Astrologie

#astredamus #cuplu #astrolog #astrolog astredamus #compatibilitate #compatibilitati #ascendent

Suntem potriviti pentru o relatie de viitor? Ce spun astrele?

Mirela Blue, sunt femeie taur 7mai 1967 Galati, el barbat -rac 24.06.1966 Bacau. Suntem ambii divortati iar, impreuna din noiembrie 2006. Ce sanse avem sa ramanem impreuna?

Astrolog Astredamus: Deoarece nu va cunoasteti macar Dvs, ora de nastere, e deficitar de spus in ce masura va potriviti in plan fizic si afectiv. Astfel ca, acuratetea compatibilitatii are un grad mai mic de claritate.

Cu toate astea insa, aspectele planetare va sunt favorabile. Pot sa spun ca sunt peste asteptarile oricarei persoane, care pune intaietate pe faptul ca veniti din doua casnicii esuate. Motivele sunt mai putin importante.

Evenimentele lunii august 2009, trecute impreuna au avut darul de a va consolida relatia in timp. In septembrie 2011 , sa nu va ganditi sa legalizati legatura sentimentala, caci va fi intr-o pozitie astrala neechilibrata. Faceti-o in toamna lui 2014. Va fi o casnicie pentru care va vor invidia multi, iar Dvs va va aduce soliditatea unui camin asa cum v-ati dorit.

Dupa acel moment, cel putin pana in 2028 nu veti intimpina dificultati majore. In acel an, veti avea suficienta invatatura de la viata pentru a nu deveni doi bunici capriciosi.

Catalin, 04 mai 1991 ora 12:00: Am sa am o relatie cu Stefania (16 decembrie 1989) ?

Astrolog Astredamus: Catalin, nu vreau sa te deziluzionez, insa aspectele planetare nu sunt in armonie pentru a relatie de lunga durata . Ma refer la una sentimentala. Lasand la o parte diferite afinitati intelectuale, sau ocupationale, relatia nu are o baza de sentimente comune si nici macar de dorinte comune.

Cauta o Varsatoare sau cu ascendent in Varsator. Identic pentru cineva din Scorpion. Iti va fi benefica pentru o evolutie atat pe plan spiritual, cat si pe plan social. De la aceste zodii, vei intelege, fara sa iti spuna concret asta, ci prin simplul fapt ca se vor afla alaturi de tine, vei avea doar de castigat, financiar si sentimental.

Iubirea pe care o simti acum fata de Stefania, este doar imaginea iubirii pe care o cauti. Este doar un cliseu. O alta va fi fiinta care iti va fi alaturi si cu care te vei bucura de viata. Stefania e doar o mica lectie pentru tine, pentru a sti cu adevarat spre cine sa te indrepti. Un sfat: Sa acorzi mare atentie copiilor tai.
 
Pocaxxl, data nasterii mele: 02/04/1983 ora 04:00, data nasterii iubitei: 28/11/1986 sex feminin: O sa avem un viitor impreuna ?

Astrolog Astredamus:  Viitor veti avea impreuna. Trebuie sa fac o precizare foarte importanta. Trebuie sa treceti de toamna lui 2012. Abia atunci vei gasi raspunsul.

Iubita ta este o persoana care poate sa-ti patrunda in minte cu o acuitate si istetime iesita din comun. Nu stiu ora ei de nastere, ca sa imi dau seama, daca aceasta capacitate a ei este folosita in scop "nobil". In orice caz, pentru tine personal, pot sa iti spun ca te poate propulsa fie pe inaltimi sociale, fie te poate manipula in orice mod doreste ea. Nu am nici cea mai mica intentie de a fi malitios, dimpotriva, aspectele astrale comune imi indica faptul ca trebuie sa fii foarte atent la aceasta latura a ei.

Daca observi (in mod practic) ca relatia cu ea iti aduce stabilitate in cariera, fara ca ea sa profite personal din asta (in afara faptului ca sunteti un cuplu, ceea ce, obligatoriu, inseamna ca succesele tale se rasfrang si asupra ei), este un semn bun. Daca observi ca succesele tale sunt profitabile in mod direct ei, atunci gandeste de mai multe ori la aspectul care formeaza baza relatiei cuplului vostru.


 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului