Astrologie

#astrologie #partener #zodii #predictii #relatie

Pretentiile partenerului tau de cuplu in 2013

Chiar daca anul 2013 nu se anunta foarte promitator din punct de vedere personal, ci mai degraba profesional, nativii de sex masculin sunt predispusi nazurilor diverse in amor. Unii dintre acestia isi pot dori o noua relatie, altii vor sa o modifice cu orice pret pe cea din prezent, poate chiar sub forma unei casatorii sau a aducerii pe lume a unui copil. Iata care pot fi pretentiile partenerului tau anul acesta!


Berbec

Berbecii nu mai accepta sa fie pe planul doi in viata partenerelor si vor avea tendinta sa se autointituleze "stapanii relatiei". Provocarea lui pentru tine va fi sa accepti, fara reprosuri si mustrari, ca el este cel care merita si trebuie sa stabileasca viitorul relatiei voastre. Daca vrea sa va mutati in alt oras, ar putea sa te puna sa alegi una din doua: propunerea lui si despartirea!


Taur

Taurii devin foarte sobri si seriosi in 2013, dar si mai putin interesati de serviciu, in favoarea vietii personale. Iata de ce este posibil sa iti propuna un pas important, precum mutatul impreuna, cumpararea unei noi case sau redecorarea locuintei, intr-un mod in care sa participati amandoi la transformare, iar acest lucru sa va apropie si mai mult.


Gemeni

Barbatii Gemeni s-au saturat de rutina si mutre serioase, deci va avea pretentia ca tu sa fii mereu optimista, cu zambetul pe buze si cu un apetit crescut pentru experiente noi si incitante. Nu ii propune lucruri care sa il faca sa se simta legat de maini si de picioare, intrucat risti sa te lovesti de un refuz categoric din partea lui.


Rac

Iubitul tau Rac tanjeste dupa mai multe momente petrecute in intimitate cu tine, astfel ca nu va mai accepta sa stai peste program la serviciu sau sa sacrifici planurile personale cu el, in favoarea jobului. Surprinde-l cu dovezi de afectiune, fa-i cadouri romantice si copleseste-l cu afectiune: isi doreste sa ii arati ca te vezi in viitor alaturi de el.


Leu

Leii se vor afla intr-o cautare nebuna dupa propria identitate, deci pretentiile lui vor fi sa ii lasi mai mult spatiu sa respire. Nu te supara daca isi face planuri cu prietenii si, sub nicio forma, nu ii da motive sa te creada geloasa!


Fecioara

Partenerul tau Fecioara vrea sa se convinga de sinceritatea ta, deci va avea pretentia sa ii dovedesti ca nu se va confrunta cu minciuni sfruntate din partea ta. Incearca sa fii cat mai transparenta in comportament, nu ii ascunde nimic si nu ii reprosa ca iti solicita acest lucru.


Balanta

Partenerul tau Balanta se va simti coplesit de responsabilitati si obligatii. Prin urmare, iti va cere sa va relaxati mai des, sa iesiti mai mult in societate, sa cunoasteti oameni noi si sa incepeti impreuna o activitate sociala, care sa va scoata din casa. Poate un curs de perfectionare sau o vacanta inedita ii va surade!


Scorpion

Foarte deschisi schimbarilor, Scorpionii vor avea un apetit crescut pentru adrenalina in 2013. Fie ca aduci senzatii noi in dormitor, fie ca te-ai hotarat sa incerci alaturi de el un sport extrem, orice propunere de acest tip ii va surade. Pretentiile lui vor gravita, in general, in jurul combaterii monotoniei cu orice pret!


Sagetator

Copilarosi din fire, Sagetatorii sunt predispusi in 2013 la gafe si greseli pe care le vor regreta ulterior. Indiferent de fapta lui, partenerul tau va avea pretentia sa ii ierti micile scapari, fara sa il judeci. Incearca sa ii intelegi slabiciunile si sa il asigur de sprijinul tau neconditionat.


Capricorn

Partenerul tau Capricorn iti poate face o propunere extrem de serioasa anul acesta, o initiere a unui proiect personal care sa va aduca si mai multa stabilitate si maturitate in cuplu. Poate fi vorba de o casatorie, de conceperea unui copil sau de luarea unei decizii care sa va schimbe radical viata, dar si care sa va mentina mai uniti decat niciodata.


Varsator

Barbatii Varsator isi vor exterioriza, mai mult decat oricand, latura personalitatii care se impune, vrea sa conduca, sa formuleze reguli si sa pedepseasca orice incalcare a lor. Atitudinea dominatoare a Varsatorului tau poate fi o sursa puternica de conflict, daca nu iti scoti la bataie toate resursele de toleranta si flexibilitate "din dotare".


Pesti

Pestii vor fi extrem de orientati catre trecut in 2013, iar aceasta predispozitie se va resimti puternic in viata lor personala. Asadar, este posibil ca partenerul tau sa isi doreasca rezolvarea unor conflicte mai vechi sau invocarea unor amintiri care va leaga puternic si v-ar putea salva relatia. Pretentia lui de la tine? Sa ii intri in joc!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top