Astrologie

#predictii #predictii decembrie #ultima zi a anului

Predictii pentru ultima zi din 2011 si prima zi din 2012

Cei care isi doresc sa incheie cu bine acest an si sa paseasca cu dreptul in 2012 o pot face acum. Astrele le dezvaluie ce le-au pregatit in ultima zi din 2011 si prima zi din noul an.
 

Berbec
 

Berbecii au parte de bucurii de la persoana iubita care stie cum sa-i faca fericiti. Nativii au de castigat cel mai mult daca incheie anul undeva in strainatate. Orice relatii cu cei de peste hotare le sunt prielnice. In prima zi a anului, Berbecii se concentreaza asupra chestiunilor de casa si familie.
 

Taur
 

Ultima zi din 2011 este mai putin reusita pentru Tauri, dar acest lucru se intampla deoarece sunt prea subiectivi si se arata nemultumiti de lucruri inchipuite. Pana a doua zi, Taurii isi recapata tonusul si optimismul, alaturi de persoanele dragi. Iubirea este la cote maxime pentru acesti nativi .
 

Gemeni
 

Gemenii se confrunta cu situatii conflictuale in familie. Se poate sa fie nevoie sa puna piciorul in prag, elegant dar ferm, atunci cand nu sunt de acord cu ceva. Situatia se poate prelungi si a doua zi. In schimb, in dragoste le merge bine si au sanse chiar sa faca o cucerire in prima zi din noul an.
 

Rac
 

Racii, contrar firii lor retrase, isi doresc sa fie in lumina reflectoarelor la sfarsit de an. Danseaza, beau, rad, vorbesc, se fac remarcati. Se poate sa starneasca fie simpatii, fie antipatii. Inceputul de an ii prinde concentrati asupra unor discutii din familie. Cineva din exterior le poate da o dovada de dragoste.
 

Leu
 

Leii se distreaza pe cinste in ultima zi din 2011. Acestia au parte de intalniri placute, intamplari din care invata ceva sau pur si simplu se simt foarte bine la petrecerea de Revelion. Pe 1 ianuarie, Leii se ocupa de familie, partener, copii sau de niste proiecte personale .
 

Fecioara
 

Fecioarele isi fac tot felul de griji cu privire la lucrurile venite din exterior. In sanul familiei, insa, acestea se simt linistite si protejate. Daca isi fac noi cunostinte de Revelion, Fecioarele ar trebui sa fie prudente. Este important sa-si vada de interesul lor inainte de toate.
 

Balanta
 

Balantele pleaca undeva sa-si petreaca Revelionul intr-un grup de prieteni sau cunostinte. Se vor distra de minune, intr-un anturaj destul de superficial, dar vesel, un tonic care le face bine. Odata cu noul an, Balantele se arata mai generoase si mai calde fata de persoanele din jurul lor. Este insa o decizie constienta.
 

Scorpion
 

Scorpionii fac tot ce le trece prin cap la final de 2011, fara sa le pese ce spune lumea. Ar trebui sa fie ceva mai flexibili si mai comunicativi cel putin cu acele persoane care inseamna ceva pentru ei. La inceput de 2012, Scorpionii ar putea sa primeasca o cerere in casatorie sau sa faca planuri pentru a se muta.
 

Sagetator
 

Sagetatorii stiu cum sa se faca placuti in ultima zi a anului . Acestia comunica usor, sunt relaxati si prietenosi. In cuplu, se vor bucura de liniste. In prima zi din 2012, nativii trebuie sa se pazeasca de un posibil conflict in familie. Se poate sa-si supere partenerul de viata. Tot acum ar putea lua o decizie.
 

Capricorn
 

Capricornii pot avea unele emotii cu privire la Revelion, cand se intalnesc cu unele persoane din familie. Insa tensiunile din trecut par sa se fi risipit. Nativii cu tact reusesc sa obtina ceea ce si-au dorit. Prima zi a noului an, nativii si-o petrec cu persoanele dragi sau in casa, unde au confortul si siguranta necesara.
 

Varsator
 

Varsatorii sunt in toane bune, se arata generosi si sunt la dispozitia tuturor. Nu este cazul, insa, sa exagereze, deoarece se vor gasi si persoane care sa le faca rau. In prima zi din 2012 Varsatorii se bucura de afectiunea partenerului de viata si isi petrec timpul in familie. Pot aparea unele probleme financiare.
 

Pesti
 

Pestii fac progrese in relatiile cu cei din jur. Sunt mai flexibili, mai comunicativi si mai atenti la ceea ce li se cere. Isi asuma responsabilitatile parca mai serios decat inainte. Nu-i va tine, insa, prea mult. In prima zi din 2012 isi redobandesc nevoia de libertate si se poate chiar sa provoace mici conflicte.


Sursa foto: dreamstime.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro