Astrologie

#astrolog #astrolog astredamus #compatibili #relatie #dragoste

Suntem compatibili in dragoste?

Mihaela, 02.03.1973, 23.55, Bucuresti, partener, 01.12.1968, 04.45 a.m., Bucuresti: As vrea sa stiu din ce punct de vedere suntem compatibili in aceasta relatie?

Astrolog Astredamus:
Partenerul dvs a fost atras fizic si sexual. Pentru el ati fost o "prada". Cu cat posibilitatea victoriei a fost mai incerta, cu atat va dorit mai mult. O provocare a fost si pentru Dvs.

De altfel, el este si un protector pentru Dvs. Raspund la intrebarea Dvs, spunandu-va ca o casnicie cu el este dificila. Cu trecerea anilor, relatia se va transforma intr-una de tip stapan-sclav, dvs fiind stapanul. Veti incerca sa il controlati, pornind de la aspectele sexuale ale relatiei. In schimb, ati putea fi amanti . Caz in care relatia va avea doar aspecte bune.

Focul pasiunii se va mentine pe termen lung, el evoluand odata cu Dvs. Nu va fi o relatie sentimentala pasagera, ci una de lunga durata, matura si utila ambilor. Orice alta abordare a acestei relatii se va dovedi a fi grea, iar despartirea va fi doar o chestiune de timp.

Mirela, 02.09.1968, in jurul orei 16,00, el, 23.06.1968, in jurul orei 08,00: Ce sanse avem sa ramanem impreuna ?

Astrolog Astredamus:
Dvs, Mirela, credeti ca tot ce vine din strainatate este bun. E adevarat in ce va priveste personal. Aveti de asemenea un puternic simt al dreptatii.

Eu va spun altceva. Facand abstractie de bunurile materiale, pe care le aduce el in aceasta relatie, el trebuie sa va implementeze in ganduri ideea ca, acumularea cunostintelor superioare este bunul cel mai de pret. In caz ca nu vedeti acest aspect la el, relatia nu va dura.

Certitudinea acestui aspect o veti avea in vara acestui an. Ambi trebuie sa invatati sa luati decizii. Fiecare dintre voi se bazeaza pe banii sau interesul material al celuilalt. Nu aici e succesul relatiei, ci in comunicarea pe plan superior. Sansele de a ramane impreuna sunt mici, deoarece in acest an dependenta materiala dintre voi va fi rupta. Va ramane doar intelegerea si acceptarea relatiei la nivel superior.

Diverse, feminin, 30.01.1983, la ora 12 noaptea, el, 04.01.1988, la ora 9 pm: As dori sa stiu daca vom fi fericiti si compatibili in dragoste.

Astrolog Astredamus
:
Ati putea fi foarte fericiti in dragoste. Pe plan sentimental va identificati unul cu celalalt. Este ceea ce se numeste armonie emotionala, ce duce la iubire sincera, fara ganduri negative indreptate unul asupra altuia. Este o iubire care transcede planul fizic.

Pana in iarna lui 2012, aceasta iubire neconditionata si neinteresata de planul material va fi supusa testelor. Trecand cu bine testele, va asteapta multi ani frumosi impreuna. Sunt ani critici pentru relatie, rolul lor fiind acela de a o solidifica.

Dincolo de orice neplaceri ivite in viata, empatia dintre voi va asigura unitatea de decizie. Pana in perioada de care ziceam, veti avea nevoie de multa putere sufleteasca si curaj.

Intr-o zi veti fi divinizata, in alta zi veti fi acuzata. Trairile emotionale se vor succeda prin amplitudini mari, fie ele negative, fie pozitive. Am spus despre aceste teste, deoarece, pe traseul perioadei , exista posibilitatea despartirii. Depinde de amandoi sa aveti un nou inceput al relatiei, intr-o varianta mult maturizata.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare