Astrologie

#totul despre zodii #totul despre #ce nu stii #secrete zodie #secrete zodii #zodii

Secretele zodiilor! Afla ce nu vor ele sa stii

 

Fiecare persoana are cateva secrete pe care nu ar vrea ca cineva sa le afle vreoadata. Acelasi lucru se intampla si cu zodiile! Fiecare zodie are propriile ei secrete, dar noi le-am aflat si vrem sa ti le spunem si tie! Daca esti curios atunci citeste articolul de mai jos si vezi ce ascunde zodia ta sau a persoanei iubite:

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Esti genul de persoana care face descoperiri si care nu urmeaza niciodata poteca batatorita, tu iti creezi propriul drum. Esti iute de manie, orgolios si dispretuitor. Cand te enervezi oamenii te evita, cainii nu te latra si pana si tantarii te ocolesc.

Gemeni: 21 mai – 20 iunie

Gandesti rapid si eficient. Cea mai mare problema a ta este ca ai asteptari foarte mari cand tu oferi mult prea putin. Nu se aplica in toate cazurile, dar aparent cei care sunt nascuti sub aceasta zodie tind sa aiba si relatii extraconjugale.

Leu: 23 iulie – 22 august

Te consideri un lider inascut, dar unii cred ca esti doar insistent. In mai toate cazurile nativii acestei zodii sunt aroganti si rautaciosi. De asemenea, nu reactionezi prea bine nici la critica constructiva... vai si amar de cei care incearca sa iti explice ceva.

Balanta: 23 septembrie – 22 octombrie

Esti o persoana artistica, cu un suflet boem careia ii este greu sa se acomodeze cu realitatea. Iti este greu sa iei decizii singura si de obicei te bazezi pe altii sa faca asta pentru tine, dar asta nu te ajuta mereu, uneori chiar iti ingreuneaza situatia.

Sagetator: 22 noiembrie – 21 decembrie

Esti o persoana optimista si entuziasta. Pentru ca iti lipseste talentul tinzi sa te bazezi foarte mult pe noroc, dar ai grija ca uneori e chior. Incearca sa nu te mai enervezi atat de repede si sa mai asculti si parerile altora, uneori, se mai intampla, chiar se intampla sa nu ai dreptate.

Varsator: 20 ianuarie – 18 februarie

Esti o persoana care cauta mereu sa evolueze si care are o minte foarte creativa. Dar esti si un foarte bun manipulator si te pricepi de minune la minciuni. Cea mai mare problema a ta este ca nu stii sa iti exprimi sentimentele, iar cei din jurul tau te vad ca pe omul de tinichea.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Esti o persoana practica si care niciodata nu se opreste din a invata. De asemenea, esti foarte incapatanat si atunci cand iti propui ceva esti gata sa mergi pana in fundul iadului si inapoi ca sa iti indeplinesti obiectivul. Incapatanarea ta ii enerveaza pe cei de langa tine, iar la munca toata lumea evita sa face echipa cu tine. Las-o mai moale!

Rac: 21 iunie – 22 iulie

Incerci mereu sa ii ajuti pe altii, iar te face sa iei probleme lor asupra ta. Nu uita acea vorba veche: “ cand esti bun, esti luat de...” stii continuarea. Intotdeauna iti lasi lucrurile tale pentru a le rezolva pe ale altora, iar acesta este primul motiv pentru care nu vei reusi vreodata sa faci ceva pentru tine.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Esti o persoana cu gandire analitica care, pur si simplu, uraste dezordinea. Oamenii nu suporta acesta “problema” a ta, prietenii tai urasc faptul ca ii pui sa se descalte la usa si ca trebuie sa foloseasca suporturi pentru pahare.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Atunci cand vine vorba de munca esti o persoana perspicace in care oamenii nu pot avea incredere. Esti o persoana care gandeste in afara cutiei sau, mai pe romaneste, care nu tine cont de nimic atunci cand este vorba de propriile sale interese si care ar face orice sa ajunga in varf.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii nu persoane conservatoare care evita sa isi asume riscuri, frica de a nu reusi ii mananca de vii. In general, acesti oameni foarte agili si mereu gata de lucru, dar daca cumva pica in cealalta extrema e vai de ei! Capricornii lenesi sunt mai rau decat cei incapatanati si mereu pusi pe munca.

Pesti: 19 februarie – 20 martie

Ai o imaginatie bogata, dar cea mai mare problema a ta este ca iti imaginezi scenarii care nu se vor intampla vreodata. Subordonatii tai nu te agreeaza pentru ca le aduci aminte mereu ca sunt cu cateva trepte sociale mai jos ca tine,iar oamenii cu care lucrezi cred ca faci abuz de putere. Acesti nativi au o mare problema cu stima de sine, le cam lipseste.

 

*Aceste caracteristici sunt orientative si destinate amuzamentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare