Astrologie

#astrolog amphora #karma #viata #providenta

Providenta din alte vieti

Gala, 29.04.1980 feminin, intre orele 16-17, loc. Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Gala, ai in tema natala pe Saturn retrograd in casa karmica 12, care te predispune la probleme de sanatate referitoare la mers, infectii de diferite feluri, datorate unei imunitati scazute a organismului, diferite forme de artrita, probleme de retentie a apei ca si disfunctii endocrine.

De asemenea, vei intalni printre colegii de serviciu entitati alaturi de care te-ai incarnat si in alte vieti si fata de care ai acumulat datorii karmice. Careul lui Saturn cu Venus da inclinatie catre relatii sentimentale uneori nesatisfacatoare, mai ales daca partenerul este mai in varsta decat tine.

Ai tendinta de a te lasa coplesita de deceptii, aici ar trebui sa te mai temperezi, pentru ca dai mai multa importanta unor esecuri decat merita si prin asta tu ai de pierdut. Axa destinului catre Leu prezice o soarta frumoasa in care urcusul social este principalul scop. Nu trebuie sa apelezi neaparat la prieteni si protectori in situatiile critice, ci obtii totul prin efort personal. E bine sa capeti putere si incredere in tine insati. De obicei este indiciul unui destin stralucitor, insa pot exista probleme in gasirea unei iubiri adevarate.

Arrianabianca, 15 aprilie 1986, ora 6 dimineata, Focsani, Vrancea, sexul F: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Bianca, ai in casa karmica 12 pe Mercur si pe Jupiter. Aceasta inseamna ca ai intuitii bune, dar atunci cand vrei sa realizezi ceva, dusmanii pot sa-ti afle intentiile si sa-ti zadarniceasca planurile cand te astepti mai putin.

Insa ai parte de protectie si noroc divin, dusmanii din alte vieti te vor ajuta astazi. Vei sti aceasta, pentru ca ajutorul va veni de la cine nu speri. Insa atunci cand providenta va fi de partea ta, s-ar putea sa ai probleme financiare.
In afara acestui aspect, ai parte de sansa chiar si in al douasprezecelea ceas, chiar si cand cei din jur cred ca nu vei mai reusi sa te redresezi. Ar fi ca si cum cineva iti este dator din alte vieti in care ai avut parte de necazuri nesfarsite, sa te ajute acum, cand totul pare pierdut.

In schimb, se contureaza o karma financiara, cu Lilith in casa banilor si cu Saturn retrograd in casa mostenirilor, care spune ca daca in alte vieti ai dispus de multi bani si de avere, astazi s-ar putea sa ai bani prin casatorie.
De asemenea, sa administrezi banii altora, sa experimentezi perioade de resurse minime, sa ai parte de pierderi de bani, furturi sau chiar de persoane care promit sa te ajute in schimbul unor sume de bani, dar sa nu vezi din partea lor nici ajutorul promis, nici banii inapoi. 

brunetik, 22 noiembrie 1990, Braila, ora 7:00: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai in tema natala pe Marte retrograd in casa casatoriei . Din punct de vedere karmic, el indica dorinte reprimate in alte vieti. In acele vieti probabil ai avut parte de relatii stricte in casnicie si foarte traditionale, ai fost casatorita de catre parinti si traumele de atunci au lasat urme si in aceasta viata.

Nu-ti poti stapani pe deplin tensiunile acumulate si vei genera discutii in orice relatie sentimentala. Marte pe casa casatoriei este indiciu de divort, cu atat mai mult cu cat se afla in opozitie cu Venus, ceea ce inca odata predispune la doua casnicii.

Dar ai multa abilitate de comunicare si esti adaptabila, ceea ce reprezinta niste atuuri puternice pe care te sfatuiesc sa le pui la bataie ori de cate ori apar divergente in cuplu. Sotul tau poate fi de la distanta sau il vei intalni intr-o calatorie ori la o distractie. In afara de aceste mici inconveniente, nu ai alte predispozitii de natura sa afecteze viata ta sentimentala, dimpotriva, poti avea parte de o casnicie armonioasa si plina de satisfactii, pe masura ce acumulezi experienta si te maturizezi.

 


 

 

 

 

Sursa foto : thezodiacsite.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare