Astrologie

#noroc zodii #predictii #zodii #horoscop #astrologie #noroc

Afla care este zodia care are cel mai mare succes in viata

Astrologii au demonstrat ca exista o legatura intre zodia in care te-ai nascut si sansele de succes in viata!

Un studiu publicat in revista de specialitate “Comprehensive Psychology”, realizat la Universitatea din Connecticut (SUA), arata ca exista intr-adevar o stransa legatura intre semnul zodiacal sub care un om s-a nascut si sansele lui de succes in viata. Dupa analize elaborate, oamenii de stiinta au constatat ca zodia cu cel mai mare succes in viata este cea a Varsatorului!

Profesorul doctor Mark Hamilton de la Universitatea din Connecticut sustine ca zodia in care te-ai nascut are un impact major asupra sanselor de succes in viata, asupra recunoasterii tale publice la “vedete”, “profesionist exceptional” sau orice alt “titlu” prin care esti cunoscut de un public mai larg. Prof. dr. Hamilton a analizat stiintific ce legatura au zodiile in care s-au nascut toti fostii lui colegi de scoala si gradul de succes inregistrat de acestia in viata. Hamilton a ajuns la concluzia ca momentul anului in care un copil s-a nascut, comparativ cu colegii sai, este un factor determinant pentru succesul sau in viata. Specialistul american a denumit acel moment al anului drept “varsta relativa”, fiind corelat cu momentul inceperii anului scolar, respectiv septembrie, caci anii de formare educationala a fiecaruia in parte sunt intrinsec legati de ce si cum va face in viata de adult.

Practic, cu cat “varsta relativa” este mai mare, adica un copil este nascut in apropierea lunii septembrie, cu atat sansele lui de dezvoltare psihica si intelectuala, dar si performantele sale sunt mai mari. Totusi, nu Fecioarele sau Balantele s-au dovedit a fi zodia cu cele mai mari sanse de succes in viata, ci Varsatorul. Motivul principal tine de caracteristicile speciale ale acestui semn zodiacal, in comparatie cu altele. Varsatorii sunt caracterizati drept “straluciti”, cu un “simt de inovatie foarte dezvoltat”, dar si cu o energie si gandire pozitive. Practic, mai ales pozitivismul specific Varsatorilor ii diferentiaza de ceilalti nativi ai zodiacului, caci ei reusesc, prin atitudini pozitive, sa-si atraga energetic binele in jurul lor.

Fluiditatea Varsatorului este un alt factor care sporeste sansele de succes exponential, comparativ cu alte zodii. De ce? Pentru ca fluiditatea inseamna adaptabilitate, iar aceasta este esentiala in parcursul personal, financiar si profesional al unui om in viata. Dar “fluiditatea”, asadar “adaptabilitatea” nu este specifica doar Varsatorului, desi la aceasta zodie este cea mai puternica. Alte zodii adaptabile, “fluide” sunt si Gemenii, Leul, Balanta, Sagetatorului si, intr-o anumita masura, si Berbecul. La aceasta concluzie a ajuns prof.dr. Mark Hamilton dupa ce a analizat si traseul in viata a 300 de personalitati din lumea politica, stiintifica, sportiva, etc.

Iata principalele caracteristici ale fiecarei zodii, in baza cercetarii stiintifice realizata la Universitatea din Connecticut, publicata in revista de specialitate “Comprehensive Psychology”!

BERBEC
Avantaje: independent, generos, optimis
Slabiciuni: temperamental, concentrat mai mult pe sine si mofturos

TAUR
Avantaje: loial, perseverent, demn de incredere
Slabiciuni: incapatanat, lenes, posesiv

GEMENI
Avantaje: energic, istet, creativ
Slabiciuni: superficial, impulsiv, agitat

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro