Astrologie

#stilul vestimentar al zodiilor #salon de infrumusetare #zodii #stilul zodiei #saloane de cosmetica

Viziteaza saloanele de cosmetica? Zodia sa iti spune mai multe

In timp ce Berbecii si Sagetatorii sunt mai putin interesati de ceea ce au sa le ofere saloanele de cosmetica, Balanta stie produsele, serviciile si preturile pe de rost.

In functie de zodia in care s-au nascut, reprezentantii celor 12 zodii se ingrijesc mai mult sau mai putin de aspectul exterior, lasandu-se pe mana profesionistilor.


Berbec

Berbecul trece pe la salonul de cosmetica numai cand se casatoreste sau cu o ocazie la fel de importanta. In caz contrar, Berbecul prefera sa se aranjeze acasa, singur, in oglinda. In primul rand, Berbecul nu are rabdare sa astepte atat cat dureaza la un salon sa fii gata. In al doilea rand, stilul lui este relaxat si nonconformist.


Taur

Taurului ii place sa se aranjeze si, in special, sa fie aranjat de catre un specialist. Nativii zodiei au, de cele mai multe ori, propria coafeza si cosmeticiana. Taurii nu se duc la saloanele de cartier, preferand un loc modern, stilat, unde platesc mai mult, dar au parte de servicii la standardele dorite.


Gemeni

Nativul Gemeni stie cum arata un salon de cosmetica din poze. Insa, cel mai probabil, nu a ajuns niciodata intr-un astfel de loc. Un salon de cosmetica, insa, ar putea fi o revelatie pentru Gemeni. Intr-un astfel de loc, se vorbeste mult, iar Gemenii adora sa afle noutati. Apoi, o schimbare de look ar putea sa-i placa enorm.


Rac

Racul merge intr-un salon de cosmetica pentru a se aranja, deoarece este foarte constient de faptul ca aspectul fizic poate juca rolul unei carti de vizita in anumite situatii. Cu toate acestea, Racul nu este genul de client care sa stea de vorba cu personalul salonului. Nativii zodiei stiu foarte bine ceea ce vor si nu se multumesc cu nimic altceva.


Leu

Leul merge la saloane de cosmetica de lux sau nu merge nicaieri. Pentru nativii zodiei, nu exista a treia varianta. Leul are de obicei un par bogat, pe care si-l ingrijeste cu produse de calitate. Nativului nu-i place sa fie neingrijit si are, de cele mai multe ori, oameni de incredere care se ocupa de aspectul sau exterior.


Fecioara

Fecioara frecventeaza rar saloanele de cosmetica, insa este foarte atenta cand face alegerea. Fecioara va merge intotdeauna intr-un loc curat, unde nu se fumeaza in interior si unde totul sclipeste de curatenie. Nativii Fecioara au propria coafeza si cosmeticiana si se intereseaza de fiecare produs aplicat.


Balanta

Daca ar fi dupa Balanta, aceasta ar sta toata ziua intr-un cabinet de cosmetica sau intr-un salon de infrumusetare. Balantele adora sa se ingrijeasca si considera ca este de datoria lor sa mearga regulat la un astfel de salon. Balantele cunosc aici pe toata lumea, sunt la curent cu ultimele noutati si se distreaza copios cu personalul.


Scorpion

Scorpionul nu merge in saloane de cosmetica decat in situatii exceptionale. In general, Scorpionul prefera sa se ingrijeasca singur si nu are incredere absoluta in nimeni. Pentru ca este nevoit, totusi, sa se lase tuns de un specialist, Scorpionul este atent la fiecare gest al coafezei si stilistului.


Sagetator

Sagetatorul nu frecventeaza niciodata saloanele de infrumusetare deoarece le considera pierdere de timp si de bani. Sagetatorii nu sunt pretentiosi cu look-ul propriu si gasesc intotdeauna o modalitate simpla de a rezolva problema tunsorii. Nativii ar putea ajunge intr-un astfel de loc numai daca isi insotesc prietenii.


Capricorn

Capricornul este reticent la ideea de a lasa pe altcineva sa se ocupe de tenul sau parul lui. La ocazii speciale, Capricornul este constient de necesitatea de a-si face o programare la coafor. In general, insa, nativul cauta metode alternative deoarece nu-i place ca un strain sa-l atinga si sa-l schimbe.


Varsator

Varsatorul este cel mai infidel client. Chiar si dupa ce pleaca incantat de la salonul de cosmetica, poate sa dispara cu lunile si sa reapara brusc. Atunci cand decide ca trebuie sa faca o schimbare majora, Varsatorul este in stare de mari sacrificii numai pentru a ajunge pe mana unui stilist renumit.


Pesti

Pestii sunt foarte putin interesati de saloanele de cosmetica. De cele mai multe ori, un nativ Pesti merge intr-un astfel de loc numai cand nu are de ales. Daca, insa, exista cineva drag care il incurajeaza, nativul Pesti poate fi deschis la lucruri noi, incercand diverse modele de unghii false sau coafuri extravagante.

Sursa foto: jacksonvillebeachhairsalon.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Top