Astrologie

#ziua saptamanii #caracteristici #personalitate #destin #predictii #horoscop #astrologie

Spune-mi in ce zi a saptamanii te-ai nascut, ca sa-ti spun adevarul despre tine

Stiai ca nu numai zodia ci si ziua saptamanii in care te-ai nascut iti influenteaza destinul si personalitatea?In functie de aceste date, astrologii au descoperit o serie de trasaturi de caracter si inclinatii pe care oamenii tind sa le aiba. Afla acum adevarul despre tine, in functie de zuia in care te-ai nascut.

Luni

Luni este prima zi din saptamana si simbolizeaza inceputul. Cei nascuti lunea au putere de a prelua initiativa, de a face si de a invata mereu lucruri noi. Sunt persoane deschise care se adapteaza cu usurinta, foarte inteligente si capabile sa se descurce in orice situatie.

Cea mai importanta trasatura a persoanelor nascute la inceputul saptamanii este talentul in arta comunicarii. Acesti oameni stiu sa fie diplomati si totusi sa spuna lucrurilor pe nume fara ocolisuri, sunt constienti de impactul pe care il pot avea cuvintele si in plus, sunt foarte talentati in a gasi cele mai potrivite si frumoase formulari atunci cand vor sa spuna ceva.

Sursa foto: psychotherapistnitu.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.