Astrologie

#zodii #dragoste #barbatul berbec #barbatul taur #barbatul rac #barbatul gemeni #barbatul leu #barbatul fecioara #barbatul balanta #barbatul scorpion #barbatul sagetator #barbatul capricorn #barbatul varsator #barbatul pesti

Semne ca te iubeste in functie de zodia lui

Esti nelamurita in privinta relatiei voastre si incerci sa gasesti acele mici semne care iti arata ce simte el cu adevarat pentru tine. Una dintre variantele pe care le ai pentru a afla acest lucru este sa observi comportamentul lui si sa tii seamna de zodia sub care s-a nascut. Afla de mai jos care sunt indiciile care iti arata ca ceea ce simte el pentru tine este dragoste.

Barbatul Berbec
 

Te iubeste daca relatia lui cu tine nu se rezuma la nopti incendiare, in care faceti sex peste tot pe unde puteti. In cazul in care faci parte din viata lui, ii cunosti programul, va petreceti timp impreuna si in afara dormitorului si va faceti planuri, atunci Berbecul tau doreste mai mult decat o aventura de la tine. Fire vulcanica, razboinic si curajos, este un adversar de temut pentru toti cei care ii stau in cale. Cu tine insa este atent, afectuos si gata sa faca sacrificii pentru a te vedea fericita.
 

Barbatul Taur
 

Daca Taurul isi doreste sa locuiti impreuna, atunci este un semn ca esti foarte importanta pentru el. Taurul pune mare pret pe casa si familie si nu-si cladeste un camin cu oricine. Materialist convins, mare iubitor de bani, lux si trai bun, atunci cand isi imparte bunurile cu tine inseamna ca ceea ce simte pentru tine este iubire, nu doar pofta trupeasca. Pentru femeia pe care o iubeste este capabil sa munceasca pana la extenuare, sa faca cele mai dureroase sacrificii, daca are certitudinea ca tu esti aleasa.
 

Barbatul Gemeni
 

Un barbat in zodia Gemenilor te iubeste daca nu se plictiseste sa stea cu tine, tocmai el, care se plictiseste repede de orice pe lumea asta. Iti impartaseste cele mai intime nevoi si nu-si ascunde in fata ta vulnerabilitatea sau defectele, dand dovada de o profunzime pe care multi altii poate nu au vazut-o niciodata. Daca nu este la fel de superficial ca in restul relatiilor, daca are rabdare cu tine si vrea sa-ti faca pe plac, atunci pentru el insemni cu adevarat ceva important.
 

Barbatul Rac
 

Daca barbatul Rac te prezinta familiei lui si aceste intalniri devin ceva normal in relatia voastra, daca iti vorbeste despre copilaria lui sau iti arata ca are deplina incredere in tine, atunci in mod cert ceea ce simte pentru tine este iubire. Racul, sensibil, introvertit si familist convins, cu greu ajunge sa se increada complet in cineva, sa se dezvaluie in fata ta asa cum este el cu adevarat. Insa odata facut acest pas, se daruieste total femeii si relatiei sale.
 

Barbatul Leu
 

Leul te iubeste atunci cand intalnirile voastre nu sunt ocazionale, cand timpul petrecut impreuna este tot mai mare, cand ajungi sa faci parte cu adevarat din viata lui. Extrem de pretentios, foarte greu de multumit, egoist uneori, Leul isi arata iubirea atunci cand il vezi ca te admira sincer si este dornic sa te multumeasca. Inseamna ca te simte demna de el, ca va completati si armonizati pe acelasi nivel, ca va indreptati in aceeasi directie. Daca acest narcisist se pune uneori pe plan secund doar pentru tine, atunci probabil ca te iubeste cu adevarat.
 

barbatul fecioara
 

Sunt putine sanse ca barbatul Fecioara sa-ti spuna cele doua cuvinte magice, dar acest lucru se intampla din cauza firii lui mai reci. Cu toate acestea, nu inseamna sub nicio forma ca iubirea nu a inflorit in inima lui de cand te-a cunoscut. Insa acest sentiment si-l va exprima mai degraba prin fapte. Este un adevarat stalp al familiei, te poti baza pe el oricand, in orice aspect. Este mereu alaturi de tine si priveste relatia voastra cu respect si seriozitate.
 

barbatul balanta
 

Barbatul Balanta nu-si va ascunde iubirea pentru tine. Este un pupacios si te va strange in brate de cate ori are ocazia. Ii place sa va distrati impreuna, sa primiti musafiri ca un cuplu care este casatorit de ani de zile, chiar daca poate abia aveti cateva luni de relatie. Te asculta cu interes, stie sa te faca sa razi si este langa tine cand ai nevoie de el. Daca iti spune cat de mult isi doreste o familie cu tine, el, familistul convins, atunci totul este foarte clar.
 

Barbatul Scorpion
 

Scorpionul este topit dupa tine daca iti arata ca este interesat de tine ca persoana si nu doar de trupul tau. Te asculta, te intreaba lucruri despre tine, incearca sa te cunoasca si nu oricum, chiar in profunzime! De asemenea, se va deschide in fata ta asa cum nu o face cu nimeni, dezvelindu-se bucata cu bucata, indiferent ce se ascunde in spatele crustei. Ii vei cunoaste atat talentele si calitatile, cat si monstri interiori, deoarece atunci cand iubeste cu adevarat, Scorpionul isi doreste sa fuzionati fizic si psihic.

Barbatul Sagetator

Sagetatorul te iubeste daca stii despre el cele mai intime lucruri, daca isi petrece timpul cu tine pentru ca ii apreciaza compania ta, pentru ca este fericit atunci cand esti langa el. Daca isi doreste de la tine mai mult decat o aventura incitanta si iti arata ca-i pasa de tine, ca te admira, daca isi face planuri cu tine, daca este deschis la compromisuri si isi infraneaza spiritul critic, atunci sunt mari sanse sa te iubeasca cu adevarat.
 

barbatul capricorn
 

Barbatul Capricorn te iubeste atunci cand iti arata ca pentru el relatia voastra este importanta pe toate planurile. Pentru Capricorn, sunt deosebit de importante stabilitatea financiara si implinirea pe parte emotionala. Daca viata voastra impreuna inseamna sa claditi ceva solid, de viitor, daca traiti impreuna momente de intimitate, impartasindu-va afectiunea si facand multe lucruri impreuna, atunci Capricornul simte pentru tine mai mult decat o simpla afectiune prieteneasca.
 

barbatul varsator
 

Barbatul Varsator iti va spune ca te iubeste din prima secunda in care constata ce simte pentru tine. Nu este genul care sa-si ascunda emotiile si nu prea obisnuieste sa minta. Te iubeste daca te trateaza intotdeauna cu respect, ca pe egalul lui, fara sa incerce niciodata sa domine in vreun fel in relatie. Te iubeste daca atunci cand ia o decizie se gandeste in primul rand la binele tau si abia apoi la propria lui persoana.
 

Barbatul Pesti
 

Barbatul Pesti te iubeste atunci cand nu se mai dezlipeste de langa tine. Iubirea sa este manifestata in toate formele posibile. Asteapta-te sa primesti poezii, biletele de amor si chiar serenade sub balcon. Nimic nu este prea mult, depasit sau penibil atunci cand vine vorba despre a-si declara iubirea. Barbatul Pesti nu are astfel de retineri, pe care le vede ca pe idei preconcepute.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului