Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop dragoste si sex #complimente sex zodii # complimente zodii

Replici cu care sa iti flatezi partenerul in intimitate

O serie de replici cu care sa iti flatezi partenerul in intimitate se pot transforma intr-un afrodisiac puternic pentru iubitul tau. Cuvintele bine alese si spuse la momentul potrivit vor inzeci placerea resimtita de acesta, la nivel psihologic si fiziologic. Iata ce cuvinte alese iti pot flata partenerul in pat.

Berbec

Orgoliosii Berbeci au intotdeauna nevoie de o cascada de laude din partea partenerei, care sa le flateze imaginea de sine la cel mai inalt nivel. Vor sa auda cat de bine se misca si ce tehnici grozave folosesc pentru satisfactia iubitei, dar doar dupa ce au ocazia sa isi dovedeasca maiestria. Superlativul absolut ii atinge cel mai tare, asadar asteapta "cel mai" in fata tututor complimentelor.

Taur

Taurii sunt amanti instictuali si pasionali, care nu sunt sensibili neaparat in fata cuvintelor. Ei vor sa vada ca fac o treaba excelenta in pat in gesturile si mimica partenerei, gemetele acesteia, obrajii rosii si privirile sale cu subinteles. La final, le-ar face placere sa auda cat de mult a durat partida si cat sunt de virili.

Gemeni

Oratori innascuti, Gemenii suplinesc ei insisi orice vorbe rostite in pat, insa au nevoie sa li se dea dreptate si sa le fie completate replicile corespunzator. Cele mai mari complimente le pun intr-o lumina buna simtul umorului si vorbele cu talc.

Rac

Racii sunt foarte sensibili la termeni si la semnificatia acestora, de aceea partera lor trebuie sa isi aleaga cu grija complementele pe care le adreseaza partenerului din aceasta zodie. Un alint aparent nevinovat poate fi interpretat gresit de Raci, asadar ideale sunt replicile sentimentale si usor "siropoase".

Leu

Leii se asteapta ca partenerele lor sa scrie poeme intregi despre maiestria si frumusetea lor neasemuite. Vor sa auda vorbe flatante despre forma lor fizica, parfumul folosit, miscarile virile si armonia trasaturilor. Orice compliment care face referire la imaginea lor este bine primit.

Fecioara

Barbatii din zodia Fecioarei sunt practici si destul de decenti, ceea ce inseamna ca vor aprecia complimente despre indemanarea lor, priceperea cu care isi folosesc mainile, igiena desavarsita si cadrul curat si intim pe care il creeaza inainte de o partida de dragoste. Laudele ar trebuie sa evidentieze eleganta si atentia pe care o acorda partenerei, nu dimensiunea penisului su orice alte performante sexuale.

Balanta

Barbatii din Balanta asteapta orice vorba "de bine" la adresa lor, fiind in general avizi de complimente in toate circumstantele vietii. Vor sa auda ca saruta minunat, ca au o piele fina ca matasea si ca stiu sa isi stimuleze partenera exact in locurile-cheie. Putin umor in replicile flatante nu strica niciodata in cazul nativilor in Balanta.

Scorpion

Pentru nativii in zodia Scorpionului, nicio replica nu este prea deplasat sau nerusinata in pat. Sunt atinsi de referirile la penisul lor performant, atitudinea de barbat fatal si controlul fascinant pe care il exercita la asternut. Se excita teribil cand partenera se lasa benevol in mainile lor.

Sagetator

Chiar daca discutiile nu prea isi fac loc in partidele de sex ale Sagetatorilor, acesti nativi au un orgoliu exacerbat care asteapta "mangaiere" in momentele intime. Replicile sentimentale si siropoase nu au un impact pozitiv asupra lor, insa prind aripi daca li se admira potenta, masculinitatea si inventivitatea in pat.

Capricorn

Barbatii din zodia Capricornului se simt excelent daca li se multumeste prompt pentru favorurile pe care le pat. Asteapta recompensa imediata, atat in gesturi, cat si in vorbe. In cazul acestor nativi, complimentele cele mai bune vizeaza generozitatea si intuitia lor, calitati cu care se mandresc in mai multe arii ale vietii.

Varsator

Pentru Varsator, complimentele care nu sunt verificabile sau sunt spuse doar din complezenta au un efect negativ asupra psihicului sau lucid. Nu vrea sa auda ca are un trup perfect, daca sunt evidente kilogramele in plus. In schimb, se asteapta sa fie apreciat pentru deschiderea lui in pat si pentru capacitatea de a forma o conexiune intensa cu partenera.

Pesti

Teritoriali si protectivi, nativii din Pesti vor sa auda de la femeia iubita ca aceasta se simte in siguranta in bratele lor. Nu se simt mai "barbati" decat daca partenera isi arata latura vulnerabila si accepta ca ei sa fie eroii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului