Astrologie

#incaltaminte barbati #zodii #horoscop #astrologie #barbati

Vezi cu ce sa te incalti ca barbat in functie de zodie!

Cine spune ca doar femeile se lasa influentate de zodii si cred in prezicerile astrale? Ei bine, exista si barbati care considera acest criteriu esential pentru toate alegerile din viata lor, inclusiv pentru cele de natura vestimentara. Esti pasionat de zodiac si iti doresti sa faci alegerile potrivite, ghidandu-te dupa personalitea si caracteristicile semnului tau zodiacal?

 

Afla care ar trebui sa fie optiunile tale in materie de incaltaminte!

Berbec

Berbecii sunt persoane impulsive, energice, cu chef de viata si nu ar zice niciodata „Nu” unei noi aventuri si provocari. Incapatanati din fire, extrem de carismatici si dornici sa isi arata cele mai masculine trasaturi, nativii acestei zodii pun foarte mare pret pe aspectul lor fizic si pe felul cum isi aleg tinutele, cu atat mai mult incaltamintea.

Comozi, dar in acelasi timp eleganti, in tendinte, dar suficienti de clasici. De obicei masculii ce se afla condusi de acest semn zodical isi gasesc destul de greu o pereche de pantofi pentru barbati care sa fie pe placul lor, mai ales ca au tendinta sa isi schimbe destul de des gusturile. Se pot simti perfect si intr-o pereche de pantofi eleganti sau ghete, dar si purtand incaltaminte sport, mai ales daca sunt de culoare rosie.

Taur

Nativii acestei zodii de pamant sunt firi destul de echilibrate si calculate, sensibile, dar si cu un spirit practic destul de bine pronuntat. Acest aspect poate fi lesne de observat si in alegerile vestimentare, intrucat barbatul Taur va miza intotdeauna pe un look casual, care sa ii ofere confortul necesar. Tenesii, adidasii si pantofii casual vor fi cele mai la indemana alegeri ale acestuia, cam in aproape orice context.

Gemeni

Gemnii au si eu o personalitate destul de exuberanta, fiind caracterizati de energie si de dinamism, poate din aceasta cauza prefera culoare galben. Reprezentantii acestui semn zodiacal au doua mari pasiuni: activitatile sportive si shoppingul. Chiar si barbatii Gemeni pot fi partenerii ideali de cumparaturi, mai ales in sezonul reducerilor, iar din acest motiv, in garderoba lor va fi intotdeauna loc pentru o pereche de adidasi barbatesti, extrem de confortabili si ideali pentru a le fi utili pentru practicarea intensa a sporturilor preferate.

Rac

Nativii zodiei Rac prezinta, de regula o sensibilitate aparte care se manifesta chiar si in ceea ce priveste alegerile vestimentare. Nostalgici din fire, acestia nu concep sa de desparta cu prea mare usurinta de un obiect drag sufletului lor, oricat de vechi, deteriorat sau nefuntional ar fi acesta, fie ca este vorba de o masina veche pe care aleg sa o conduca in continuare sau fie despre o pereche uzata de incaltari de care au prins drag sau care au o insemnatate aparte pentru ei. Din acest motiv, nu sunt pasionati de shopping, insa in momentele rare in care aleg sa mearga la cumparaturi, se vor indrepta spre culori clasice, neutre precum alb, negru sau chiar nude.

Leu

Regele zodiacului va pune tot timpul pret pe parerile celor din jur, mai ales in ceea ce priveste aspectul fizic si tinutele adoptate. Din acest motiv se straduieste sa aiba tot timpul o postura eleganta si impunatoare. Nu doar ca se straduieste, dar ii si reuseste pe deplin atunci cand isi doreste, cu adevarat, ceva. Barbatul Leu este pasionat de ceea ce este elegant si neobisnuit in aceeasi masura, sofisticat, dar si clasic. Din garderoba lui nu vor lipsi niciodata articolele vestimentare si pantofii eleganti, clasici pentru a arata perfect de fiecare data cand iese din casa.

Fecioara

Fecioarele sunt destul de conservatoare si isi arata reticenta in ceea ce priveste experimentele, cu atat mai mult, cele de natura stilistica. Caracterizat, in principal, de simplitate, barbatul Fecioara va avea intotdeauna un look ingrijit si va miza pe o linie clasica in alcatuirea outfiturilor, astfel ca in preferintele lui se afla pantofii eleganti, clasici, cat mai comozi si confortabili si care ies cel mai putin in evidenta. Culoare ideala pentru o Feciora va fi intodeauna maroul si nuantele derivate.

Balanta

Desi au o viata si o personalitate destul de echilibrate si sunt caracterizate de eleganta si diplomatie, balantele, si in special barbatii, isi manifesta respingerea pentru ideea de shopping si ar prefera sa primeasca in dar toate cele necesare. In mod sigur, pe un barbatul Balanta il vei vedea foarte rar sau aproape deloc purtand tenisi sau incaltari sport, intrucat este un adept convins al stilului elegant, al pantofilor clasici, in nuante neutre sau de albastru.

Scorpion

Barbatii scorpioni sunt considerati a fi cei mai atractici si sarmanti masculi ai zodiacului, iar acest aspect reiese si din preferintele vestimentare. Acestia au intotdeauna o garderoba de invidiat, construita in totalitate pe baza preferintelor personale, intrucat nu accepta prea usor sfaturi de la cei din jur. In plus, pun foarte mult accent pe accesorizarea tinutei si nu dau gres aproape niciodata. Pentru ei, incaltamintea nu reprezinta doar un element necesar si practic, ci mai de graba o continuare a tinutei elegante. Pantofii office, cu sireturi, de culoare neagra sau maro, precum si cei din piele sau lac vor sta tot timpul la loc de cinste in garderoba barbatului Scorpion.

Sagetator

Se spune ca, daca ar fi creat un top al celor mai bine imbracate zodii, in mod cert, Sagetatorii ar ocupa, fara dar si poate, primul loc de pe podium, datorita talentului sau de a face combinatii vestimentare intotdeauna in pas cu moda. Nativii Sagetatori sunt, mai de graba adeptii unui stil smart casual, cu influente street style, astfel incat tinutele si incaltamintea sa le permita sa se desfasoare in voie si sa faca fata oricarei provocari intalnite pe parcursul zilei. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de a afisa un look elegant si sobru, Sagetatorii nu se dau in laturi de la purtarea pantofilor eleganti.

Capricorn

Trasatura principala a acestei zodii este importanta pe care Capricornii o acorda laturii profesionale si dezvoltarii unei cariere de succes. Din acest motiv, ei sunt adeptii unui stil vestimentar eminamente office si rare sunt ocaziile in care ar renunta la elegenta si sobrietatea impusa de acest dress code. Aspiratiile Capricornilor sunt la fel de inainte si clare, precum este si tinuta lor, intotdeauna ingrijita si bine pusa la punct, pana in cel mai mic detaliu.

Varsator

Zodia Varsator este, poate, cea mai neconventionala si nonconformista din tot zodiacul, mai ales in ceea ce priveste partea masculina. Acest lucru se poate obeserva destul de usor si in alegerile vestimentare ale barbatilor ce stau sub acest semn zodiacal, intrucat isi doresc sa se faca remarcati si sa fie cat mai diferiti de restul lumii. De cele mai multe ori, se poate observa si o doza de excentricitate atat in gandirea, cat mai ales in vestimentatia Varsatorului, fiind atras de modele inedite de pantofi, in special mocasini sau combinatii dintre stilul elegant si confortabil. Albastrul este culoare care defineste aceasta zodie.

Pesti

In general, pestii sunt destul de impulsivi si expeditivi in ceea ce priveste timpul petrecut la cumparaturi. In plus, acestia ar prefera, mai degraba, sa faca un cadou decat sa cumpere ceva pentru propria persoana, chiar daca nu intampina prea mari dificultati in a alege produsele care le sunt pe plac pentru ca stiu exact ce vor: rafinament.

Sportul nu se afla pe lista de prioritati, cu toate ca barbatul Pesti constientizeaza necesitatea unei vieti active, din acest motiv s-ar putea sa aiba, undeva prin dulap, ratacita o pereche sau doua de incaltari sport pentru momentul in care decide sa puna pe prim plan aspectul fizic si sanatatea.

Acestea sunt preferintele barbatilor in materie de incaltaminte conform zodiacului. Tie ti se potriveste descrierea facuta si modelele alese?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro