Astrologie

#predictii #zodii #horoscop #astrologie #femei

Top 5 zodii care sunt doamne adevarate

O adevarata doamna nu va trece niciodata neobservata prin societate. Prestanta, caracter si personalitate sunt cele 3 elemente de baza ce stau ca si fundament pentru modelarea unei femei obisnuite intr-o adevarata doamna a societatii. Zodiile ce le voi enumera in continuare au feminitatea si eleganta in sange.

Taur

Principiile sunt reprezentative pentru aceasta femeie. Nu se comporta adecvat doar in societate, ci si atunci cand este singura in propria casa. Are un punct de vedere diferit fata de celelalte femei in privinta familiei si carierei, astfel, va obtine totul doar prin munca grea si mult efort depus fara a se plange sau a regreta vreun moment. Eleganta este un accesoriu mereu la moda pentru femeile taur. Doamnele din jurul lor incearca sa le copieze stilul caracterizat prin simplitate si bun gust. O rochie neagra, parul prins in coc, rujul rosu si pantofii cu toc sunt elementele vestimentare preferate ale acestor femei, punandu-le in valoare la maxim.

Balanta

Atitudinea face totul in privinta femeilor balanta. Prefera lucrurile echilibrate si facute in mod corespunzator. Comportamentul lor le recomanda pentru un loc la titlul de doamna adevarata. Pe oriunde trec, lasa in urma doar pareri bune si un damf de parfum dulce. Delicatetea, intelepciunea si diplomatia nu le lasa sa incalce Codul Bunelor Maniere, astfel, si intr-un conflict aprig sau intr-o situatie jenanta, balanta nu va da recurs jignirilor sau acuzatiilor, preferand sa aplaneze situatia prin abordarea unei atitudini calme si rabdatoare.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro