Astrologie

#dragoste #relatie #casnicie #astrolog #astrolog astredamus

Relatie de succes departe de casa

Bianca M. 03.09.1991 ora 07.30, Deva, sex feminin, partemer, 12.10.1989 ora 08.22, Deva, sex masculin: Este o relatie care va functiona?

Astrolog Astredamus: Bianca, sa faci orice este posibil pentru a pleca in strainatate. In extremis, cel putin la distanta mare de locul natal. Chiar si Bucuresti este aproape, cu toate astea, e un inceput. Prin urmare, o casatorie cu el este posibila doar in alt oras, departat de locul vostru de nastere. Caminul pe care el il va crea va fi departe si de locul lui natal. Avand in vedere aceste lucruri, pot sa va spun: "Plecati cat mai departe posibil, si casatoriti-va." In acest fel veti fi fericiti, sanatosi si impliniti social.

Ramanad in locurile natale, veti avea o multime de piedici in calea formarii si mentinerii unui camin fericit. Doriti o certitudine? Unde e mama Dvs? Va raspund eu: "Departe." Sunteti compatibili , dar nu aici. Transformati-va suferinta in "dor de tara", si nu in "dor de alta familie".

Adriana S., 15.09.1981,ora 10.45, Bucuresti; partener, data nasterii 07.07.1976, ora nu o stiu sigur 13.00, in Bucuresti: Sa il caut in continuare?

Astrolog Astredamus Vrea sa modific intrebarea Dvs. Nu este important daca el va va cere sau nu. Important este daca el este disponibil pentru o noua relatie. Atractia sentimentala este deosebit de mare si frumoasa. Credeti-ma ca indiferent cat de frumos va intelegeti (si pe buna dreptate este asa), indisponibuilitatea lui va duce la stingerea relatiei tot atat de repede cum a aparut.

De altfel, Dvs va aflati intr-o perioada in care ar trebui sa puneti accent pe studii, si mai ales pe finalizarea acestora. Peste cativa ani va veni si vremea de a face tot ceea ce doriti. Nu este momentul sa va angrenati in niciun proiect major pe termen lung. Parerea mea? Dragoste la prima vedere cu finalizare brusca.

Serenity, 25.10.1983, ora 12.15 P.M, Bucuresti, Romania, feminin, partener, 10.06.1982, ora 17.12 P.M, Roman, Romania, masculin: Vreau sa stiu daca ne iubim indeajuns de mult incat sa ne casatorim?

Astrolog Astredamus: Neincrederea Dvs se datoreaza unui sentiment de obligativitate . Cauzele necesitatii relatiei cu el sunt de ordin astral. De altfel, inca doi ani veti avea acest sentiment.

In realitate sa stiti ca el este "Dragostea la Dvs acasa". Exista la Dvs o problema. Aceea ca mereu va veti considera in camin ca fiind "o sclava", jumatatea care trebuie sa le faca pe toate sau cel putin va veti simti mereu obligata. E dificil acest sentiment, dar trebuie sa il acceptati in tot ceea ce tine de casnicie, de aceea trebuie (mai corect spus - aveti obligatia) sa faceti cu placere. Doar gasind placere in fiecare actiune familiala va veti gasi echilibrul si veti realiza, ca "Dragostea" locuieste in caminul Dvs.

 


 

 



Sursa foto : hawkesburyaustralia.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top