Astrologie

#karma #relatie #astrolog

Relatiile matrimoniale si karma

Elena, 19.08.1978, 23.45-00.00, Bucuresti. El, 14.11.1961, Bucuresti. Ce legatura karmica exista intre mine si aceasta persoana? Va multumesc!

Astrolog Amphora: Elena, intre voi este o relatie matrimoniala din alta viata, care s-a dezvoltat lent si in care el a jucat roulul primordial in casnicie, totodata comportandu-se rece si critic uneori. El ar trebui sa-si plateasca o greseala a trecutului fata de tine, insa s-ar putea sa te raneasca, la fel ca in trecut. Atractia fizica dintre voi este foarte mare, dar amandoi aveti si laturi in care nu va regasiti in celalalt. Planul sentimental nu este armonios, adica fiecare are alt limbaj al iubirii si este nevoie de acomodare si de adaptare recirpoca, de intelegere a reactiilor celuilalt. Apoi personalitatile sunt contrastante, Scorpionul dominator, pasional si cu tendinta de a avea mereu controlul, iar Leul generos si intrucatva egoist; insa atunci cand Sorii sunt in careu, asa cum este cazul sinastriei dintre voi doi, erotismul este accentuat si stabil pe perioade lungi de timp. Cum insa ambii aveti planete neaspectate de planetele celuilalt, rezulta ca relatia se desfasoara cu perioade mai lungi sau mai scurte de pauza, si chiar daca locuiti impreuna exista factori exteriori care va separa temporar (de exemplu deplasari lungi datorate serviciului).
 

Nedelcu Claudia Elena, 29.09.1986, Bucuresti. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai sensul vietii catre Berbec, probabil casa relatiilor si a casatoriei. Aceasta spune ca in vietile anterioare ai fost victima propriului egoism, cautând sa te impui excesiv de mult în fata celorlalti. Ai esuat adeseori în iubire, pentru ca erai mai mult în cautarea unor parteneri care sa asculte si sa faca tot ceea ce le dictai. In prezent trebuie sa capeti o mare autonomie afectiva, ai de dus în spate o karma relationala, de aceea vei resimti adeseori ca nu reusesti sa te implici într-o relatie serioasa de lunga durata. Trebuie sa inveti ca o relatie este un schimb reciproc, fara a impiedica libertatea celuilalt. Odata aceasta lectie înteleasa si asumata, echilibrul va fi regasit. De multe ori vei rezolva singura problemele, fara vreun ajutor din partea celor apropiati. Menirea din aceasta viata este dezvoltarea personalitatii, cultivarea curajului, dinamismului, vointei, fortei interioare, poate chiar asumarea unor functii de conducere.

Adriana, 05.05.1969, 21.30, Craiova. Iubitul – 07.10.1970. As dori sa stiu in ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata.

Astrolog Amphora: Adriana, karma ta sentimentala este data de descendentul in Gemeni, care conduce la instabilitate relationala si la probabilitatea a doua casnicii, dar si de Marte retrograd, care te orienteaza catre parteneri pe care i-ai mai intalnit si in alte vieti si cu care ai o karma afectiva foarte buna, dar care te-au parasit brusc in trecut si poate au lasat urme in sufletul tau chiar si astazi. Cum Luna neagra se afla pe casa casatoriei in tema ta, este de asteptat sa treci printr-o criza relationala sau sa ai una sau doua legaturi sentimentale cu multa atractie fizica, dar mai delicate in planul comunicarii si al sinceritatii partenerului. In sinastria cu persoana indicata, el vine sa-si plateasca o datorie din trecut, prin iubire si prin a-ti sustine idealurile sentimentale. Ar trebui sa faca un sacrificiu din iubire pentru tine, insa are tendinta sa se insele asupra ta, pentru ca te vede altfel decat esti, te impodobeste cu calitati, sau, de ce nu?, cu defecte, pe care nu le ai. Succesul relatiei consta in o foarte buna cunoastere recirpoca si in acceptarea diferentelor de personalitate dintre voi.



Foto: www.store.planetbliss.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului