Astrologie

#semne zodiacale #martie #berbec

Trei semne zodiacale care vor avea in luna martie tot ce isi doresc

Primavara vine cu vesti bune pentru trei dintre semnele zodiacului. Luna martie va fi cea mai buna luna pentru acestea. Celelalte sa isi puna pofta-n cui.

Zodiile care vor avea tot ce isi doresc in luna martie

BERBEC

In martie incepe semnul tau zodiacal. Echinoctiul de primavara este un moment eliberator pentru toata lumea, fara sa mai vorbim de nevoia oamenilor de reinnoire. Ziua ta de nastere marcheaza inceputul unui sezon nou. Este un moment de speranta, bucurie si generozitate dupa un sezon lung si dur  de iarna. Aceasta este o oportunitate excelenta pentru tine sa renasti.

Daca iti propui sa incepi sa lucrezi la ceva nou, Luna in Varsator te va ajuta sa o faci. Venus in Taur iti va activa casa banilor, a valorilor, dar si a placerilor senzuale, scotand astfel in evidenta sentimentul de siguranta si stabilitate. Dar pot aparea si schimbari bruste si neasteptate.

TAUR

Venus este planeta care guverneaza semnul Taurului, dar si zeita iubirii. Dar pot aparea schimbari neasteptate, in special in ceea ce priveste relatiile si sentimentul de siguranta.

Nu-ti faceti griji, deoarece Uranus a trecut prin semnul tau de ceva vreme, asa ca te vei obisnui cu el repede. Adevarul este ca tocmai asta incearca sa faca. Sa te  elibereze de lucrurile care nu-ti mai sunt utile si sa-ti calmeze starea ta sufleteasca. Mercur retrograd va reintra in sectorul carierei tale in aceasta luna, asa ca nu uita sa iti faci treaba cat mai bine. Exista potential de crestere, dar cheia succesului este sa-ti pastrezi minte deschisa si sa fii foarte atent.

CAPRICORN

Planeta ta guvernatoare, Saturn, iti ofera  o pauza in aceasta luna, pentru ca pana in luna mai, va petrece in rebelul Varsator, influentand veniturile, valorile si stima de sine. Gandeste-te la acest lucru ca la o binecuvantare cereasca.

Totusi, asigura-te ca vei continua sa faci tot ce ai invatat in ultimii doi ani. Mai ales ca Venus va intra in senzuala zodie a Taurului, in casa iubirii, a romantismului si a creativitatii, ceea ce inseamna ca vei savura din plin bucuria de a trai.

Va exista o conjunctie intre Venus si Uranus, care poate declansa o poveste de dragoste neasteptata sau poate te ajuta pentru a gasi o persoana prin intermediul careia vei tine legatura cu multi prieteni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro