Astrologie

#karma sentimentala #karma #casa casatoriei #astrolog #astrolog amphora #amphora #alte vieti #tema natala

Predispozitie la doua casatorii, prin karma

Ela, 20.06.1974 in Targu Neamt (aprox.intre orele 4.30-6.00): Ce karma sentimentala imi rezerva aceasta viata.

Astrolog Amphora: Daca esti nascuta in jurul orei 5.00 inseamna ca ai Descendentul in Capricorn, ceea ce te face sa alegi un partener mai in varsta ca tine, sau genul serios, care-si doreste in primul rand stabiliate in cuplu, chiar daca relatia nu este cine stie ce pasionala.

Cum Saturn, stapanul casei casatoriei, se afla exact pe Ascendent (numai in cazul nasterii tale la ora 5 dimineata, plus/minus 15 minute), rezulta ca te implici destul de activ in cautarea iubirii si a jumatatii tale si ca alegi intotdeauna in cunostinta de cauza. Dar ar putea sa mai si semnifice o anumita tendinta catre celibat, o dorinta de a fi singura, libera, pentru ca percepand casatoria ca pe un fel de relatie de subordonare, preferi sa fii propriul tau stapan decat sa faci ceva ce nu-ti place, pentru altul.

Daca nu te-ai casatorit la tinerete, atunci o casatorie ar putea surveni dupa 30-35 de ani. Venus in Taur da posesivitate si impleteste iubirea cu securitatea materiala, te orienteaza catre un partener care sa-ti asigure stabilitate financiara si sentimentala in acelasi timp.

Delia, 27.07.1981 ora 18.00, Sibiu: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Cu Descendentul in Gemeni si Luna exact pe pragul casei casatoriei, rezulta ca relatiile tale sunt atinse de instabilitate. Te plictisesti repede sau iti place ca intr-o relatie sa fie mereu ceva nou. Partea foarte buna a lucrurilor este ca te bazezi pe puterea ta de comunicare si asta face ca in situatiile delicate sa poti trece cu usurinta peste conflictele cu partenerul.

Esti predispusa la doua casatorii dar si la cateva deceptii pentru ca foarte usor imaginatia ta se avanta si ti se pare ca vezi in partener calitati pe care nu le are. Cu Venus in Fecioara ai capacitatea de a sta langa cineva mai putin potrivit in viata, asta te ajuta mult sa treci peste dificultati.

Dar Venus se afla si in casa a 8-a a karmei erotice, ceea ce te face sa fii atrasa de iubiti din alte vieti, fata de care simti o atractie deosebita si cu care intensitatea trairilor poate fi la cote maxime. Aceasta Venus in casa 8, pe de alta parte, te poate orienta catre excese sexuale si catre mai multe relatii in acelasi timp. Cum si descendentul anunta acelasi lucru, adica posibilitatea legaturilor multiple, este recomandabil sa-ti temperezi impulsurile si sa-ti controlezi instinctele sau sa-ti sublimezi o parte din energia erotica inspre spiritualitate .

dana_coco, 02.09.1982, ora 18.10, Campia Turzii : Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: In general ai o karma pozitiva , in tema ta natala sunt multe aspecte benefice, in special Soarele, semnificator al eu-lui, este foarte bine aspectat, ceea ce asigura armonie a vointei si a personalitatii cu evenimentele exterioare, cu alte cuvinte ceea ce gandesti si vrei sa faci. Chiar poti indeplini pentru ca viata te ajuta aducandu-te exact acolo unde trebuie si cand trebuie pentru a-ti implini vrerea.

Totusi ai o karma sentimentala, Venus este in careu cu Marte, ceea ce te pune in fata conflictelor cu partenerul, a unor situatii de genul doresti pe cine nu te vrea sau cine te vrea, nu-ti place tie.

Lilith in casa 12 a karmei indica blocaje sexuale, tendinta de a avea iubiri interzise (pentru persoane casatorite, de exemplu), atragi inconstient dusmani puternici si oculti, poti avea o boala mostenita genetic, care sa fie rara sau greu de depistat si de vindecat.

Toate acestea vin din vieti in care ti-ai folosit gresit sexualitatea: ori ai avut vieti de calugarita, cand ar fi trebuit sa duci o viata de lume, ori ai exagerat cu relatiile sexuale multiple, cand ar fi trebuit sa-ti temperezi impulsurile. Karma indicata de Lilith este cu atat mai importanta cu cat ea se afla in conjunctie cu nodul sud al axei destinului. Aceasta indica o intamplare dramatica prin care trebuie sa treci legata de o dusmanie sau de o boala, ori chiar de o situatie de izolare impusa, pentru ca refuzi sa accepti o anumita realitate din trecutul tau karmic, in legatura cu pozitia si ridicarea sociala.

 


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top