Astrologie

#karma #astrolog #horoscop #relatie

Tipuri de karma in horoscopul personal

Maria72, nascuta 07.09.1972, ora 21.55, iubitul meu nascut 05.10.1970  nu stie ora exacta, crede ca este 4.15 sau 5.15 dimineata: Ce datorii karmice exista intre mine si el?

Astrolog Amphora: Maria, in sinastria voastra sunt multe superpozitii planetare, dar sunt si planete neaspectate. Acest lucru de obicei indica perioade de timp in care, din diferite motive, stati separat.

Lilith a ta peste Venus a lui arata ca tu ai datorii karmice de tip sentimental de platit fata de el. Aspectul este si un indiciu de atractie deosebita, la fel ca si Luna lui peste Neptun din tema ta, care spune ca el gaseste romantica relatia si ca cel putin sufleteste se afla in acord cu idealurile tale.

Intuitiv sunteti pe aceeasi lungime de unda, cu toate ca intelegerea, comunicarea verbala dintre voi doi nu este intotdeauna lina si armonioasa. Cum acea Lilith din tema ta se afla foarte aproape de descendent, este de asteptat sa ai cel putin o relatie in care sa intervina o perioada tensionata si delicata care ar putea duce la ruptura sau la divort, in cazul in care esti casatorita.

Sinastria indica o compatibilitate redusa la nivelul personalitatii, adica al zodiilor de nastere. Dar aveti, in acelasi timp, si un aspect puternic, o superpozitie Luna/Marte care poate stabiliza relatia pe termen lung si va ajuta sa fiti impreuna chiar daca intervin probleme. Totusi, nu pot spune ca este o tema a unui cuplu solid. Depinde mult de voi, de felul in care evoluati pe parcursul relatiei. Pana la urma se pare ca tu esti aceea care te vei indeparta la un moment dat sau va veni vremea sa cauti pe altcineva ca partener de cuplu .

flori pui, Constanta 13 febr. 1988, 3-5 a.m: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Flori, ai descendentul in Gemeni, ceea ce imprima multa instabilitate in relatii, de regula ori tu, ori partenerul aveti nevoie de improspatarea relatiei destul de des si daca nu va satisfaceti nevoia de noutate, riscul de a cauta altceva poate fi destul de ridicat.

Mercur, guvernatorul casei casatoriei este retrograd, iar Marte, semnificator al partenerului se afla in casa karmica 12, ceea ce indica relatii karmice ca si o casatorie cu un partener intalnit in alte vieti, dar cu care este posibil sa fi avut vieti de dusmanie sau de suferinta comuna.

Cum Gemenii este un semn dublu, exista si o mare probabilitate de a avea mai multe relatii sentimentale de tip matrimonial in viata. Venus e plasata in Berbec si prin aceasta iti imprima un comportament posesiv si ardent in iubire. Aspectele sale vorbesc despre iubiri la prima vedere, pasionale si/sau tumultuoase, din care unele se pot termina brusc si iti pot cauza deceptii, datorate in parte si a unei insatisfactii sexuale sau a unui blocaj de natura karmic.

Marte in careu cu sensul vietii te determina instinctiv sa nu fii dedicata unei relatii si prin aceasta sa iti indepartezi, fara sa vrei, partenerul. Pune accentul pe personalitatea ta, pe felul tau jovial de a fi, pe feminitatea ta. In a doua parte a vietii vei culege roadele unui noroc material si nu numai, atunci cand vei scoate la iveala mai mult calitatile care acum sunt inca ascunse.

elena adam; 23 ianuarie.1980 ora 2;50 in Constanta: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma personala ?

Astrolog Amphora: Sensul vietii in tema ta se afla orientat catre Fecioara. Astfel, regentii karmici ai horoscopului sunt planetele Mercur, Neptun si Jupiter care informeaza asupra a trei tipuri principale de karma care trebuie rezolvate in aceasta viata si anume:

- karma de Taur, care inseamna detasare fata de valorile materiale. Ea implica multa siguranta de sine ca si nevoia de reusita ca satisfacere a orgoliului. Este posibil sa-ti fi pierdut tatal de tanara ori sa-i fi resimtit multa vreme lipsa.

- karma de Gemeni, care spune ca trebuie sa iti dezvolti capacitatile psihice si sa deblochezi relatiile cu rudele apropiate, in caz ca exista conflicte. Pentru elevarea spirituala va sunt importante calatoriile, si este necesara o apropiere mai mare de religia in care te-ai nascut. Karma de Gemeni este o karma de comunicare ce sugereaza ca este necesar sa inveti sa iti exprimi mai bine dorintele, sentimentele, nemultumirile, in asa fel incat sa nu fii gresit inteleasa. Ar fi foarte benefica o profesie in legatura cu scrisul, sau in mas media, comunicatii, transporturi.

- karma saturniana, care predispune la boli lungi sau greu tratabile, dar care contine un mare potential evolutiv si poate oferi calitati paranormale; se poate sa pierzi bani sau bunuri de valoare. Mai poate influenta prin partener bolnavicios sau pentru care va trebui sa faci un sacrificiu.

 


 

 

 

Sursa foto : eleuangel.files.wordpress.com

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro