Astrologie

#karma #casatorie #relatie #astrolog #astrograma

Probleme de viata legate de karma

Diana Durbaca, 29.09.1985, 8.30 - 9.00 AM, Pitesti: De ce tot timpul sunt prinsa in relatii fara niciun viitor urmate doar de suferinta? 

Astrolog Amphora: Diana, predispozitia ta catre relatii nereusite se reflecta in tema natala prin prezenta Lunii negre in casa casatoriei , a relatiilor oficializate. Acest lucru mai aduce si divort, vaduvie sau chiar celibat si care de obicei anunta ca legalizarea unei relatii este mai putin indicata. 

Pozitionarea Lunii negre in Taur este indiciu de mare si de gelozie, caracteristici pe care daca stii ca le ai, ar fi intelept sa le tii sub control, pentru ca ele genereaza neintelegerile cu partenerii si rupturile din viata ta. 

Pe de alta parte, ai sensul vietii conjunct cu Luna neagra, ceea ce inseamna ca relatiile sentimentale sunt foarte importante in devenirea ta. De aceea treci prin mai multe prietenii, desi iti doresti mai mare stabilitate si o uniune legala. Daca in alte vieti ai avut incarnari agresive, in care ti-ai consolidat si manifestat o personalitate puternica si multa incredere in tine insati, acum ai de invatat lectia sacrificiului pentru celalalt. Este lectia impartirii vietii cu partenerul, lectia daruirii fara sa primesti la fel in schimb. 

Cum Soarele se afla in casa 11 a  strainatatii si cuspida casei 4 – domiciliul, se afla in Varsator, cea de-a 11-a zodie, inclin sa cred ca o parte a destinului tau va fi legat de alte meleaguri si ca abia atunci si viata ta sentimentala se va schimba.

Ma numesc Paula Corina, nascuta pe 18.01.1982, orele 7:50, Galati. As dori sa stiu daca relatia cu partenerul, 6.03.1981, orele 21:30, Brasov a fost o relatie karmica (dureroasa din pacate la final).

Astrolog Amphora: A fost o relatie karmica, Paula, insa din sinastrie si din tema compusa rezulta ca era vorba despre o karma mai curand delicata. 

Un aspect important de superpozitie implica Luna ta si Luna neagra a lui, ceea ce inseamna ca intre voi doi a existat o atractie hipnotica si probabil multa compatibilitate erotica, dar de multe ori Luna neagra aduce cu ea un soi de ce poate genera distrugere. 

El avea de platit o datorie karmica dintr-o viata anterioara in care ati fost probabil casatoriti, dar se pare ca a ales sa o plateasca exclusiv sexual si material. Tema compusa releva insa un aspect care completeaza faptul ca percepi relatia ca fiind dureroasa in final. Aveti o casa a 12-a compusa accentuata prin prezenta lui Uranus, a Lunii negre si a Iunonei compuse. Adica tocmai ce am spus mai sus, este datoria karmica dintr-o uniune a altei vieti, dar manifestata acum si ca sacrificiu, durere interioara si renuntare. A fost o relatie de tip Varsator, care spune ca amandoi aveati nevoie de libertate de miscare si ca orice nuanta de posesivitate poate duce la separare.

suzuran, 28 aprilie 1979, Bucuresti 16:20: Ce releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Ai sensul vietii catre Fecioara, casa karmei, a 12-a, ceea ce de la bun inceput semnifica o incarnare de sacrificiu. Acum nu trebuie luata asta ca pe o fatalitate implacabila si nesfarsita. Trebuie avut in vedere ca intr-o viata de om vor fi cateva situatii mai dificil de rezolvat si mai dureroase decat ale altora. Regentii karmici ai horoscopului, planetele Jupiter, Neptun si Mercur releva ca ai de rezolvat urmatoarele tipuri principale de karma :

- karma de Taur care inseamna detasare fata de valorile materiale. Ea genereaza prea multa siguranta de sine ca si nevoia de reusita ca satisfacere a orgoliului. Intr-un fel sau in altul ai simtit lipsa unui tata care sa se implice mai mult in viata ta, in copilarie.

- karma de Capricorn – inseamna un destin care presupune stapanirea agresivitatii, care la tine se manifesta mai ales in plan sentimental; atat timp cat nu te schimbi, vei avea esecuri de infruntat.

- karma plutoniana, una dintre cele mai dificile tipuri karmice, legata de rupturi sub toate formele – accidente, somaj, separari, doliu. Desi anunta suferinte, aceasta karma permite o evolutie spirituala foarte mare, dar te pune de multe ori in situatia de a face unele alegeri delicate. 

Este o forma de karma foarte dinamica in care ti se ofera sansa, la fel ca in trecut, de a-ti repara greselile, dar de data asta, pentru ele vei plati tot in aceasta viata. Vei avea obstacole diverse, dar daca accepti provocarile destinului, recompensele vor fi pe masura.

 


 

 

 

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului