Astrologie

#astrolog #astredamus #astrolog astredamus #copil #casatorie #relatie #compatibilitate

Suntem compatibili pentru a avea un copil?

Claudia G., geamana nascuta cu putin inainte de miezul noptii de 28 mai 1971 in Cluj-Napoca, sotul, sagetator , nascut in miezul noptii de 28 noiembrie 1966 in Timisoara: As dori sa stiu daca compatibilitatile dintre noi ne vor ajuta sa avem un copilas.

Astrolog Astredamus:
Doamna Claudia, trebuia sa faceti copilul atunci cand era timpului. Nu prea v-ati dorit, deoarece erati preocupata de cariera. Acum vi-l doriti, dar va va fi extrem de dificil sa il aveti. Nu pot sa spun ca imposibil.

Dificultatea de a avea un copil acum isi are cauza in dorinta Dvs. S-a ivit un concurs de imprejurari deosebit de favorabil, privitor la proprietati imobiliare si bani in ultima instanta. Dvs va doriti acest copil tocmai pentru a incununa acest succes material. Tocmai de aceea copilul nu apare.

Compatibilitatea dintre voi nu este favorabila in a avea un copil. Cu toate astea, exista posibilitatea de a avea copii impreuna, dar sunt necesare sacrificii. Primul sacrificiu l-ati facut (si e mare), intreband in mod public. Aspectele Dvs natale indica faptul ca nu va dati in vant dupa sfaturi.

Geo, sex feminin, 05 iunie 1972, ora 05:30, locul nasterii Bucuresti, Him , sex masculin, 22 octombrie 1953, ora 23:45, locul nasterii: Giurgiu (jud. Giurgiu): Ce sanse are o eventuala casatorie, ce compatibilitate exista?

Astrolog Astredamus:
Nu pot sa aduc cuvinte de lauda prea mari privind compatibilitatea. Mai concret spus, privind armonia unei vieti conjugale.

Exista insa doua aspecte importante ale relatiei. In primul rand destinul v-a adus impreuna, tocmai pentru a reusi in viata si a gasi placerea de a trai. Al doilea aspect este relatia benefica pe plan sexual pentru amandoi.

O eventuala casatorie intre voi este posibila, dar nu neaparat necesara. Cert este ca indiferent daca va veti casatori sau nu, veti fi mereu impreuna. De cate ori va veti desparti, viata va va aduce inapoi unul langa altul. Inclusiv in cazul unei casatorii, aveti sanse sa divortati si inapoi sa va casatoriti. Aspectele astrale comune nu arata casatorie, ci arata ca trebuie sa fiti unul langa altul pentru a va da seama de calea de urmat in viata, (pe orice aspect al ei) astfel incat sa gasiti bucuria de a trai.

Alexandra M., nascuta pe 12.10.1968 ora 19.00, partener, nascut pe 31.07.1961: Va rog sa-mi spuneti daca exista compatibilitate pentru casatorie.

Astrolog Astredamus:
Doamna Mirela, pentru dvs nu este primordial sa va cunoasteti compatibilitatea cu Florin. Important este sa invatati sa luati decizii. Sa fiti ferma si sigura in ceea ce spuneti si in actiunile pe care le intreprindeti. Ezitarea sau indoiala va fac rau.

Dvs cunoasteti ambele fete ale unei situatii sau probleme ivite. Le cunoasteti foarte de bine, atat avantajele cat si dezavantajele ce privesc hotararea de a va plasa de o parte sau de celalata prin decizie. Cu toate astea este necesar sa va hotarati repede si fara a sta mult in cumpana .

Mai grav e cand oscilati, atat de mult incat fie evitati sa va asumati raspunderea, fie plasati altora luarea deciziei. De aici provin probleme de sanatate. Aveti dorinte si pretentii ideale privind partenerul sentimental, dar sunt exagerate si iluzorii. Din acest motiv mereu veti avea doar incurcaturi si circumstante sentimentale ciudate. Plus, necazuri in dragoste.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top