Astrologie

#stilul zodiei #machiaj #astrologie #zodii #predictii

Stilul potrivit de machiaj pentru zodia ta

Inca nu ti-ai gasit stilul potrivit de machiaj si vrei sa afli ce te reprezinta cel mai bine in acest sens? Iti poti afla look-ul ideal cu ajutorul caracteristicilor zodiei tale, care te lamuresc asupra machiajului compatibil cu personalitatea, temperamentul si asteptarile tale. Afla mai jos in ce stil sa te machiezi, astfel incat sa te simti excelent in pielea ta!


Berbec

Ca zodie de foc, machiajul in care rosul si nuantele sale derivate este excelent pentru a-ti reflecta pe chip personalitatea pasionala, ambitioasa si puternica. Cu un astfel de machiaj, te vei simti mereu in forma, gata sa initiezi proiecte si sa cuceresti lumea. Combina nuantele de rosu cu tonurile de gri.


Taur

Perfecte pentru tine sunt stilurile de machiaj naturale, care utilizeaza mult verdele, in toate tonurile sale. Machiajul in nuante de verde si combinatii cu auriu sau galben iti revigoreaza spiritul si rezoneaza cu firea ta stabila, echilibrata si plina de substanta. Pentru buze, opteaza intotdeauna pentru nuante nude.


Gemeni

Auriul si galbenul ar trebui sa se afle la baza machiajului pe care il alegi, pentru ca iti caracterizeaza din plin personalitatea. Este energizant si stimulativ, luminos si dinamic, exact ca tine. Poarta un machiaj natural, luminos si nu foarte bine conturat, compus din nuante calde si iluminatoare.


Rac

Cel mai bine ti se potriveste machiajul diafan si feminin, axat in special pe nuante de roz si roz piersica. Combina culorile rozalii cu albul, pentru pleoape irezistibile si delicate. Pometii tai vor prinde viata, cu un blush in nuanta fermecatoare a piersicii. Rujul roz-corai iti exprima exact natura umana si emotiva.


Leu

Machiajul indraznet si modern ti se potriveste cel mai bine, iar nuanta pe care este bine sa te axezi este oranjul. Aceasta culoare simbolizeaza puterea si grandoarea, stimuleaza optimismul si ambitia de a avea succes in viata. Foloseste un eyeliner oranj pentru o privire cu impact seducator sau un ruj intr-o nuanta trendy de tangerin.


Fecioara

Machiajul clasic si elegant, discret dar impecabil realizat, este 100% compatibil cu personalitatea ta. Include in machiaj albastrul regal, o culoare care rezoneaza cu frumusetea, puritatea si intelepciunea. Poti folosi un eyeliner in aceasta nuanta sau o poti integra intr-un super machiaj smoky eyes.


Balanta

Alege intotdeauna sa integrezi in machiajul tau nuante deschise de albastru, al caror simboluri iti caracterizeaza fiinta: dragoste, frumusete si echilibru. Incearca sa aplici nuante de bleu sau turcoaz pe pleoape si sa le combini cu alb sidefat sau argintiu.


Scorpion

Rosul burgundy sau nuantele intense ale fructelor de padure te ajuta sa realizezi machiajul seducator care ti se potriveste din plin. Aceste culori inspira profunzime, forta si pasiune, accentuandu-ti latura senzuala unica. Poti folosi tonurile indraznete de burgundy sau mov regal si pentru machiajul buzelor, cand vrei sa fii cu adevarat cuceritoare.


Sagetator

Ti se potriveste machiajul proaspat, discret sau colorat, iar turcoazul este nuanta zodiei tale. Combina aceasta culoare optimista si fascinanta cu alte culori speciale, precum maronul scortisoara sau ciocolatiul inchis, astfel incat sa obtii un echilibru estetic, cu impact spiritual complet. Evita sa iti machiezi buzele, in schimb foloseste nuante nude sau balsamuri de buze hidratante.


Capricorn

Ti se potriveste machiajul conservator, impecabil realizat, elegant si sofisticat, in care maronul pamantiu domina. Pentru ca este o nuanta neutra, il poti combina cu auriul stralucitor (sidefat), cu galbenul, auriul-vanilie etc. Rujurile maronii sunt la fel de potrivite pentru firea ta elitista si bine ancorata in realitate.


Varsator

Machiajul feminin, seducator si intens ti se potriveste perfect, iar movul trebuie sa stea intotdeauna la baza lui. Aceasta culoare invoca ideea de umanitate si bunatate. Ziua poti apela la un machiaj subtil si feminin cu lila si roz deschis, in timp ce la evenimentele de seara, poti purta un machiaj smoky-eyes irezistibil, care sa iti exprime intocmai puterea de seductie.


Pesti

Stilul de machiaj in nuante acvatice este alegerea cea mai buna pe care o poti face, ca zodie de apa cu multe calitati, printre care claritatea gandirii si generozitatea ta. Verdele deschis, turcoazul si nuantele intense de albastru iti pot contura estetic pleoapele si te pot ajuta sa iti arati personalitatea prin imagine.

Sursa foto: chickypicky.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare