Astrologie

#electrocasnice #mobilier #casa #ghivece # design casa #casa zodii

Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun ce casa ai

Modul in care arata casa ta iti reflecta personalitatea si iti da de gol zodia mai mult decat crezi. Stilul de design, ordinea sau dezordinea, nuantele dominante si chiar intensitatea luminii din casa corespund predispozitiilor tale astrale privind in care traiesti.

Berbec

Berbecii sunt nonconformisti pana si in modul in care arata casa lor. Desi iubesc curatenia, ordinea nu este pentru ei importanta. Dimpotriva, se simt bine in propria "dezordine", pentru ca ei stiu foarte bine unde se afla fiecare obiect in parte. Le plac ferestrele mari si bine luminate, stilurile de design originale si culorile tari, vesele.

Taur

Taurii sunt foarte preocupati de casa lor, adora sa o decoreze intr-un stil cald, ospitalier, deseori chiar rustic. Le place ordinea si curatenia, chiar daca prefera sa plateasca pe altcineva sa se ocupe de menaj. In casa unui Taur vor fi mereu toate uneltele necesare, paturi confortabile, corpuri de iluminat difuze si mancare delicioasa in cuptor.

Gemeni

Gemenii sunt dinamici si schimbatori, astfel ca stilul in care este amenajata casa lor nu este foarte important pentru ei. In general, prefera mobilierul minimalist, decoratiunile moderne si artistice, multa lumina in casa si spatiu sa se desfasoare in voie. Gemenii vor avea mereu camere dedicate musafirilor si o zona unde sa dea cele mai reusite petreceri.

Rac

Pentru Raci, casa este un microunivers unde se refugiaza de lumea rea. Decorul le reflecta intocmai personalitatea (in general sobru sau tehnic), toate obiectele personale au cate un loc al lor desemnat, iar ferestrele sunt acoperite de draperii groase sau jaluzele, pentru intimitate. Casa unui Rac este un spatiu intens personalizat.

Leu

Leii isi privesc casa ca pe propriul castel, de aceea stilul de decor trebuie sa fie intotdeauna sofisticat, stralucitor si opulent. Decorul contine cele mai scumpe materiale si cele mai pretioase obiecte ornamentale. In casa acestor nativi pot fi gasite si cele mai noi echipamente tehnologice, de la propriul home cinema pana la gadgeturi de ultima generatie.

Fecioara

Casa Fecioarei, oricat de modesta ar fi, este mereu curata si ordonata. Acesti nativi prefera stilul clasic de amenajare, in nuante pastelate, care dau senzatia de prospetime. Fiecare obiect, oricat de mic, este aranjat intr-o ordine deplina. Acesti nativi iubesc florile, de aceea vor include intotdeauna ghivece cu plante ornamentale in decor.

Balanta

Balantele adora casele cu personalitate, de aceea peretii lor vor fi vopsiti in culorile preferate (deseori in nuante de albastru), mochetele vor fi placute ca textura, iar mobilierul va fi de inspiratie vintage. Dezordinea nu este exclusa, caci acesti nativi nu pun mare pret pe ordinea deplina. In schimb, casa lor miroase intotdeauna proaspat, iar optimismul pluteste in aer.

Scorpion

Casa unui Scorpion este, inainte de toate, foarte practica si bine organizata. Chiar daca latura estetica nu exceleaza in design, in locuinta unui Scorpion se vor gasi multe electrocasnice, fotolii multifunctionale, canapele care se transforma etc. Dotarile casei unui Scorpion sunt cele care ies in evidenta intotdeauna.

Sagetator

Sagetatorii adora locuintele aerisite, spatioase, in care mobilierul nu ocupa prea mult spatiu, insa exista destule camere pentru gazduirea multor musafiri. Acesti nativi au neaparat un bar sofisticat plin cu bauturi fine si o bucatarie ultramoderna, dotata cu electrocasnice scumpe, in care sa pregateasca meniuri gustoase pentru petreceri reusite.

Capricorn

Casa Capricornului este una conservatoare, clasica si eleganta. Obiectele de decor sunt unicat, materialele sunt 100% naturale, iar tablourile sunt semnate de pictori faimosi. Acesti nativi se tem de microbi, desi nu sunt foarte dornici sa isi piarda timpul cu menajul. Cel mai probabil exista o a doua persoana desemnata sa mentina curatenia impecabila.

Varsator

Varsatorii isi mentin casa curata, insa ordinea nu este punctul lor forte. O saptamana isi pot pastra hainele aranjate "la dunga", ca apoi sa le lase imprastiate pe fotolii fara regrete. In schimb, biblioteca este intotdeauna plina de carti, iar livingul are multe echipamente tehnologice de top.

Pesti

Pestii nu sunt foarte pasionati de casa lor, ci mai degraba de oamenii care locuiesc in ea. Dezordonati si lenesi, acesti nativi ignora treburile casnice, pana cand sunt chiar obligati sa le faca. Decorul este primitor si modest, iluminatul este moderat, iar obiectele utile sunt intotdeauna lasate "la vedere".

Sursa foto: arhitekturaplus.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului