Astrologie

#horoscop #zodii #coleg de munca

Zodia lui iti spune mai multe despre colegul tau de munca

Ai un coleg de peste 4 ani despre care nu stii absolut nimic si care isi face treaba bine, fara sa scoata un sunet? S-ar putea sa fie un Capricorn introvertit si banuitor. Ai fost intepat adesea de cineva la serviciu? Daca ai parte de rautati pur gratuite si amenintari, este posibil sa fi dat peste un Scorpion. Iar daca colega ta de birou este obsedata de igiena de la baie si are propriile sale accesorii de curatat calculatorul, pastreaza distanta cand esti racit. Ai de-a face cu o Fecioara nabadaioasa.

Afla mai multe despre colegul tau de la locul de munca, in functie de zodia in care s-a nascut:
 

Berbec

Colegul Berbec este un nonconformist. Nu vine niciodata la timp la serviciu, dar este cel mai combativ atunci cand trebuie sa se lupte cu concurenta. Poate sa-i inspire pe cei din jur si sa-i faca sa-l urmeze. Poate deveni un adevarat lider atunci cand il intereseaza ceva cu adevarat.
 

Taur

Taurul nu se grabeste niciodata, dar reuseste sa le faca pe toate. Isi ia intotdeauna o pauza de masa si nu renunta niciodata la micile placeri precum rasfoitul unei reviste. Va aduce bani multi companiei, pentru ca se pricepe sa faca bani. In birou are ascunse tot felul de bunatati.
 

Gemeni

Colegul Gemeni este un aerian. Vorbeste mult, uneori fara cap si fara coada, sare de la una la alta, nu acorda atentie detaliilor si nu lucreaza niciodata intr-un mod riguros. Are el totusi un sistem. Este colegul cu care te imprietenesti rapid si cu care te distrezi pe cinste la petrecerile firmei.
 

Rac

Racul este un tip linistit, care nu vrea sa deranjeze pe nimeni si caruia nu-i place nici sa fie deranjat. Niciunul dintre colegi nu trebuie sa-si faca probleme de rivalitate in privinta lui. Racul da dovada de diplomatie. In general, prefera sa lucreze mult si sa vorbeasca putin.
 

Leu

Leul se supune greu cerintelor profesionale, vrand sa fie el vioara intai. Daca lucrezi alaturi de un Leu, vei vedea o adevarata desfasurare de forte. Ambitios, orgolios si capabil de un efort urias, Leul face tot posibilul pentru a ajunge in fruntea ierarhiei, dar si pentru a castiga multi bani.
 

Fecioara

Fecioara este colega aceea care se adapteaza cel mai repede la noi reguli, chiar si atunci cand sunt constrangeri suparatoare pentru altii. Indiferent cum este viata ei persoana, Fecioara isi tine sub control viata profesionala . Este intotdeauna ingrijita, proaspata si plina de energie.
 

Balanta

Un coleg in zodia Balantei este o persoana impaciuitoare, gata sa renunte la propriul interes pentru binele echipei. Balanta este prietenoasa din fire, comunicativa si naturala. Se poate uneori sa vorbeasca prea mult. Nu-si va trada niciodata un coleg, avand un caracter admirabil.
 

Scorpion

Scorpionul isi castiga admiratia sefilor prin increderea lui in propria sa persoana. Face tot ce poate pentru a ajunge intr-o pozitie inalta, in unele cazuri recurgand la metode neortodoxe. Poti sa te bazezi insa pe el daca lucrati impreuna la un proiect. Scorpionul da tot ce are mai bun din el.
 

Sagetator

Sagetatorul delimiteaza foarte bine viata sa profesionala de cea personala. Este prieten cu toata lumea la serviciu, avand un fel de-a fi agreabil, caruia nu prea poti sa-i gasesti un cusur. La petrecerile firmei, stie sa se distreze, pastrand totusi o limita. Ajuta pe toata lumea, cu masura.
 

Capricorn

Capricornul este acel coleg despre care nu stii mai nimic, pentru ca nu vorbeste niciodata. Diplomat, ascuns si banuitor, Capricornul nu se increde in nimeni si in nimic. Isi face treaba cat mai bine, isi ajuta colegii, dar numai cand i se cere in mod direct. Este o fire retrasa, putin comunicativa.
 

Varsator

Colegul Varsator este mai schimbator ca vremea. Poate fi cel mai jovial si mai prietenos coleg astazi, pentru ca maine sa se uite urat la toata lumea la serviciu. Nu-i pasa de reguli, acceptandu-le doar atunci cand nu mai are de ales. Nu-l intereseaza competitia in firma.
 

Pesti

Pestii pun pret pe viata lor personala, tinzand sa aseze serviciul pe un plan secund. In general, nu se lasa afectati foarte tare de lucrurile care nu merg bine in viata profesionala. Tin distanta fata de colegi, fiind politicosi si cam atat. Cand ii pasioneaza ceva, fac totul cu mare placere.

Foto: independent.ie
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro