Astrologie

#viata #karma #relatie #astrolog #astrolog amphora

Relatie de cuplu in functie de karma sentimentala

Lilu, 26 octombrie 1972, Ramnicu Sarat, ora aproximativa 22.00: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata, alaturi de sotul meu, nascut la 2 aprilie 1969 in Bucuresti?
 
Astrolog Amphora:
Primul lucru pe care l-am remarcat in sinastria voastra este o cruce cosmica pe semne cardinale, ceea ce genereaza o karma de agresivitate mostenita din alte vieti. Aceasta nu inseamna ca si acum aveti conflicte dese ori violente, dar reprezinta o structura care genereaza neintelegeri si diferente ireconciliabile intre voi doi, ca urmare a unor reglari karmice reciproce.

Cum tu esti Scorpion, cu Pluto conjunct cu Venus, adica esti posesiva in iubire si iti place sa-l faci pe celalalt sa mearga in directia dorita de tine, iar el este Berbec, cu Venus conjunct cu Saturn, deci predispus la a face totul asa cum vrea el, dar este serios, metodic si pretentios intr-o relatie, nu-mi ramane decat sa observ ca partea buna a lucrurilor si rezolvarea situatiilor delicate vine din atractia deosebita care exista intre voi.

Exista o oarecare instabilitate in relatia ta matrimoniala ca si un efort mai mare de a comunica si de a te face inteleasa de catre sot, iar el iti datoreaza iubire dintr-o alta viata, dar uneori alege sa-si manifeste afectiunea fata de tine intr-un fel in care te face, involuntar, sa suferi. Luna ta este in conjunctie cu Luna neagra a lui – adica sufletul tau, partea ta emotionala, care este puternica la tine, prin Ascendentul in Rac, este afectat de partea umbrita a caracterului sau, dar in acelasi timp acest marcaj daruieste multa atractie in cuplu.

Krimyss, nascuta pe 12.03.1971, in Constanta, la orele 15,20: In ce consta karma sentimentala din aceasta viata?

Astrolog Amphora:
Krimiss, ai descendentul in varsator, ceea ce implica partener de la distanta (strain) ca si destul de multa detasare in cuplu. Unii astrologi recomanda casatoria fara acte persoanelor cu acest marcaj. Cu alte cuvinte iti este mai greu, tie sau partenerului, sa va adaptati la o viata de cuplu normala, cu compromisuri si renuntari.

Dar cum sensul vietii se afla in casa casatoriei , rezulta ca relatiile tale sentimentale in general si casatoria in special sunt foarte importante in evolutia ta, sunt un scop principal al acestei vieti.

Venus pozitionata in casa muncii te orienteaza catre legaturi afective printre colegii de serviciu sau cu persoane care iti sunt inferioare prin ceva anume: varsta, educatie, provenienta sociala, pozitie socio-profesionala. In mod normal ar trebui sa ai o viata sentimentala frumoasa si implinita, insa esti marcata de opozitia Soare-Luna, care te face inconstanta si te determina sa nu poti lua hotarari importante exact atunci cand trebuie. In acelasi timp aceasta opozitie se afla in careu cu Marte, ceea ce da un temperament bataios, energic, dar prin asta generezi probleme si discutii in cuplu. Totusi exista solutii – adaptabilitatea ta, capacitatea de comunicare si stabilitatea pe care o doresti in viata te ajuta sa depasesti obstacolele si problemele sentimentale.

MJ, nascuta 24.09.1985 Bucuresti, 6 seara: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora:
Jupiter retrograd in Varsator, casa karmica 12, a secretelor, sugereaza vieti in care ai ajuns la o inalta cunoastere si in ciuda acestui fapt latura egoista si aroganta ta erau tot mai mari.

Pentru ca nu ai reusit sa ajungi pe cai cinstite acolo unde doreai, ai fost invidioasa pe altii si ai incercat sa obtii bunuri materiale si putere sociala prin mijloace foarte originale, dar incorecte si ilegale.

De asemenea, se poate sa fi avut relatii incordate cu persoane care slujeau Divinitatea, si chiar sa fi avut o atitudine batjocoritoare la adresa celor credinciosi. Jupiter retrograd este de regula corectura pentru o aroganta exagerata si rasplata pentru a te fi considerat candva o aleasa a sortii.

Astazi este posibil sa ai un puternic complex de inferioritate, neavand incredere in fortele proprii, apelezi la ajutorul celorlalti pentru a te cunoaste pe tine insati si pentru a fi ghidata in viata. Poti fi atrasa de esoterism, spiritualitate sau catre sfera religioasa. Poti ajunge sa aderi la un grup cu anumite convingeri religioase sau oculte si sa fii manipulata si folosita de cei care conduc acel grup. Insa cum sensul vietiii este in conjunctie cu Lilith, in Taur casa banilor, rezulta ca ai o mare putere de depasire de sine si o mare energie de a-ti indeplini scopul acestei vieti, care te poate aduce si intr-o situatie delicata (doliu, operatie, separare dureroasa) dar iti poate aduce si mari beneficii materiale in viata.
 


 

 

 


Sursa foto : cmost.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului