Astrologie

#zodia ta de sfantul valentin #zodia ta #sfantul valentin #valentine's day #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Zodia ta de Sfantul Valentin

Daca planuiesti sa-i faci o surpriza frumoasa persoanei iubite, cu ocazia zilei de Sfantul Valentin, trebuie sa te gandesti la gusturile si nevoile acesteia. Astrele iti pot veni in ajutor, dezvaluindu-ti cate ceva despre ea, in functie de zodia in care s-a nascut.

Iata in continuare cum isi imagineaza zodiile un Valentine 's Day perfect:

sfantul valentin pentru Berbec

Berbecul ar fi tare fericit daca ar merge intr-o statiune de ski. Ar putea sarbatori Sfantul Valentin intr-o cabana, chiar cu mai multi prieteni pe care i-a adunat. Asta nu inseamna ca-si neglijeaza partenerul. Este doar o fire foarte sociabila. In timpul zilei se distreaza cu persoana iubita pe la toate instalatiile de pe partie. Daca si acesteia ii plac sporturile de iarna, asa cum sigur ii plac Berbecului, cu atat mai bine.

Adora provocarile si concursurile. Seara insa se va imbraca in piele neagra si va pregati niste lumanari rosii, planuind o noapte innebunitor de senzuala pentru amandoi.

Sfantul Valentin pentru Taur

Taurul renunta sa gateasca acasa, desi este foarte priceput. Merita si el sa se rasfete in oras, nu ? Are grija sa aleaga un restaurant pe spranceana, cu un specific anume, cu un bucatar care-si cunoaste meseria. Stim cat de pretentios este nativul la mancare si ce rol erotic poate sa joace aceasta in momentul potrivit.

O seara reusita de Sfantul Valentin este una petrecuta intr-un cadru select, daca se poate chiar unul cu tinuta obligatorie. Aici poate sa asculte muzica buna, sa-si delecteze papilele gustative, sa danseze pierdut in voluptatea de a-si simti partenerul atat de aproape ... zodiac love3

Sfantul Valentin pentru Gemeni

Nativul Gemeni are o mare curiozitate pentru orice, asa ca de Sfantul Valentin se simte bine atata timp cat exista dinamism si noutate. Lucrurile care-i incita mintea si discutiile pe diverse teme il pasioneaza maxim.

Ar putea sa-si petreaca ziua intr-o expozitie a carei tema sunt nudurile sau sexualitatea, sau sa viziteze impreuna cu persoana iubita un muzeu al erotismului. De la discutiile intelectuale despre arta la o seara pasionanta mai este doar un pas.

Sfantul Valentin pentru Rac

La Rac functioneaza metoda traditionala romantica. Nimic nu-l impresioneaza mai tare decat sa mearga intr-un moment special ca Sfantul Valentin intr-unul din locurile lor. Undeva unde a inceput povestea de dragoste, unde obisnuiau sa se sarute pe vremuri.

Daca la aceasta intalnire se adauga un stop de sampanie si o poezie scrisa de o panza veche si asezata intr-o rama, efectul va fi maxim. O alta varianta o reprezinta calatoria intr-un loc faimos pentru romantismul lui : Roma, Venetia, Paris ...

Sfantul Valentin pentru Leu

Leului ii place sa sarbatoreasca Sfantul Valentin in stil mare. Din aceasta cauza probabil ca nu va ramane acasa, ci va alege sa mearga cu persoana iubita intr-o locatie selecta, unde amandoi sa aiba parte de un adevarat rasfat.

Poate fi o cina pretentioasa la un restaurant scump, o calatorie de cateva zile intr-o tara exotica, sau chiar gesturi excentrice pentru cei care si le permit.

Sfantul Valentin pentru Fecioara

Pentru Sfantul Valentin nativa se pregateste din timp, organizandu-si ziua pana la cele mai mici detalii. Fecioara poate alege sa stea acasa, impreuna cu familia, bucurandu-se de un camin linistit si armonios.

Poate si sa iasa undeva, insa locul va fi unul decent, iar ora de intoarcere acasa niciodata tarzie. Atata timp cat se simte iubita si apreciata, Fecioara este fericita, indiferent de planurile avute pentru Ziua Indragostitilor. zodiac love2 copy

Sfantul Valentin pentru Balanta

Pentru Sfantul Valentin Balanta isi alege cea mai frumoasa tinuta pe care o are in garderoba. Va sti sigur sa-si impresioneze partenerul prin aspect. Si lucrurile nu se opresc aici. Cand iubeste sincer, adora sa iasa in societate cu persoana iubita si mai ales sa danseze.

Astfel incat ar putea iesi undeva unde sa aiba parte de distractie, muzica buna si multa sampanie. Este foarte grijulie cu persoana iubita, doreste s-o multumeasca si sa impartaseasca cu ea toate bucuriile acestei zile. Este deschisa astfel sugestiilor si gata sa accepte dorintele celui/celei care a cucerit-o. Doar daca da si primeste simte ca se echilibreaza si ca lucrurile merg pe cursul lor normal.

Sfantul Valentin pentru Scorpion

Scorpionul pregateste ziua picurand mult suspans, pana in momentul de dezlantuire. Se poate sa-si duca partenerul la un thriller, filmele romantice sunt prea siropoase pentru el. O alta varianta este sa mearga impreuna intr-un parc de distractii si sa intre in “Casa Groazei” sau sa se dea intr-un rollercoaster, pentru senzatii tari.

Dupa aceea o portie buna de ras nu i-ar strica. Ar fi incantat sa-si duca partenerul intr-un sex shop si sa-si aleaga de acolo cateva produse, macar pentru a incerca ceva nou. Seara se mascheaza in Dracula si se preface ca-si alearga victima prin casa, pentru ca in final s-o aduca pe culmile placerii.

Sfantul Valentin pentru Sagetator

Nativul iubeste calatoriile, asa ca de Sfantul Valentin sunt slabe sanse sa ramana acasa. O schimbare de peisaj nu poate decat sa reinsufleteasca relatia de cuplu. Avand talent, nativilor le-ar place sa mearga undeva unde sa intre in pielea altui personaj.

Venetia este destinatia potrivita pentru un bal mascat , in care cuplul sa se deghizeze in personaje cunoscute si sa se amuze astfel toata ziua. Noua ipostaza ii stimuleaza imaginatia Sagetatorului si-i confera senzatia de libertate, de care are atata nevoie. zodiac love

Sfantul Valentin pentru Capricorn

Capricornul este o fiinta retrasa si linistita. Prin urmare nu va cauta mari petreceri de Sfantul Valentin. Nici nu-si doreste sa mearga cu partenerul de viata intr-un loc cu multa zarva sau foarte populat. In schimb ar aprecia enorm intimitatea cuplului, linistea, armonia. Indiferent ca ramane acasa – familia pentru el este totul – fie ca pleaca intr-un coltisor de rai, Capricornul isi doreste doar sa fie cu persoana iubita.

Daca i se ofera o mini-vacanta, va avea grija sa fie una de calitate. I-ar placea sa se plimbe de mana in Praga sau Viena, sa manance ceva bun seara si sa se lase iubit de partener.

Sfantul Valentin pentru Varsator

Cand este cu adevarat indragostit, Varsatorului ii place sa-si manifeste intreaga dragoste pentru partener. Si asteapta sa primeasca acelasi lucru. Viseaza la un Valentine’s Day petrecut numai si numai cu persoana iubita, fara sa trebuiasca sa-o mai imparta cu restul lumii.

Atata timp cat primeste atentie si afectiune, restul conteaza mai putin. Daca totusi cere ceva, este sa aiba parte de o zi plina de noutate. Surprizele, plimbarile prin locuri noi, o intalnire romantica undeva unde nu a mai fost niciodata il entuziasmeaza.

Sfantul Valentin pentru Pesti

Pestii sunt fiinte hipersensibile, astfel incat pentru ei poate conta mult aceasta sarbatoare. Pestii au nevoie de multa afectiune si dragalasenie, mai degraba decat de niste ore pasionante. Daca le are pe amandoua, cu atat mai bine. Seara prefera sa ramana numai in compania persoanei iubite.

Un decor intim, muzica in surdina, o cina langa fereastra care da spre un lac, toate alcatuiesc un decor indeajuns de relaxant pentru Pesti.


Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului