Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #temere

Temerea cea mai mare a zodiei tale, care te impiedica sa ai succes

Te-ai intrebat vreodata de unde vin obstacolele care te impiedica sa ai succes in viata? Sursa lor poate fi cea mai mare temere a ta, care te impiedica sa faci alegeri indraznete, sa alegi noi cai de actiune sau sa te opresti dintr-un drum care nu iti poate aduce un viitor stralucit. Afla ce spune zodia ta despre temerea majora care te tine pe loc si te impiedica sa ai succes!


Berbec

Firea ta spontana si grabita vine din teama ca nu vei avea timp sa faci totul ca la carte. Ti se pare ca vremea trece in defavoarea ta, ca puteai sa faci mai multe lucruri pentru dezvoltarea personala la varsta "x" si ca deseori este prea tarziu sa mai remediezi ceva. Incearca sa te bucuri de fiecare clipa si sa intelegi ca intotdeauna exista timp pentru a-ti atinge telurile in viata.


Taur

Cea mai mare temere a ta este ca iti poti pierde posesiunile sau ca vei ramane fara persoanele dragi din viata ta. Din acest motiv, eviti sa faci schimbari radicale, esti anxios, nu te adaptezi deloc noilor conditii si impui reguli exagerate, doar pentru a avea sentimentul ca detii controlul.


Gemeni

Iti place ca in permanenta sa fii inconjurat de oameni, iar ideea singuratatii te face sa accepti pe oricine in viata ta. Temerea ta cea mai mare este izolarea, iar acest lucru se vede uneori in alegerile gresite pe care le faci in privinta cercurilor sociale in care te invarti, ba chiar in alegerea partenerului de viata.


Rac

Temerea ta cea mai mare este ca vei continua sa traiesti la nesfarsit deziluziile trecutului, de care nu te poti desprinde usor. Te gandesti intotdeauna la lucrurile rele care ti s-au intamplat si crezi ca ele se vor repeta la un moment dat. Din acest motiv, te gandesti de multe ori inainte sa faci un pas inainte si ajungi sa regresezi, in loc sa avansezi.


Leu

Temerea ta cea mai mare este esecul, nascuta din dorinta arzatoare de a avea mereu succes pe toate planurile. Te demoralizeaza ideea ca nu vei avea o cariera infloritoare sau ca nu vei avea la brat un partener de viata pentru care altii sa te invidieze profund. Asteptarile tale prea mari iti intuneca sufletul si mintea.


Fecioara

Temerea ta cea mai mare este ca nu vei atinge perfectiunea la serviciu, in familie, fata de prieteni si in cercurile sociale. Ai pretentii foarte mari de la tine si te obsedeaza multe detalii lipsite de importanta, ceea ce iti stirbeste curajul de a incerca lucruri noi si de a te bucura cu adevarat de viata.


Balanta


Temerea ta cea mai mare este aceea de a lua decizii gresite in toate ariile vietii tale. Te obsedeaza corectitudinea si dreptatea, vrei ca toata lumea sa primeasca doar ceea ce merita: nici mai mult, nici mai putin. Aceasta atitudine iti aglomereaza mintea cu intrebari si dileme, impiedicandu-te sa faci alegeri corecte de fiecare data.


Scorpion

Temerea ta majora este sa nu iti atingi potentialul maxim in tot ceea ce intreprinzi. Multe lucruri raman neincercate de tine, tocmai pentru ca te temi de faptul ca nu le vei putea duce la indeplinire in mod desavarsit. Daca ai renunta la aceste exigente, ai avea mai multe sanse sa ai succes si sa te bucuri de fiecare zi a vietii tale.


Sagetator

Cea mai mare temere a zodiei tale este de a nu duce o viata "buna". Cu alte cuvinte, te obsedeaza ideea de a avea o casa frumoasa, bani sa iti satisfaci capriciile, resurse sa arati altora cat de bine o duci si buget suficient pentru a face mereu bucurii celor dragi.


Capricorn

Temerea ta cea mai mare este pierderea controlului. Vrei sa ai mereu ultimul cuvant, sa organizezi sarcini, oameni si planuri de viitor. Nu accepti un lider si ideea de a fi supus te ingrozeste. Din acesti motiv, preferi sa fii "fruntas la sat, decat codas la oras".


Varsator

Temerea ta cea mai mare este imposibilitatea de a evolua. Te obsedeaza gandul ca vei ramane pe loc, ca viata nu te lasa sa te dezvolti, sa accesezi studii avansate, sa ai cel mai bun loc de munca, bani din belsug sau posibilitatea sa inventezi o naveta spatiala cu care sa cuceresti Universul. Idealismul tau iti este atat prieten, cat si dusman.


Pesti

Temerea ta majora este ca, la un moment dat, vei fi un om nefericit. Gandul ca nu te vei bucura de armonie acasa, ca nu vei avea un serviciu care sa iti ofere stabilitate sau ca nu vei descifra tainele vietii pe Pamant iti da fiori reci. Deseori, uiti sa vezi lucrurile bune din viata ta, pentru ca te concentrezi doar pe cele rele.

Sursa foto: hear-tlc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro