Astrologie

#karma #astrolog #cariera #relatie

Relatie karmica cu partenerul de viata

adi, data nasterii 15.09.1981, ora 10.45, Bucuresti: As vrea sa stiu despre karma mea si ce am de facut ca sa o repar.

Astrolog Amphora: In tema ta natala, Adi, nu sunt planete retrograde, ceea ce nu implica o karma accentuata. In schimb, ai in casa 12, supranumita si casa karmei, patru planete: Venus, Mercur, Pluto si Jupiter. Ele marcheaza datorii din alte vieti, in special din ultima ta viata. 

Sunt referitoare la relatiile sentimentale, prin Venus, care este stapana descendentului, si care te predispune la relatii cu fosti iubiti sau soti din alte vieti fata de care acum tu vei plati datoriile prin iubire la cotele cele mai inalte, desi s-ar putea sa nu primesti la fel de mult pe cat poti sa dai. 

Mercur indica relatii karmice cu fratii/surorile ori cu rudele apropiate. Jupiter, ca stapan al casei banilor munciti, indica o karma legata de bani si posesiuni. Iar Pluto, ca stapan al ascendentului, imi sugereaza ca ai o legatura stransa cu ultima ta viata, cea prezenta fiind intr-o mare masura o continuare a ei. 

Modalitatea de rezolvare poate sta in predispozitiile tale de sanatate genetic mostenite, dar si intr-o aplecare catre o cercetare spirituala, drum pe care poti regasi un maestru spiritual din trecut.

Jessica 2005, 25 decembrie 1960 Bucuresti, partener, 26 august 1977 Timisoara: Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu, desi nu ne potrivim mai ales ca varsta, relatia exista si merge ok, ceva ca un magnet.

Astrolog Amphora: Sinastria dezvaluie o mare potrivire de personalitate intre voi doi, atat Fecioara cat si Capricornul fiind semne de pamant, pragmatice, calme, care stiu ce vor de la viata. 

Superpozitia Lilith tu, Venus el, ca si accea dintre Soarele lui si Pluto al tau indica o relatie profund karmica. Este genul de legatura care nu se rupe pana cand nu se rezolva datoriile dintre voi sau se rupe daca forma de manifestarea a acestei karme este o gelozie si o posesivitate exagerata care limiteaza prea mult liberul arbitru al unuia dintre voi. 

Ambele aspecte genereaza si o atractie fizica foarte mare ca si o atractie hipnotica pe care o exercita el asupra ta. Acest lucru se intampla pentru ca mai ales tu ai o datorie fata de el din vieti in care ati avut o legatura de tip profesor-elev sau parinte-copil. 

Tema compusa indica faptul ca relatia este de tip Scorpion, adica foarte pasionala, bazata pe sex, karmica, transformatoare pentru amandoi, o relatie in care foarte bine placerea se poate impleti cu interesul dar si cu un posibil drum spiritual comun.

Simona, 09.04.1967,ora 0,20-1,20 (noaptea), locul Tg-Mures: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Simona, tema ta dezvaluie cateva planete retrograde, printre care Marte, planeta vointei, in Balanta, casa carierei. Aceasta semnifica datorii din trecut care vor fi platite in sfera profesionala, prin perioade de dificultati in serviciu sau chiar somaj si schimbare de serviciu prin conflict, dar si prin unele relatii tensionate cu sefii. 

Ai multa energie pe care o manifesti in domeniul carierei, poti indeplini mai multe sarcini deodata. Dar in felul asta risti sa nu le poti face asa cum trebuie, astfel ca ar trebui sa stabilesti niste prioritati si sa nu te implici in treburi marunte. 

Ai perioade de lipsa de vointa, de delasare profesionala, ceea ce va duce la pierderea unor oportunitati de ridicare. Pe de alta parte, sensul vietii catre casa familiei indica orientarea catre casa a interesului tau, si nu catre cariera. Daca vei dori sa te dedici profesiei, mai mult decat celor dragi,  daca vei cauta sa te ridici profesional cat mai mult, pentru ca nu suporti concurenta, este posibil sa ai parte de certuri si rupturi in viata de cuplu . Este o atentionare ca echilibrul din viata ta este perturbat.

 


 

 

 

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top