Astrologie

#viata sexuala #astrologie #zodii #predictii

Sfaturi sa iti resuscitezi viata sexuala, in functie de zodia ta

Viata sexuala implinita este un garant al fericirii in viata oricui, insa ce te faci cand ea nu ea nu iti indeplineste asteptarile sau, mai rau, lipseste cu desavarsire? Zodia ta este ca un oracol personal, pe care il poti consulta oricand ai nevoie de un raspuns la intrebarile delicate, ce tin de imbunatatirea modului tau de viata. Fie ca esti intr-un cuplu fericit, fie ca iti cauti inca jumatatea, foloseste-ti semnul astral pentru a lua o cale potrivita in cautarea dragostei!


Semnele de Pamant: Taur, Fecioara si Capricorn

Natura practica a semnelor de pamant aduce in general un succes rasunator pe plan profesional, insa nu acelasi lucru se poate spune despre pasiunea din dormitor. Din pacate, Taurii, Fecioarele si Capricornii au tendinta sa lase monotonia, rutina si prejudecatile sa se strecoare in asternuturi.

Daca esti intr-o relatie:

In cazul in care ti-ai gasit un partener de cursa lunga si simti nevoia unui suflu nou in intimitate, tot ce trebuie sa faci este sa aduci spontaneitatea si aventura in relatie. Fii indraznet si arata-i persoanei dragi ca o pretuiesti nespus. De pilda, rezerva in secret o dupa-amiaza la un salon spa, pentru amandoi, ca apoi sa mergeti impreuna la restaurant.

Un cadru romantic, amenajat de altii, te va scuti de tendinta ta obsesiva de a investi timp si energie in detalii.

Daca iti cauti jumatatea:

Intrucat aventurile pasagere nu sunt tocmai ideea ta de viata sexuala implinita, incearca sa faci loc romantismului in viata ta, prin inscrierea la un curs unde sa cunosti pe cineva cu interese comune. Poate ca lectiile de dans sau de gatit te vor aduce in compania multor persoane interesante.


Semnele de Foc: Berbec, Leu si Sagetator

Semnele de foc sunt pasionale si inventive in intimitate, insa atunci cand se asterne praful pe entuziasmul din asternut, solutia este ca acesti nativi sa se gandeasca la nevoile partenerilor.

Daca esti intr-o relatie:

Tie iti place sa faci dragoste pasional si rapid, pe cand partenerul tau prefera lent si romantic? O schimbare v-ar face bine, deci gaseste o cale de compromis intre gusturile voastre distincte. Arata-i partenerului tau ca iti pasa de nevoile lui, chiar daca asta inseamna sa iti parasesti zona de confort. Entuziasmul lui te va molipsi si pe tine!

Daca iti cauti jumatatea:

Nu te mai cenzura, atunci cand simti nevoia sa apropii de cineva care te atrage. Intereseaza-te asupra activitatilor sale preferate si propune-i sa le incercati impreuna. Descoperirea de noi pasiuni te energizeaza si iti ridica nivelul de adrenalina, deci iti ofera exact acea stare necesara sa te exprimi din punct de vedere pasional, erotic si sentimental.


Semnele de Aer: Gemeni, Balanta si Varsator

Nativii semnelor de aer sunt atat de disciplinati la locul de munca, incat superiorii nu sunt niciodata nevoiti sa le reaminteasca de termenele limita si alte sarcini de serviciu. Pe plan personal, haosul si dezorganizarea isi fac de cap, din pacate.

Daca esti intr-o relatie:

Poarta disciplina din profesie in dormitor si pregateste o cina romantica speciala, cu lumanari parfumate, mancare delicioasa, sampanie si capsuni acoperite de ciocolata. Gandeste-te la scenarii impresionante prin care sa iti surprinzi partenerul, cu mintea ta inventiva si foarte logica.

Procesul iti va alimenta libidoul, iar surprizele tale vor fi ca un puternic afrodiziac in relatia de cuplu.

Daca iti cauti jumatatea:

Ce-ai zice daca ai incerca sa flirtezi prin cea mai moderna cale de comunicare a prezentului, lumea virtuala? Fa-ti un profil personal pe un site de dating sau socializare si accepta discutiile cu persoane necunoscute. Din vorba in vorba, iti poti antrena capacitatea de seductie si poti cunoaste un partener care sa se dovedeasca a fi ceea ce cautai de multa vreme.


Semnele de Apa: Rac, Scorpion si Pesti

Semene de apa au tendinta sa ezite si sa se intrebe obsesiv daca este sau nu bine sa faca anumite lucruri. Daca ar renunta la indoieli, nativii Rac, Scorpion sau Pesti s-ar bucura mai mult de propria sexualitate.

Daca esti intr-o relatie:

Fii mai jucaus! Organizeaza un picnic in sufragerie sau o partida de poker pe dezbracate. Spune "te iubesc" mai des si exprima-te liber, fara sa te mai cenzurezi.

Daca iti cauti jumatatea:

Accepta mai multe invitatii la petrecerile cu prietenii si socializeaza cat poti de mult. Nu stii niciodata pe cine poti cunoaste intr-o seara nebuna, in ritmul ametitor al muzicii. Pana si aventurile de o noapte iti alimenteaza pozitiv viata sexuala!

Sursa foto: aprilbraswell.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii