smochinul, lamaia si palmierul.

Gemeni

Gemenii sunt dependenti de comunicare si de socializare, iar urmatoarele plante le vor mentine un tonus ridicat in acest sens: margaritarul, lavanda, feriga, chiparosul, orhideea, crizantema, liliacul, azaleea si copacul de alun.

Rac

Racul este vesnic nehotarat si are mai mereu nevoie de confirmari. Ii vor intari increderea in sine muscata, crinul, crinul de apa, lotusul, verbena, magnolia si hasmatuchi.

Leu

Leului nu ii lipseste increderea in sine, ba dimpotriva. Are nevoie sa fie inconjurat de plante care sa ii tempereze entuziasmul cu privire la propria persoana. Acestea sunt: floarea-soarelui, galbenelele, rozmarinul, orice planta cataratoare, asterul, lupinul, dalia, palmierul, dafinul, alunul, maslinul si lamaiul.

Fecioara

Fecioara este ordonata si organizata tocmai pentru ca are nevoie de frumos in campul vizual. Asa ca o vor face sa se simta bine acele plante care stimuleaza vazul, precum narcisa, crizantema, asterul, orice floare intens colorata, nucul si ciresul.

Balanta

Simbolul echilibrului, Balanta incearca mereu sa impace si capra si varza. Din obsesia de a imbina utilul cu placutul, apreciaza plantele cu cel putin doua intrebuintari (aspect, gust, miros). Plantele ideale pentru acesti nativi sunt: trandafirul, asterul, hortensia, orice floare albastra, menta, narcisa, prunul si orice arbust fructifer salbatic.

Scorpion

Acest semn zodiacal este caracterizat prin ambitie nemarginita si perseverenta in a-si atinge scopurile. Il vor motiva urmatoarele plante: rododendronul, gardenia, tisa, geroniumul si orice specie cunoscuta de cactus.

Sagetator

Principalele caracteristici ale acestei zodii sunt optimismul, naivitatea, dorinta si puterea de a visa cu ochii deschisi. Se vor simti bine daca au contact cu urmatoarele plante: garoafa, papadia, bujorul, salvia, lamaiul, stejarul, mesteacanul, frasinul si castanul.

Capricorn

Tendinta de a fi transanti si mult prea pragmatici a Capricornilor poate fi moderata daca au aproape urmatoarele plante: iedera, trei frati patati, amarantul, albastreaua, camelia, magnolia, pinul, ulmul, salcia sau plopul.

Varsator

Nevoia acestui nativ de originalitate si unicitate se reflecta si in plantele pe care le prefera. Ii plac orhideea, pasarea paradisului, gladiola, kiwi, maslinul, dudul si socul.

Pesti

Familistii convinsi ai zodiacului pot reactiona aproape agresiv la lucrurile pe care nu le gasesc atragatoare sau benefice pentru ei. Asa ca respecta cu sfintenie lista plantelor ideale pe care le au prin preajma. Acestea sunt crinul de apa, muschiul, macul, porumbul, rubarba, coada soricelului, liliacul, smochinul, orhideea si salcia.

Sursa foto: envygfx.com

Sinziana Patru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului