Astrologie

#astrolog #astredamus #astrolog astredamus #casatorie #relatie #compatibilitate

Se va oficializa relatia noastra? Ce spun astrele?

Andra, nascuta 09.08.1991, ora 12:00-15:00, Adjud. Iubitul meu, 25.04.1984, locul nasterii, Iasi: Se va oficializa relatia?

Astrolog Astredamus: Intervalul orar in care spuneti ca v-ati nascut este destul de mare. Mai ales ca se incadreaza si intr-o perioada relativ critica pentru un raspuns exact.

In principiu, in varianta in care v-ati nascut pana la ora 13:30, posibilitatea oficializarii relatiei exista. Pentru celalalt interval orar, exista impedimente. Tot din acest motiv si compatibilitatea are diverse aspecte. Relatia "va merge". Pentru ora 13:00 spre exemplu, chiar daca vreti sa renuntati la el, va fi foarte dificil.

In oricare varianta, intr-o eventuala uniune familiala, greul il veti duce Dvs. Atat cat va fi. Veti incerca sa preluati "conducerea" familiei, lucru care va genera unele animozitati in timp. Nu e tocmai indicat sa procedati astfel, datorita unor tensiuni din astrograma natala. Per ansamblu aveti sanse de a construi o familie.

Laray, feminin, 13.05.1970 , ora12 ,Piatra-Neamt, sotul meu este nascut in data de 16.05.1956, ora 9, Timisoara: Exista compatibilitate intre noi?

Astrolog Astredamus: Ati facut alegerea indicata de aspectele Dvs natale. Va fi necesar sa faceti unele sacrificii, dar pe domeniul casatoriei ele nu sunt o problema. Dimpotriva, le faceti cu placere, ca un fel de daruire pentru omul iubit.

De altfel sunteti foarte constienta ca si el la inceputul relatiei a facut mult mai multe pentru Dvs. Acum practic intoarceti inapoi acea daruire. El v-a luminat calea sociala, v-a dat o noua viata . Toate aceste avantaje eclipseaza micile inadvertente intalnite pe drumul casniciei.

Ca sa fiti fericita in adevaratul sens al cuvantului, Dvs trebuie sa va individualizati pe domeniul carierei. Aveti foarte multe cunostinte si invataturi. Este nevoie sa le aplicati, sa nu ramaneti doar la stadiul acumularii lor, fara a merge mai departe. Astfel va veti simti implinita pe toate planurile. Veti regasi bucuria launtrica a implinirii dorintelor.

Am atins un punct sensibil, deoarece sunt convins ca au fost destule discutii in familie pe aceasta tema. Eu am reluat. Ideea este ca mereu trebuie sa aveti asta in vedere, chiar daca trebuie sa va realocati cunostintele pe alte domenii de activitate.

Maria, nascuta pe 09 august 1976, ora 01, iar prietenul meu, nascut pe 13 noiembrie 1984, ora 12. Relatia noastra va duce la casatorie?

Astrolog Astredamus: Consider ca v-ati referit la ora 01 dupa miezul noptii, si nu ora unu dupa amiaza. Aveti doua parti, in ce priveste iubirea Dvs oficializata. Ati cunoscut partea intunecata. In caz ca nu ati avut contact cu ea, sa nu va doriti sa o cunoasteti. Bucurati-va de relatie si uitati de oricare altul.

Acum cunoasteti partea luminoasa. El este implinirea viselor. Incerc sa gasesc macar un mic impediment in acesta relatie, si nu il vad. Relatia va duce la casatorie certa. Cel tarziu in maxim un an si jumatate veti depune actele.

Pentru ca el sa fie cu adevarat implinit sufleteste, este nevoie sa isi caute propria valoare prin el. Indiferent cat ajutor i se va da, si indiferent de tipul acestuia, implinirea o gaseste doar prin realizarile personale. Cand va avea constientiza propria valoare va merge inainte si va avea realizari deosebite. Fara proiecte proprii, orice avantaje primite il vor bloca si se va simti neimplinit.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare