Astrologie

#zodie #anul 2020 #zi norocoasa

Ziua cea mai norocosa din 2020 pentru fiecare semn zodiacal. Afla care va fi aceea

 

A sosit un nou an si fiecare zodie va avea noi oportunitati pe plan profesional, financiar si in dragoste, care la va schimba viata.

Potrivit astrelor, fiecare semn al zodiacului va avea o zi in care va avea cel mai mult noroc, asa ca fii pe faza si noteaza in calendar.

BERBEC

Cei nascuti in Berbec vor avea cel mai mare noroc de 1 octombrie, potrivit astrologului Leslie Hale, care spune ca nu vor mai avea o alta zi la fel de norocoasa ca aceasta.

"Cand Marte testeaza Venus, poate fi o zi electrica, deoarece cele doua planete care va guverneaza viata se reunesc intr-un triunghi pozitiv," spune astrologul.

TAUR

Taurii isi vor trai cea mai norocoasa zi a anului 2020 pe 8 martie. Aceasta va fi o zi incredibila pentru ei, unde totul se va imbunatati.

"Calatoriti sau incercati experiente noi. Daca sunt locuri pe care doriti sa le vedeti, rezervati deja biletele. Daca va vine sa faceti ceva mai iesit din comun, acesta ar fi un moment bun pentru a incepe," prezice astrologul.

GEMENI

Gemenii vor trai cea mai norocoasa zi pe plan financiar si amoros pe 7 august.

"Daca exista un proiect pe care l-ai inceput si a ramas agatat, aceasta este o zi minunata pentru a incepe sa creezi," potrivit astrologului.

RAC

Cei nascuti in zodia Rac vor avea cea mai norocoasa zi aproape de sfarsitul anului, pe 14 decembrie, dar asteptarea va merita.

"Relatiile pot deveni mai serioase in acest moment, iar Jupiter-Venus este tranzitul final pentru romantism si distractie," spune astrologul.

LEU

6 septembrie este ziua in care cei din acest semn zodiacal au cel mai mult noroc in dragoste.

"Aceasta zi va fi perfecta pentru a atrage toate privirile si ii va face pe altii sa se indragosteasca de aura dvs. aproape instantaneu," potrivit astrologului.

FECIOARA

25 august va fi ziua in care nativii din acest semn vor avea cel mai mare noroc.

"Acesta este un moment bun pentru orice proiect legat de scriere, editare si publicare. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a cere mai multi bani," spune astrologul.

BALANTA

Anul acesta va fi anul iubirii pentru cei nascuti in Balanta, dar 7 februarie va fi ziua in care va da cel mai mare noroc peste ei.

"In aceasta perioada, va veti simti implicati, mai ales in dragoste. Daca va aflati intr-o relatie, veti simti o caldura naturala si incontestabila intre dvs. si partenerul dvs., care va va ajuta sa aprofundati legatura. Daca sunteti singuri, aceasta va fi o zi excelenta pentru a va deschide catre o legatura de suflet," prezice astrologul.

SCORPION

Ziua de 3 octombrie va fi cea in care Scorpionii vor avea norocul de partea lor.

"Veti simti o dorinta profunda de a cere ceea ce doriti, iar ceilalti vi le vor indeplini. Va exista o legatura intre inima si mintea voastra in aceasta zi. Va puteti exprima intr-un mod care sa atraga oamenii, dar si oportunitati pentru voi" potrivit astrologului.

SAGETATOR

15 decembrie va fi cea mai norocoasa zi a anului pentru cei nascuti sub acest semn zodiacal.

"Aceasta zi reprezinta inceputul unui nou ciclu in dragoste si relatii, draga Sagetatorule. Darul tau innascut de explorare si cunoastere devine o problema a inimii, iar in "camarile" ei, vei gasi o mare cantitate de iubire, dragoste de sine si energie," spune astrologul.

CAPRICORN

Jupiter, planeta norocului se va deplasa prin acest semn pe tot parcursul anului, asa ca vor fi multe zile norocoase pe care le vor avea nativii din Capricorn. Totusi, 20 februarie si 28 martie vor fi cele mai norocoase.

"Jupiter este planeta norocului si a expansiunii, asa ca cunoasterea tuturor acestor planete genereaza o crestere a energiei, a entuziasmului si a impulsului," prezice astrologul.

VARSATOR

Potrivit astrologului ziua cu cel mai mare noroc pentru cei nascuti sub acest semn va fi 31 martie, un moment propice pentru a semna documente sau pentru a incepe un proiect comercial.

PESTI

5 decembrie va fi cea mai norocoasa zi pentru nativii din Pesti, iar capacitatea lor de a iubi va creste, dupa cum spune astrologul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro