Astrologie

#karma #astrolog #astrolog amphora #bani #casatorie

Relatia cu sotul, in functie de karma

Diana P, 01 09 1981, ora 22:13, Zalau: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata? Si daca este posibil as dori si astrograma natala.

Astrolog Amphora: Diana, pentru astrograma sau pentru raspuns la o intrebare concreta te rog sa accesezi linkul din semnatura acestei pagini si sa alegi din oferta de pe site-ul meu ceea ce doresti.

Despre karma ta sentimentala pot spune ca esti predipsusa la a avea relatii bazate pe multa atractie erotica si pe incarcatura pasionala, avand descendentul in Scorpion. In casa casatoriei ai conjunctia dintre Lilith si Uranus ceea ce este probabil sa semnifice probleme relationale in casnicie si un posibil divort, la aproximativ 16-17 ani de la debutul relatiei matrimoniale . Totusi se poate trece peste dificultatea respectiva printr-un sacrificiu personal, adaptare si comunicare.

Conjunctia face aspecte excelente cu marte si cu Mercur, ceea ce inseamna ca se poate ajunge la o intelegere daca este vointa din partea ambelor parti, sanse de mai bine exista, trebuie numai valorificate. Cum Venus este la randul ei conjuncta cu Luna, rezulta ca previziunile temei tale natale referitoare la relatiile sentimentale si mai ales la casatorie sunt foarte bune, ai parte de o casnicie fericita si de avantaje prin femei, de sustinere din partea mamei sau a altei femei care este importanta in viata ta. De asemenea e posibil ca sotul sa fie o persoana cu o anumita doza de celebritate.

Lara, 12.12.1977 iar a sotului meu 14.02.1970: Karma sentimentala intre mine si sotul meu pe viitor.

Astrolog Amphora: Lara, cum singurele date pe care le-ai oferit sunt doar data nasterii tale si a sotului, ma tem ca nu pot sa fac o predictie de niciun fel pentru ca nu am cum sa stabilesc casa casatoriei (casele cerului se calculeaza in functie de ora nasterii si de latitudinea si longitudinea locului de nastere; mi-ar fi trebuit macar ora si localitatea ta de nastere ca sa pot da un raspuns cat de cat complet).

Ce pot spune doar din datele oferite este ca aveti o relatie bazata pe romantism, pe atractie fizica, dar si pe posibilitatea ca tu sa te inseli asupra caracterului adevarat al sotului tau si sa-i atribui calitati pe care nu le are (Venus-iubirea, din tema ta, peste Neptun-iluzia, din tema lui).

De asemenea, sinastria releva o superpozitie Marte-tu si Lilith-el, care dincolo de incarcatura erotica deosebita poate degenera in izbucniri de agresivitate si chiar violenta avand in vedere ca aceasta conjuntie se produce in Leu, semn de foc, fix – adica predictiile referitoare la aceste tendinte au mari sanse sa se produca si sa genereze situatii explozive. Cum semnul tau este Sagetatorul, ai casa traditionala a casatoriei in Gemeni, ceea ce poate genera doua casnicii.

Zodia sotului tau fiind Varsatorul, casa traditionala a casatoriei este Leul, unde in tema lui apare Marte, indiciu de certuri si de posibil divort. Insa repet, aceasta metoda este mai putin precisa decat aceea de calcul a caselor folosind ora si locul nasterii.

zed_2704, 27.04.1973, Alba Iulia, ora 14.00, feminin: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Draga Zed, in tema ta sensul vietii se afla orientat catre Capricorn. Aceasta inseamna ca regentii karmici ai horoscopului sunt Luna si Saturn. Ele releva ca ai de depasit in pricipal o karma de Capricorn ceea ce inseamna un destin mai dificil din punctul de vedere al stapanirii agresivitatii; atat timp cat nu te schimbi, vei avea unele esecuri de infruntat, in special pe plan relational ca si in cariera.

Pe de alta parte, beneficiul cel mai mare este ca vei avea noroc in tot ceea ce faci si ca scopul vietii tale este urcusul social, cariera, mai curand decat planul personal si familia.

Al doilea tip karmic este karma piniana, care spune ca ai de invatat cum trebuie manevrati banii si valorile; un atasament prea mare fata de bani nu este benefic, trebuie realizat un echilibru intre dorinta de bani si de achizitii materiale cu inclinatia catre spiritualitate sau valorile sufletesti. Este necesar sa stii sa te detasezi de valorile materiale, sa nu ti se para fundamentale, ori mai presus de iubire, altruism, umanism. In momentul in care acest tip karmic este rezolvat, nu vei mai avea probleme cu banii, pierderile de bunuri sau nu vei avea un serviciu prost platit in raport cu munca depusa.

 



Sursa foto : loverslovelife.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro